Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kapalı kutu sanırım. Bence arkadaşla bir görüşün, hemen al seçeneği GET satışında oluyor. Gette %9 komisyon olduğu için satıcılar genelde get ile açmaz. Belki istanbulda tanıdığı vardır satıcının ya da dh de referansları vardır. Ya da get komisyonunda anlaşırsınız get ilanı açar. Bence bu kadar erkenden bu fiyat gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Saticinin sattigi urunun fiyati 750 Euro, %9 komisyon eklese bile, 5000 tl olsa, anca 750 Euro eder.

Normal fiyati zaten. Ha en ucuz fiyati olmayabilir ama, daha ucuza buldugunuzda da cok ustunde durucagniz bi fiyat degil. "erkenden alma" fiyatina uygun.

Mesaj attim. Cevap gelirse, konusucam.
  • nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Bence arkadaş USA dan almıştır. Ben o yüzden ona göre hesapladım. Zaten avrupadan alsa bu fiyata satıp zarara girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nitefox1337 N kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin..dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saticinin veya kisinin kim oldugunu bilmeden, hemen en kotusunu dusunmek tarzim degildir, ama tabiki Sahibinden.com araciligi ile olursa alirim.

Elden falan almam.

Sonucta urunun sahtesi falan da piyasada olabilir, 1001 cesit sey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-7-pro-8-256-695130369/detay İlgilenen arkadaşlar için bence fiyat iyi
    Bunlar fiyat düşürmek için açılan fake ilanlar , bu kadar saf olmayın

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    aynı arkadaşın 5.600lerde bir ilanı daha var. neden kendi fiyatını düşürmek için ilan açsın
  • Kendisi cihazın Avrupa olduğunu söylüyor. Bu durumda cihazı zararına satıyor demektir. Bursa'dan kalkıp 700 Km gidemeyeceğim için kendisinden cihazın bazı fotoğraflarını ufak bir kağıda tarih, isim bilgisi iliştirilmiş şekilde istedim. "İsteyen gelir bakar" diye bir cevap verdi.

GET'le bile bulaşılmaz diye düşünüyorum. Umarım yanılıyorumdur ve ilgili bir arkadaşım bu fiyattan faydalanabilir. Ama Nikolaus'un belirttiği gibi ya fiyatları düşürmeye çalışıyorlar ya da kısa günün karının peşindeler.

Bu arada Bursa'dan cihazı satmak isteyen varsa mesajını beklerim :)
    Adamda cihaz falan yok , cihazın genel piyasasını kırmak için fake ilanlar açıyor.Mayıs 2019 üyelik tarihi , alınan resim youtube kaynaklı , atlamayın hemen herşeye.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    yani? bu üç faktörün olduğu tüm ilanlara fake deyip geçelim mi? fake olma ihtimali tabii ki var ama sormadan etmeden böyle boş bir yorum gereksiz. mesaj atmak parayla değil sahibindende merak etmeyin.
    Bir ilanın fake olup olmadıgını en fazla 2 dakikada anlayabilirsiniz biraz mantık yürüterek , en dusuk 5500 e satılan telefonu ucuza mal etse bile kimse ilk haftasında 4750 ye satmaz , diğer söylediğim şeyleri görmezden gelsek bile.

Elin dolandırıcısı ile muhattap olma kısmı hoşunuza gidiyorsa o sizin bileceğiniz iş sonra konu dısında dolandırıldım konusu açmayın diğer dh üyeleri gibi

8/256 yı kimse 5500 den daha düşük fiyata satmayacak 3 hafta boyunca boşuna heveslenmeyin , ne zaman çinde stok sıkıntısı biter aracılar azalır o zaman 4500 ü bile görürüz.
  • Ilanin sahte oldugunu soyleyen arkadaslara katiliyorum. Bende mesaj attim, sahibinden.com araciliyla satiyormusunuz diye, cevap yok. Zaten muhtemelen hayir dicek.

Hani komisyonu alici odemek istese bile, saticinin bi sey satma gibi bi derdi olmadigi belli.

Cihaz Avrupa ise, zaten o zaman kesin sahte. O fiyata zarara girer.

Not olarak, da, bu tarz dolandiriciliklari bilmedigim icin, her zaman en garanti yola giderim. Sahibinden mi satiyosun? Hemen Al butonunu koycaksin.

Hemen Al butonu varsa, isterse 100 tl ye satiyorum desin, getirtirim, bakarim, geri gonderirim. Gayet basit.

Satici, komisyonu Alici odemeyi kabul ettikten sonra, hala Sahibinden.com araciligyla satis yapmak istemiyosa, belli ki sahte. Cok akil yurutmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitefox1337 -- 24 Mayıs 2019; 16:2:49 >
  • Arkadaşlar alacaklar şu ay sonunu beklesin,sırf erken alim diye dolandırılmayın.Karaborsa çok,olmayan cihazı satıyorlar.Ay sonuna fiyat vs sorunlar belli olur tam olarak.Haziran temmuz gibide fiyatı düşer oturur belli bir seviyeye.

• Ben dun itibaren aldim 7 pro 12+256 super telefon heleki 90hz oyunlarda videolardaki akicilik beni hayran birakti.Bu kadar akici bir cihaz kullanmadim 1gram takilma yok.Pil konusuna gelirsek ben en yuksek 2k+90hz kullaniyorum gun boyu yetiyor ama slowmotion yok galiba bulamadım 😔 ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KEHRiBAR- -- 24 Mayıs 2019; 19:37:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Ben dun itibaren aldim 7 pro 12+256 super telefon heleki 90hz oyunlarda videolardaki akicilik beni hayran birakti.Bu kadar akici bir cihaz kullanmadim 1gram takilma yok.Pil konusuna gelirsek ben en yuksek 2k+90hz kullaniyorum gun boyu yetiyor ama slowmotion yok galiba bulamadım 😔
    Kardeşim kılıf olayını nasıl cozdun şayet bir fazla varsa talibim.

• Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    1 ben yurtdışındayim 2 ben telefon alirken yaninda kilifta aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: -KEHRiBAR-

Ben dun itibaren aldim 7 pro 12+256 super telefon heleki 90hz oyunlarda videolardaki akicilik beni hayran birakti.Bu kadar akici bir cihaz kullanmadim 1gram takilma yok.Pil konusuna gelirsek ben en yuksek 2k+90hz kullaniyorum gun boyu yetiyor ama slowmotion yok galiba bulamadım 😔
    Hayırlı olsun.Kaça almıştınız?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim 920 euro ben extra kulaktik+sarj cihazi kablosu+kılıf set aldim hep android kullanmis biri olarak boyle cihaz kullanmadim sa+hu+sony+htc hepsini kullandim bu başka.

• Avrupadan alıp gelmekle ,burada satılan fiyat farkı 1800 tl civarı... O farkla avrupaya gidip 2 gün gezip Amazondan telefonu alıp gelmek lazım:)))

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.