Şimdi Ara

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.137
Cevap
41
Favori
181.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aldığınızda global sürüm son kullanıcıya ulaşmadan yüklenmiş veya Avrupa model a6013 kodlu telefonlar zaten global yüklü gelir siz son kullanıcı olarak Ota olarak gelen ve gelecek olan güncellemeleri veya sürüm yükseltmeleri bildiğimiz standart şekilde ayarlara düştüğünde güncelleyeceksiniz diğer arkadaşların bahsettiği root ve rom konusunda bu cihazlar yazılımsal bakımdan daha esnek ve müdahale edilebilir o yüzden geçmiş tecrübesi olan arkadaşlar başka romlar deniyor veya root işlemi uyguluyor bunlar standart kullanıcı için önemsiz uzak durması gereken durum. Android bakımından stock rom olarak stock android e en yakın yazılımı sunan sürüm Oneplus'dır. Ayriyeten günümüzün, ülkemizin bilindik markaları arasında sırası ile en stabil ve en güncel markalarından biridir. Sıralamak gerekirse;
    Google pixel
    Oppo
    Oneplus
    Vivo
    Xaomi
    Huawei
    Samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karakama K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 3 bin bütçeye alınacak en iyi telefon diye düşünüyorum 6T alacağım

• Deorro4 kullanıcısına yanıt
    3350 TL ye oneplus 7 tavsiye ederim. Aradaki ufak farka değer. Ben alalı 7.5 ay oldu o zaman bu secenekler olsaydı 7 yi alırdım. Ama aralarında çok fazla fark yok .

• Babamre B kullanıcısına yanıt
    Çok zorlayarak kendimi 3 bin e anca çıkabildim, 350 lira daha koymak için 1 ay daha beklemem gerekir. 6T ile 7 arasında buna değecek fark var mı ?

Pek bir fark yok şarj kapasitesi aynı .
    Görünüm aynı.
    İşletim sistemi daha iyi oneplus 7 de SD 855 var (6tde sd845) bu telefonun hızını az da olsa etkiler ama ben gözle görülür bir fark olacağını sanmam.
    Oneplus 7 nin kamerası daha iyi (ama gcam konusunda pek geliştiğini düşünmüyorum ama yakında gelişir)
    KİSACA PEK FARK YOK AMA BEN 7 Yİ ALİRDİM .
    Bu arada 7.5 aylık oneplus 6t deneyimime 10 uzerinden 7 veriyorum (Puan konusunda biraz cimriyim :) )

• Babamre B kullanıcısına yanıt
    Telefonda beğenmediğiniz veya rahatsız olduğunuz şeyler var mı ? Veya bir sorun kullanım zorluğu vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Çok zorlayarak kendimi 3 bin e anca çıkabildim, 350 lira daha koymak için 1 ay daha beklemem gerekir. 6T ile 7 arasında buna değecek fark var mı ?
    Hocam bende 6t var bir haftalik. İlgileniyorsan konuşabiliriz.

Kamerasında ufak tefek problemler.
    Titreşim modundayken zemin uygun değilken titredigi anlaşılmıyor
    Yandaki surgusunde sessize al bazen çalışmıyor (zor çalışıyor)
    Mono hoparlör nedeni telefonu cebine koyarken Eger hoparlör kısmını assagi koyarsan (çoğunlukla da öyle koyasın geliyor) telefon zil sesi duyulanamayabiliyor .
    Başka da sorunum yok sanırım .

• Yakında yeni beta gelecek...
  • Dostlar Mclaren Edition telefonumu satıyorum ilginen varsa. 3700'e bırakacağım. 10 GB Ram ve 256 GB Depolamaya sahip. İlginen varsa pm gönderebilir.
  • sıfırını düzgün bir yerden almak istiyorum. nereden bulabilirim tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifiri34

sıfırını düzgün bir yerden almak istiyorum. nereden bulabilirim tavsiye eder misiniz ?
    Hocam bende var. Satıyorum. 1 haftalık. Kutusu herşeyi tam.

• XaosGeneto kullanıcısına yanıt
    pm atıldı.
  • ctnnalii kullanıcısına yanıt
    twrp yi boot mu ettin yoksa flashladın mı?

OOS zaten xiaomi eu gibi birşey. yani gereksiz uygulama yok, ufaktan ekstraları var stock androide göre. o yüzden ben hiç oneplus cihazlarıma custom rom atma ihtiyacı duymadım.

rollback olayına gelince xda forumdan öğrendiğim kadarıyla sorun olmuyormuş. oneplus cihazlarında ARB'yi aktif etmiyormuş. ama yine de xda forumları gezmeden girişme öyle işlere bence
  • Beta 14 geldi...Bilgilerinize...

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

★| OnePlus 6T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derwishim9 -- 9 Temmuz 2019; 21:56:54 >

• Derwishim9 D kullanıcısına yanıt
    kamera ile ilgili bir guncelleme yok degil mi ?
  • Beta 14 performansı nasıl acaba? Beta 13 çok tatmin edici mesela şarj konusunda özellikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

kamera ile ilgili bir guncelleme yok degil mi ?
    OnePlus Camera 3.4.19 son sürüm yüklü geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexander77

Beta 14 performansı nasıl acaba? Beta 13 çok tatmin edici mesela şarj konusunda özellikle
    Daha wipe yapmadım...Yapınca bakarız...
  • Derwishim9 D kullanıcısına yanıt
    performasta farklilik var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.