|
OnePlus 16 sızdırıldı: Serinin son telefonu olabilir
-
-
hayalimdeki markaydı. özellikle 5t ve 6 dönemlerindeki popülaritesi çok güzeldi ben de hep almak istemiştim ama nasip olmadı düşük xiaomi modelleriyle yetindik. hızlı şarj, akıcı ve hızlı arayüz gibi konuların öncüsüydü android dünyasında. güzel markaydı böyle bitmeseydi keşke.
_____________________________ -
OP15T ulkemize 512GB 16GBRAM kombinasyonu 55.000TL gibi uygun bir fiyattan gelse muhtesem olur.
-
Bazı şirketler ellerindeki tüm teknolojiyi kullanıp fiyatını da uygun tutmak zorunda (Oneplus gibi)
Bazı şirketler de piyasadaki mevcut teknolojiyi koysa bile yine satış rekorları kırar (Apple samsung gibi)
Küçük şirketlerin en büyük sorunu budur. Aynı fiyata aynı donanımı satarsan insanlar gidip bilindik bir marka satın alırlar. Aksesuar-parça sıkıntısı çekmemek için.
7 yıl önce çıkmış Oneplus'un ne kadar parçası piyasada var? Bide nerdeyse 8-9 yıl piyasaya çıkmış iPhone 7 nin ne kadar parçası-aksesuarı var piyasada.
Tarihleri uzak tuttum ama iPhone 15 veya Oneplusun aynı çıktığı modeli de baz alabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu telefonda kayıt sorunu olmasaydı ülkede en çok satan telefonlardan biri olurdu. O derece stabil ve işlevsel arayüzü vardı.
_____________________________ -
Ulen oppo bitirdin güzelim markayı.
-
Oppo değil de önce cyanogen ile yolların ayrılması sonra Carl Pei'nin ayrılması kötü oldu.
Kaldı ki Honor da sırf Qualcomm kullanarak kâr marjını az alıyor. Op+ da böyle. Vivo oppo MediaTek odaklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 11 Mayıs 2026; 14:02:54 >
-
Bugün OnePlus15 ekranı kırılsın kamerası bozulsun şarj soketi değiştirilmek istensin parçasını bulamazsın yurtdışından istetmen gerekir.Bu Oppo için de geçerli her ne kadar da 1+'ın üst markası olsa da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
hayalimdeki markaydı. özellikle 5t ve 6 dönemlerindeki popülaritesi çok güzeldi ben de hep almak istemiştim ama nasip olmadı düşük xiaomi modelleriyle yetindik. hızlı şarj, akıcı ve hızlı arayüz gibi konuların öncüsüydü android dünyasında. güzel markaydı böyle bitmeseydi keşke. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt