|
OnePlus 15'in kamera örnekleri paylaşıldı: Rakipsiz olacak
-
-
Her sene aynı haberler
-
Tepe modeller dediğiniz zaman aklınıza gelen 6-7 modelin tanıtım öncesi haberlerine bakın not edin bir yere, cihazın çıkışından sonra bağımsız incelemelere bakın sahne sahne farklılık gösteren performansa sahip oldukları gibi şaşırtıcı derecede kötü performans gösterdikleri sahnelerde oluyor, OnePlus tüketiciyi keklemeye çalışacağın fiyat performansa odaklanıp bir telefon yapması lazım, son 2-3 yıldır güncel bir oneplus kullanan hiç kimse görmedim, zamanında 8/128-8/256'lık modelleri kullananlar memnun devam ediyorlar yeni cihaza geçmiyorlar.. tüketici kızıyor ama yine gidip bilindik markaları alıyorlar, oneplus'un Türkiye satışı çok düşüktür tahminen, şimdi şu haberde açıkçası reklamdan öteye gidemiyor... neyse işte çıksın incelemelerine bakarız.
-
Cepport getirip satmaya çalışıyor. Küçük bi google araması firmanın zaten ne olduğunu söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Ekim 2025; 0:38:0 >_____________________________ -
Oneplus bitti artık global olsun hatta kendi ülkesinde bile satış rakamları yerlerde ülkemizde zaten ölü gibi.Genel olarak Bbk grubunun Realme ve iQOO ile birlikte en zayıf halkası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
oneplus neden satmıyor bende şaşırıyorum hatta bir apzara girmek için kendini hiç zorlamıyor adamlarda gayret yok.sadece oppo reklamı görebildim.tüm alt çatıların toplam satış rakamlarını hesaba katarsak zaten ciddi derecede satışları var ama oneplus ilk çıktığında da sınırlı üretip sınırlı bir kesime 1 dolardan satmıştı adamların olayı farklı ve ürünleri en az sorun çıkaran ve uzun süre güncelleme desteği alan ürünler .bazı oyunların resmi ilk 120 hz listesinde olan bir marka oneplus statüsu var satışı yok.
-
Şirketin kurucusu Carl Pei idi,Xiaomi bile yurtdışına cihaz satmaya onplustaki başarısından sonra karar veriyor, bu kişi ayrıldı şirketten ,NothingPhone kurdu, One Plus da bbk grubun alt markası , oppo , vivo gibi aynı gruba ait markaların önüne geçsin istenilmiyor, kurucu ayrıldıktan sonra biraz üvey evlat gibi dışarda kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Ekim 2025; 11:52:56 >_____________________________ -
Zamanında Oneplus 9 kullanmıştım halen o pürüzsüz yazilimini özlüyorum. Ozamanlar tek sıkıntısı fazla ısınmasıydı ama ondada snapdragon 888 kullanıyordu oda snapdragonun en sorunlu işlemcilerindendi.
9 yıl oneplus kullandım. en son oneplus 11 kullanıyordum, telefon ayaklı soba gibiydi. nothing 3 e geçtim. rahat ettim. tr pazarını da ne kadar salladıkları ortada.
-
Benim 9 proda iki yeşil, bir pembe, 2 beyaz çizgi çıktı. kameraymış😂
Admin arkadaş, kamera özellikleri bile net değilken, kamera neye göre rakipsiz olacak. Kaynak site bile böyle bir çıkarım yapmamış. Ayrıca biliyoruz ki çok muhtemelen x300 pro ya da find x9 prodan daha kötü bir sensör ile gelecek. Clickbait başlık DH adminlerine yakışmıyor. Ha dersin ki x300 ultra rakipsiz olacak, ona bile çıksın da bakarız deriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tr pazarında çok değeri bilinmeyen overrated bir marka olabilir ama çinde satış rekorları kırdı bu marka 2023 te oneplus 12 2024 te oneplus 13 satışa çıktığı anda 5 dakikada stokları tükendi Xiaomi den sonra en çok satan marka oldular ama avrupa, abd gibi pazarlarda hiç yoklar orası ayrı konu
-
şuan op9 kullanıyorum evet ısınma bazı senaryolarda var ama bu onu belli bir süreden sonra performansı kısıtlıyor bi önceki islemci serisinin performansına düşürüyor uzun kullanımda oda oyun flan oynarken ilk çıktığımda sorunlu bir islemci gibi gozukurken bi kac yıl içinde f/p cihazlarda taht kurdu cunku aynı fiyata orta seviye islemcili telefonlarla kapışıyordu thermal throtling e maruz kalsada fps yi 60 a kısıtladığımızda orta seviye cihazlarla daha yuksek grafikte kapisabilmesi ve aynı sıcaklıkta olması alım yönünden buyuk bir fırsattı bu yüzden bu islemcinin adını kötü anmak istemiyorum.oneplus 9 garantisiz satılırken tr de aynı zamanda realme ve samsungun fe modelide 888 islemci kullanmisti oneplusun fiyatı 6-7 bin bandındaydı ( garanatisiz) ve realme ve samsung ise 12-15 bandındaydı. xiaomi kamera reklamiyla redmi cihazını bu fiyatlara satıyordu .888 in yeri bu yüzden bende ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 12 Ekim 2025; 12:5:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun
En Beğenilen Yanıtlar
|
Her sene aynı haberler
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı