Kinect oyunları fiyatları nekadar ayrıca xboxa fw attırınca kinectdede korsan calısıyomu
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Fiyatlar oyuna göre değişir. Evet çalışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
poseidon_TR
kullanıcısına yanıt
sağolun paşam abim gitmiş disneyland almış :s okadar para verip benimde 1 oyun hakkım vardı kara kara düşünüyordum bidaha okadar parayı bulup nasıl alırım artık fw attırmanın zamanı fw attırınca hangi kinect oyununu tavsiye edersin paşam ? teşekkürler @poseidon_TR
en iyi kinect oyunlarından biri kinect sports serisi dir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dance Central ve Just Dance'de güzel oyunlardır. Bakmanızda yarar var.
poseidon_TR
kullanıcısına yanıt
bende aynısını düşünüyorum hocam :)
teşekkürler ama dance oyunlarını pek sevmen daha doğrusu dans etmeyi beceremem :)
quote:
Orijinalden alıntı: GameTRs
teşekkürler ama dance oyunlarını pek sevmen daha doğrusu dans etmeyi beceremem :)
alışırsın hocam achievement bile açarsın
quote:
Kiloluysan kilo verirsin fena mı. :)
Ben 1 ayda (kinect'i günde 30 dakika oynuyorum) 20 kilo verdim. Tabi yemeğide azalttım. Bu sabah 1 poğaca yedim akşama ise bir bardak nescafe ve yanında 1-2 adet kurabiye yiyerek günü kapatacağım. Acıkmıyorum da nedense. Eskiden olsa günde 3 öğün dolu dolu yemek yerdim. :D
valla iyimiş dance almak lazım ozaman sports,dance, 1 oyun daha önerim bana :D
quote:
valla iyimiş dance almak lazım ozaman sports,dance, 1 oyun daha önerim bana :D
Favori kinect oyunum Kinect Adventures.
Parti oyunlarını sevdiğimden üzerine tanımam. Kutudan çıkan oyun.
o var bende aslında bu ay 2 tane alsam yeter zaten.. Hocam son 1 sorum daha var izninle :)
Kinect Disneylandda kutudan cıkdı Ben Pek sevmedim yoksa amacımı anlamadım bilmiyorum ama begenmedim sen ne görüşdesin Disneyland için ?
quote:
o var bende aslında bu ay 2 tane alsam yeter zaten.. Hocam son 1 sorum daha var izninle :)
Kinect Disneylandda kutudan cıkdı Ben Pek sevmedim yoksa amacımı anlamadım bilmiyorum ama begenmedim sen ne görüşdesin Disneyland için ?
O oyunu oynamadım bile. Disneyland'ı severim gitmiştim ama oyunu eksik kalsın. Gerçeğini tattıktan sonra oyuna gerek duymadım. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme