Şimdi Ara

ÖNEMLİDİR LÜTFEN OKUYUN VE TANIDIKLARINIZI UYARIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Postacı olan arkadaşımdan duyduğum bir konudur, pttye devlet tarafından gönderilmiş bir uyarı yazısıdır. O yazıyı iş yerinden alabilirse buraya yükleyeceğim.

    Alınan istihbarata göre terör örgütü mensupları halkın yoğun oldukları yerlerde (aklınıza neresi gelirse; sinema, lokanta, umumi tualetler, şehir içi şehir dışı toplu ulaşım araçları, ATM ve telefon kulubelerinin kart yerleştirme yuvaları vs. vs) insanlara aids, hepatit vs. virüs taşıyan iğneler yerleştirerek saldırılarda bulunacakmış.
    Keza açıkta bulunan çatal bıçakları, kürdanları kullanmamaya özen gösterin. sinemaya gittiğinizde koltukta vücudunuzun temas edeceği her yeri bir şekilde kontrol etmeye çalışın.

    Bu yazı belki her sene gönderiliyor olabilir lakin ben ilk defa duyduğum için insanları uyarmak istiyorum.







  • Gerçekten böyle bişey olabilirmi??
  • 10 sene oncede boyle bisey vardı sanırım . Aman Allah Korusun ..
  • bir ara böyle bişey okumuştum ama sanırım ülkemizde değildi. sinemalara iğne batırıyorlarmış ve artık sende bizden birisin diye not bırakıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam.
  • Son 10 senedir 2 yılda bir düzenli paylaşılan bir yazı,Facebookla tekrar moda oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden su şebekelerine zehir atıyorlardı son yıllarda ise bunu yapıyorlar. tabi bu sadece bizim ülkemizde olan birşey değil başka ülkelerde de oraların terör örgütleri bu şekil saldırılar yapıyorlardır.
  • Uyarı için teşekkürler.

    Fakat bence böyle bir şey mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panelci

    Son 10 senedir 2 yılda bir düzenli paylaşılan bir yazı,Facebookla tekrar moda oldu..

    şahsen ben facebookta hiç karşılaşmadım ama dediğin gibi de olabilir. arkadaşın bugün ve yarın vizeleri var ondan sonra o yazıyı aldırmaya çalışacağım ve buraya yükleyeceğim bir aksilik olmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.