Şimdi Ara

ÖNEMLİ***SPRİNTER KLİMA SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal fabrika çıkışlı koltuklu klimalı 16+1 sprinter var..Bunlarda çift klima var bilirsiniz tavanda beyaz kucuk bı kutu gıbı durur orjinal fabrıka klımaları benım sorunum bu klima ile bu klima sıcak üflemiyor sıcak üflemeyen klima olur mu?

kırmızıya cevırıorum klıma tusunu ama ısıtmıyor ön kısımdaki klima sıcak üflüyor ama tavanda ki üflemiyor haliyle koca minibüs ısınmıyor sol alt tarafa bı petek koymuslar kendıne hayrı yok koca mınıbusu ısıtmak gorevı ondekı 3-4 tane ufleme deliğine düşüyor.

biraz araştırdım bu sorundan yakınan var ama nasıl bi iş bu anlamadım klima hep bıldıgımız hangı dereceye ayarlarsak onu uflemez mı?

sprinter sahibi olan orjınal klımalı nasıl ısıtıyor aracı ya da bu konuda bılgısı olanlardan cevap beklıyorum ????

Mercedes servisine gidip saldırıcam yoksa..

• quote:

Orijinalden alıntı: burky1905

Orjinal fabrika çıkışlı koltuklu klimalı 16+1 sprinter var..Bunlarda çift klima var bilirsiniz tavanda beyaz kucuk bı kutu gıbı durur orjinal fabrıka klımaları benım sorunum bu klima ile bu klima sıcak üflemiyor sıcak üflemeyen klima olur mu?

kırmızıya cevırıorum klıma tusunu ama ısıtmıyor ön kısımdaki klima sıcak üflüyor ama tavanda ki üflemiyor haliyle koca minibüs ısınmıyor sol alt tarafa bı petek koymuslar kendıne hayrı yok koca mınıbusu ısıtmak gorevı ondekı 3-4 tane ufleme deliğine düşüyor.

biraz araştırdım bu sorundan yakınan var ama nasıl bi iş bu anlamadım klima hep bıldıgımız hangı dereceye ayarlarsak onu uflemez mı?

sprinter sahibi olan orjınal klımalı nasıl ısıtıyor aracı ya da bu konuda bılgısı olanlardan cevap beklıyorum ????

Mercedes servisine gidip saldırıcam yoksa..

Yukarıdakı ünite sadece soğuk üflüyor.
    Ekstra ısıtma istiyorsanız ek ısıtıcı (webasto)kullanmanız gerekıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.