Şimdi Ara

ÖNEMLİ SORU, MÜZİK UYGULAMASI İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aynı soruyu dün L925 ana sayfasında da sordum ancak buradan daha hızlı cevap gelmesini diliyorum ;

    Şimdi müzik programında müzik dinlemek için PC den klasörler halinde kopyala yapıştır yaparak telefona kaydediyorum. (Ya da kendi programıyla direkt kopyalıyorum farketmiyor) Ancak telefonda müziği açınca sanatçılar yaptığınız klasör isimlerine göre sıralanmıyor. Çoğu "bilinmeyen sanatçılar" klasöründe depolanıyor, bazıları da normal olarak gösteriliyor. Şunu fark ettim, PC nizde müziklerin olduğu klasöre girerseniz mp3 ler yukarıdan aşağıya sıralanıyor ya ---bu arada klasörde sağ tıklayıp görünüm den ayrıntılar işaretli olması lazım--- orada "katkıda bulunan sanatçılar" da yazan isimleri klasör olarak gösteriyor telefonda. Biraz karışık oldu düzelterek söyleyeyim; mesela PC nizde "Metallica" adlı mp3 klasörünüz var. Eğer bu klasördeki mp3 lerin "katkıda bulunan sanatçılar" kısmında örneğin "laylaylom" yazıyorsa siz "Metallica"klasörünü telefona kopyalasanız bile Metallica değil "laylaylom" klasörü olarak telefonunuzda görünüyor.

    Şimdi diyeceksiniz ki eee ne farkeder? Çoğu mp3 klasöründe detaylarda "katkıda bulunan sanatçılar" kısmında hiç bir şey yazmıyor, bu sebeple bir çok mp3 "bilinmeyen sanatçılar" klasörüne düşüyor ve tüm şarkılar karışıyor. Şimdi soracağım sorular şudur;

    1) Tek tek "katkıda bulunan sanatçılar" kısmına isim yazmadan (çünkü 100 lerce mp3 var hangisiyle uğraşayım) bunu 1 kerede halledecek bir program var mı?
    2) Ya da "bunlarla ne uğraşıyon şebelek, bak şöyle mis gibi uygulama var, attığın klasörü aynen görüyor isim misim uğraşmıyosun" diyebileceğiniz bir uygulama var mı?

    Acilen cevaplarınızı bekliyorum, sağlıcakla kalın, iyi bayramlar herkese...







  • Bir ara şu müzik çalma uygulaması vardı xp döneminde winamp mı neydi onunla tüm müzikleri seçip otomatik olarak tagliyor. Google da da bakabilirsin auto mp3 tag falan kur pc ye hepsini taglesin albüm kapağı falan eklesin klasörle falan uğraşmazsın.

    O konuda bende çok titizim :D her şarkı albüm kapaklı,sanatçısı,parça tarihi,albüm falan hepsi düzenli olacak

    Ha birde bir şarkıcının bir parçası için bile o albümü torrent ile komple indiriyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangunner -- 7 Ekim 2014; 1:01:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link Diger



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 7 Ekim 2014; 1:22:41 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Acaba bunun fotoğraflar için olanı da var mı iphone de çekip yedeklediğim fotoğraflar telefona hangi gün attıysam o gün çekilmiş gibi görünüyor :/

    Mesela bi fotoğrafı 01/01/2013te çekmişsem telefona atış tarihim de 02/02/2013se albümde 02/02/2013 görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tagscanner diye bir program indirdim üstelik ücretsiz, 1 kerede sanatçı isimlerini düzeltiyor, gerçekten işime çok yaradı fikir veren arkadaşlar için, sağolun varolun

    Bari 1 sorumu daha yenileyeyim, önerebileceğiniz başka uygulama var mı? Yoksa windows phone daki en iyi müzik uygulaması içinde yüklü olan müzik uygulaması mı?
  • Teline atarken o gunun tarihine bakıp dosyayı yazar mantıklı olanı bu senin yapıcagın toplu olarak aynı gun cekilenleri atmak ve telin tarihini ayarlamak olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.