Şimdi Ara

Önemli olan ' Soykırım ' ilan edilmesimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu forumdaki herkeste oldugu gibi benimde bir dusunce ozgurlugum var karsılıklı saygı icerisinde tartısmayı umuyorum 3 5 kendini bilmez olmazsada boyle devam eder herneyse

Onemli olan o yıllarda gerceklesen olummu bunun ucunu kapatmazsak bu uzayıp gider simdi kızıp bagıran arkadaslarımız var bugun ben alman konsoloslugunda iken bu akarar cıktı ve zor zamanlar yasandı konsoloslukta guvenlik amaclı

Burada cogu kisi ermeni soykırımı kararına tepkilerini vermesinin nedeni zamanında ve gunumuzde ermeni halkı ve devleti ile aramızdaki sorunlara bağlı oldugunu dusunuyorum ve bu yuzden milletimiz bu konuya seffaf yaklasmadıgını dusunuyorum

Kendi fikrimi soracak olursanız ok uzun yıllardanberi kasıtlı soykırımdan cok dolaylı soykırımın gerceklestigine inanıyor ve savunuyorum buradaki neden sonuc iliskisine dayandıracak olur isek gecmisteki ayaklanmalara vb gibi birçok haklı neden ortada yatmaktadır fakat ermeni " soykırım "ında bence cıkarılması gerekecek ders zamanın turkiyesi ve yapmıs olduklarının yanında aynı zamanda ozamanda " ben ermeniyim " diye cogunlugu kuru olsada yaşlarında başının yanmasına neden olan o insanlardanda ders cıkartılması gerekmektedir buna tek yonlu bakarsak bu tartısma uzayıp gider burada " soykıım " diye tescillenmesinin bize ne yararı nede zararı vardır arkadaslar ama yarar almakta zarar almakta bizim elimizde

Ve sözde kutlama amaclı bayrak yakan Ermenileri Ve Destekcilerini kınıyorum nefretle biryere varılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.