Bildirim
(ÖNEMLİ)Okulda sigara ile yakalandım ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yumruk attı bide ceza vericek yok artık -
Serin hikaye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles
Serin hikaye
Yemin ederim gerçek.
Yarın tasdiknameyi eline verip yollarlarsa şaşırma derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
quote:
Orijinalden alıntı: Crystal Castles
Serin hikaye
Yemin ederim gerçek.
Birader sana vurmus hic mi sinirlenmedin gurur yapmadin kim ki o annen degil baban degil yerden tas alip kafasina atsaydin
Arkadaşlar lütfen yemin ederim gerçek ya. Para cezası veya disiplin verirlerse benim sonum olur. Ailem geri kafalı bir aile.
ben sana yapıcagn işi söyleyim fazla daya kyemeyi göze alcan gidicen hocanın karşına dikilcen hoam geçenki olayla iligli ne yapcaksınız diycen işte şikayet uzaklaştırma vs derse sende ona diycenki ögrenciye şiddetbüyük suç hocam deyip iy igünler dileyip çıkıcan sonra ufak bi dilekçe yazıp müdüre vercen o hoca degil seni şikayet etmek ceza vermek yanına gelmez bida başıma geldi ordan biliyom :D benzer bi olaydı ama sigara degildi bu arada kullanma mk sigara felan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X