Şimdi Ara

@@@[ÖNEMLİ]@@@MURATKURT' u tanıyan bilen varsa LÜTFEN baksın =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muratkurt adlı arkadaştan dün anlaşarak bi bigtyphoon aldım, 60ytl kargo dahil fiyata anlaştık, ben dün parayı yatırmadan önce son kez teyid aldım
    tamam sorun yok deyince parayı yatırdım tamam der demez msnde offline oldu. ondan sonra mail attım bi elektrik kesildi bişey oldu belki diye, kargo
    bilgilerini vermiştim zaten kendisine, dün gece nete giremedim kontrol edemedim, bugün baktım ne cevap var ne kendisi var ortada
    telefonunu da almamıştım, sonuçta teğmen arkadaş forumda güvendim ben de
    http://forum.donanimhaber.com/m_13791048/tm.htm

ürünün linki burada, şimdiden ilgiye teşekkürler, lütfen bir süre üst konu olarak kalmasını rica ediyorum yöneticilere...

biraz acele ettim yoksa dikkat edilmesi gereken birileri var forumda bi ilanımda hepsini birden yazıcam kanıtlarıyla birlikte. şimdilik bu arkadaş için
    dolandırdı kelimesini yine de kullanmak istemiyorum belki bi sağlık problemi olmuştur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 26 Nisan 2007; 15:59:57 >

• offf offff nolcak bızım bu halımız. kardesım sende bı tel falan alsaydın yanı alınmazmı yaaa. neyse umarım kotu bırsey olmaz. umarım dusundugumuz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1906nedir -- 26 Nisan 2007; 15:52:43 >
  • kimseye güvenmiyceksin arkadaşım. ben önce para yada duruma göre malzemeyi istiyorum.
    bi gün daha bekle haber gelmezse bi soğuk su iç
  • 184 mesajı var 2004 te katılmış foruma,bence sakat bi durum oluşacağını sanmıyorum, bu topiciği erken açtın gibi....ya dolandırıcı değilse ne olacak bu yazdıkların..dolandırıcı kelimesini kullanmamışsın ama insan bi akşama kadar bekler bişeyler yazmak için, en azından...umarım moderatörlerden izin almışsındır bu konuyu açarken...
  • ARKADAŞ ONU DOLANDIRICI OLARAK SUÇLAMAMIŞKİVEYA DOLANDIRICI GİBİ BİR İTAMDADA BULUNMAMIŞ
    SADECE ULAŞAMADIGINDAN YAKINI YOR EGER ÖYLEDE BİR PROBLEM VARSA BAŞKALRININDA CANI YANMASIN DİYE ACTI BU TOPİGİ

ARKADAŞLAR FORUM ELDEN GİDİYOR YA PARA İÇİN YAPMAYIN İNSANLARIN AHINI ALMAYIN İNSANLAR

ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN AMA ARKADAŞ TEYMEN İYİŞALLAH DOGRU DEGİLDİR YOKSA RÜTBEBDE İŞ YAPMAYACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcocuk1 -- 26 Nisan 2007; 16:07:45 >
  • bende bir sorun olacağını zannetmiyorum.2004 girşili 70 ytl için forumdaki adını kaybet istemez.BEklemekte fayda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

184 mesajı var 2004 te katılmış foruma,bence sakat bi durum oluşacağını sanmıyorum, bu topiciği erken açtın gibi....ya dolandırıcı değilse ne olacak bu yazdıkların..dolandırıcı kelimesini kullanmamışsın ama insan bi akşama kadar bekler bişeyler yazmak için, en azından...umarım moderatörlerden izin almışsındır bu konuyu açarken...

+1
    yargısız infaz gibi bişey oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

184 mesajı var 2004 te katılmış foruma,bence sakat bi durum oluşacağını sanmıyorum, bu topiciği erken açtın gibi....ya dolandırıcı değilse ne olacak bu yazdıkların..dolandırıcı kelimesini kullanmamışsın ama insan bi akşama kadar bekler bişeyler yazmak için, en azından...umarım moderatörlerden izin almışsındır bu konuyu açarken...

25.04.2007 00:34:33 K U R T ·#·$99[mEl@nKoLiK] ok.. sanada..
    25.04.2007 14:27:11 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T slm abi
    25.04.2007 14:27:24 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T sitede msj yazdım ama cwp wermediniz az önce, galiba görmdedin
    25.04.2007 14:27:45 K U R T ·#·$99[mEl@nKoLiK] slm..hyr görmedim..
    25.04.2007 14:28:23 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T eft yapıyorum
    25.04.2007 14:28:25 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T hemen
    25.04.2007 14:28:54 K U R T ·#·$99[mEl@nKoLiK] ok.. adresin mevcut bende kardeş..
    25.04.2007 14:31:13 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T 20 si tamam 40 daha gönderiyorum hemen
    25.04.2007 14:31:31 ·#·$99[mEl@nKoLiK] K U R T iş bankasında 20 ytlm vardı:)

hsbcden de 10dk içinde 40 ytlyi yatırdım. bu son msjımdan sonra offline oldu arkadaş. ve
    Katılım zamanı: 8 Kasım 2004;

Üye şu anda Forumda değil
    Son mesaj 24 Nisan 2007; 11:43:02
    Son giriş 25 Nisan 2007; 15:46:30

profilinde gözüken bilgi bu. yani aradan 1:15 dk geçtikten sonra donanım haberde online olmuş... yorum sizin... bankada yaptığım eftlerin de kopyasını gönderebilirim, ya da screen shot yapıp koyayım... ne yapsam

• bence biraz daha bekle ve moderatörleri bilgilendir bu konuı hakkında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

bence biraz daha bekle ve moderatörleri bilgilendir bu konuı hakkında...

ayrıca profilde izmir yazıyor fakat bana mardinde görevde olduğunu söyledi ve oyakbank mardin şubesine yatırdım parayı..
    saol ilgin için fakat ben gerekli ispatı forumda yaptığımı düşünüyorum, mail atıp kargoya vermesini istedim cevap vermedi. madem bu kadar teğmen neden bir kişi çıkıp da ben alışveriş yaptım demiyor, aynı ilanı 180 kere açtı belki nerden bilebiliriz, suç bende, güvenip yatırdım parayı telefon bile almadan. lütfen baykaraizmir arkadaşım sen daha bişey söyleme , sakin olamıyorum

• arkadaşım demek istediğimi anlamadın, bi insan hakkında buraya daha tam 24 saat bile dolmamışken "dolandırıcı"kelimesi kullanılmasa bile hakkında konu açılması sence ne kadar etiktir..forumda tabiki dolandırıcılar iyice çoğaldı ama daha 1 gün bile dolmadan damgayı vurmak doğru değildir...ona güvenme buna güvenme kime güvenecez biz artık öyleyse...bide şöyle düşünün... o kişi eğer dolandırıcı değilse bu yazılanları okuyanlar o arkadaş hakkında sizce artık ne düşünecektir..demek istediğim önce bi araştırın herşeyini kulalnıcının, önceki mesajlarını falan, gerekirse modlardanda bu konuda yardım isteyin sonra izninizi alıp öyle konu için...biraz kuralları okuyun...

quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

ARKADAŞ ONU DOLANDIRICI OLARAK SUÇLAMAMIŞKİVEYA DOLANDIRICI GİBİ BİR İTAMDADA BULUNMAMIŞ
    SADECE ULAŞAMADIGINDAN YAKINI YOR EGER ÖYLEDE BİR PROBLEM VARSA BAŞKALRININDA CANI YANMASIN DİYE ACTI BU TOPİGİ

ARKADAŞLAR FORUM ELDEN GİDİYOR YA PARA İÇİN YAPMAYIN İNSANLARIN AHINI ALMAYIN İNSANLAR

ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN AMA ARKADAŞ TEYMEN İYİŞALLAH DOGRU DEGİLDİR YOKSA RÜTBEBDE İŞ YAPMAYACAK

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

bence biraz daha bekle ve moderatörleri bilgilendir bu konuı hakkında...

ayrıca profilde izmir yazıyor fakat bana mardinde görevde olduğunu söyledi ve oyakbank mardin şubesine yatırdım parayı..
    saol ilgin için fakat ben gerekli ispatı forumda yaptığımı düşünüyorum, mail atıp kargoya vermesini istedim cevap vermedi. madem bu kadar teğmen neden bir kişi çıkıp da ben alışveriş yaptım demiyor, aynı ilanı 180 kere açtı belki nerden bilebiliriz, suç bende, güvenip yatırdım parayı telefon bile almadan. lütfen baykaraizmir arkadaşım sen daha bişey söyleme , sakin olamıyorum

yani ben senin bu konuda ne yapabiliceğini söledim sen bilirsin.. geçmiş olsun .. formda böyle insanlar olduğu sürecede kimsenin kimseye güveni kalmaz

• @hiiçkimse burada sana tek demek istediğim, sadece,konuyu erken açtın...ve eğer bi sorunda olmassa..çok ayıp etmiş olacan gibi...
  • kargolar 6 ya kadar alıyor belki bu gün içinde vericek belkide beklenmeyen bir duurm oluştu kendisinde en azından bu akşama kadar beklemekte fayda var
  • ben belgeyi sundum ve sunmaya da hazırım, kuralları da gerçekten okumadım, yasak da olabilir, ama bu 2 haftada 4. kez başıma gelen olay, diğer isimleri de açıklıycam çözüme varılamazsa ki biriyle varılamadı , büyük bi mebla olmadığı için ve forumda zaten aktif olmadığı kimseye zarar veremeyeceği için yazmadım, yönetici imhotep arkadaşımızın haberi de var, bu 60 lira hiç az değil öğrenciiym ben para kazandığım yok. lütfen daha fazla eleştiri içeren yorum yapmayın, varsa bi alışverişi olan bişeyi olan koskoca teğmen ile.. yazsın o da 200e yakın mesajı var hani bi alışverişi olan kimse nerdesiniz

quote:

arkadaşım demek istediğimi anlamadın, bi insan hakkında buraya daha tam 24 saat bile dolmamışken "dolandırıcı"kelimesi kullanılmasa bile hakkında konu açılması sence ne kadar etiktir..forumda tabiki dolandırıcılar iyice çoğaldı ama daha 1 gün bile dolmadan damgayı vurmak doğru değildir...ona güvenme buna güvenme kime güvenecez biz artık öyleyse...bide şöyle düşünün... o kişi eğer dolandırıcı değilse bu yazılanları okuyanlar o arkadaş hakkında sizce artık ne düşünecektir..demek istediğim önce bi araştırın herşeyini kulalnıcının, önceki mesajlarını falan, gerekirse modlardanda bu konuda yardım isteyin sonra izninizi alıp öyle konu için...biraz kuralları okuyun...

quote:

Orjinalden alıntı: sugarcocuk1

ARKADAŞ ONU DOLANDIRICI OLARAK SUÇLAMAMIŞKİVEYA DOLANDIRICI GİBİ BİR İTAMDADA BULUNMAMIŞ

• umarın dolandırıcılık olayı deildir ama izmirde olması olayın canımı sıktı bilen bilir forumda beni imzamada ekliyorum
    karşılıksız çıkarsız şehirdışında oturan arkadaşların
    alışverişlerine nezaret edebilirim alışverişlerinizi benim üzerimden yaparsınız bunu forum yönetiminede
    dile getirdim 3-5 ay önce bakıcaz çaresine diyip geçiştirdiler
    dediğim gibi tüm alışverişlerinizi benim zerimden hapabilirsiniz arkadaşlar
  • gönlünü bozma .. biraz sabret kardeş.. yarın ola hayır ola..
  • geçmiş ola ama yapmayin böyle şeyler bi referans sorun bişey yapin ... bişey satamaz olduk kimseye. kimse aliş veriş yapmak istemez oldu güveni kazanmak uzun zaman aliyor kaybetmekse bir dakika ...
  • dostum inşallah düşündüğün gibi değildir umarım bir aksilik olmuştur senin durumunu anlıyorum.
    geşmiş olsun demek istemiyorum inşallah çıkıp durumu anlatır ve netlik kazanır.aksi gibi bir durum olursa
    sonuna kadar arkandayım.
  • Artık buna çözüm bulmak alzım arkadaşlar. Daha öncede dile gelmişti. Burası çok büyük bir forum. Her ilden üyeler var. Yani biz büyük bir aileyiz. Bence değişik illerdeki güvendiğimiz ve forumda hatırı sayılır bazı arkadaşlarımız bu tür olaylara öncülük edebilirler. Aracı olsunlar. Bizde farklı bir ilden alışveriş yaparken o kişinin aracılığı ile alış verişimizi yapalım ve içimiz rahat olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.