Arkadaşlar olurda Başkanımız Aziz Yıldırım tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırsa bu demek değildir ki suçsuzluğumuz ispatlandı,sadece dava devam edicek ama Aziz yıldırım cezaevinde tutulmayacak.Bazı arkadaşlar için bunu hatırlatmak istedim çünkü olurda serbest bırakılırsa birsürü konu açılabilir 'Aziz yıldırım suçsuz,aklandık vs ' gibi.Lütfen dikkat edelim
Mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır , şuan serbest bırakılarsa davaya girmez ?
Yanlış mıyım ?
Aynen, çok mantıklı bir hatırlatma
Detaylı bilmiyorum sadece serbest bırakılırsa hemen koşup suçsuzuz diye konu açılmasın diye hatırlatmak istedim nolur nolmaz,dereyi görmeden paçayı sıvamayalım.
Birde şunu söyliyeyim ben yeri gelmişken. Aziz yıldırımın tutuklanması veya tutuklanmaması Fenerbahçenin KÜME DÜŞECEĞİ ANLAMINA GELMİYOR. Buna TFF karar verecek.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan782
Mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır , şuan serbest bırakılarsa davaya girmez ?
Yanlış mıyım ?
şuan bırakılırsa artık aklanmış demektir ve Fenerbahcede aklanmış demektir ama tutksuz yargılanırsa ve eğer düşmezsek her an yargı sürecinden dolayı düşme korkusunu hissedeceğiz yani TFF kararı için gözü şuan bu geceki kararda olacak..
quote:
Yanlış mıyım ?
Evet şimdi serbest bırakılırsa tekrardan ifadesine başvurmazlar demektir.
Şuan serbest bırakılırsa davaya gerek kalmaz , ama mahkemeye sevk edilir oradan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırsa ( aynı emenike ve sezer gibi ) o zaman davada yer alır.
Yani Mehmet Yıldız gibi olur
quote:
Şuan serbest bırakılırsa davaya gerek kalmaz , ama mahkemeye sevk edilir oradan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırsa ( aynı emenike ve sezer gibi ) o zaman davada yer alır.
kardeş karıştırıyorsun bu üç futbolcuda tutuksuz yargılanmıyor, direk serbest kaldılar yani mahkemeye bile çıkmadılar... eğer direk serbest kalınmazsa mahkeme olur ve mahkemede ya tutuksuz olursun yada tutuklu
kardeş karıştırıyorsun bu üç futbolcuda tutuksuz yargılanmıyor, direk serbest kaldılar yani mahkemeye bile çıkmadılar... eğer direk serbest kalınmazsa mahkeme olur ve mahkemede ya tutuksuz olursun yada tutuklu
Emenike ve sezer mahkemeye sevk edilmedi. Savcı soruşturmasından sonra serbest kaldılar. bu da demektir ki bu süreçte bu oyunculara ait olan iddalar çürümüş oldu.
BENİM HİÇ UMUDUM YOK YA ŞEKİP VE İLHAN TUTUKLANDIKTAN SONRA AZİZ YILDIRIM SABİT KALIRSA ÇOK ACAYİP BİR DURUM ORTAYA ÇIKAR:((8
Şöyle bişey var. Savcı nasıl bi soru soruyor ? neleri soruyor ? Gizli denilen operasyonda basına sızan haberde savcı 300 tane soru soracaktı Azız yıldırıma bazı sorular karşısında Aziz yıldırım savcıya şöyle bakması cok normal
Ama Aziz yıldırımdan bahsediyoruz , tabii bu dokunulmaz oldugu anlamına gelmesin , bu işleri kendisi cok cok iyi biliyordur. Sorular karşısında net olup , ifadesini saglam verdikten sonra savcı zorla tutucagini düşünmüyorum. savcı süphelenirse mahkemeye sevk eder.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Şöyle bişey var. Savcı nasıl bi soru soruyor ? neleri soruyor ? Gizli denilen operasyonda basına sızan haberde savcı 300 tane soru soracaktı Azız yıldırıma bazı sorular karşısında Aziz yıldırım savcıya şöyle bakması cok normal
Ama Aziz yıldırımdan bahsediyoruz , tabii bu dokunulmaz oldugu anlamına gelmesin , bu işleri kendisi cok cok iyi biliyordur. Sorular karşısında net olup , ifadesini saglam verdikten sonra savcı zorla tutucagini düşünmüyorum. savcı süphelenirse mahkemeye sevk eder.
O değilde olan buranın bölüm yetkilisine olacak , şimdi serbest bırakılınca Aziz Yıldırım konular yağacak Aziz Yıldırım Serbest diye
quote:
Orijinalden alıntı: ArtiEksi
Birde şunu söyliyeyim ben yeri gelmişken. Aziz yıldırımın tutuklanması veya tutuklanmaması Fenerbahçenin KÜME DÜŞECEĞİ ANLAMINA GELMİYOR. Buna TFF karar verecek.
ama tff'nin vereceği kararı en etkileyici etmen bu olacağı kesin yani tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırsa düşme veya şampiyonlugun alınması çook ama çoook zor ,ancak mahkemeye kadar tutuklulugunun devamına karar verilirse işte o zaman bank asya veya puan silinmesi ve şampiyonlugun alınması söz konusu olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme