Şimdi Ara

[ONEMLI] Hamilelik testi yapmayi unutmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslik dikkat ceksin diye yanlis anlasilabilecek sekilde yazdim ama ciddiyim bu konuda.
    Evde kendinize hamilelik testi yaparak prostat kanseri olup olmadiginizi anlayabilir ve bu sayede prostat kanserine yakalandiginizda erken teshis koyup hayatinizi kurtarabilirsiniz. Yilda 2-3 kere yapmakta fayda var. Cift cizgi cikarsa prostat kanseriniz oldugu anlamina geliyor.

Hastanelerle ugrasmamak icin yaptirmiyoruz hic bu testleri ama bu prostat kanseri olayi meme kanserinden daha beter bir sey.

Forumda bunu deneyipte prostat kanseri cikan olursa PM atsinda iban yollayam.

http://thechart.blogs.cnn.com/2012/11/08/home-pregnancy-tests-may-detect-mens-cancer/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 6 Ocak 2020; 14:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu dışı kalitesi yerlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Konu dışı kalitesi yerlerde
    Dalga mi geciyorsun? Konu disinda acilmis en yararli konulardan biri olabilir. 2 saniye Google’layip olayin gercek olup olmadigini kontrol etmek yerine cahilliginle abuk sabuk yorumlar yaparak kaliteyi sen dusuruyorsun sanirim, o yuzden yerlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Dalga mi geciyorsun? Konu disinda acilmis en yararli konulardan biri olabilir. 2 saniye Google’layip olayin gercek olup olmadigini kontrol etmek yerine cahilliginle abuk sabuk yorumlar yaparak kaliteyi sen dusuruyorsun sanirim, o yuzden yerlerde.

Alıntıları Göster
    Yav kardeşim sıkıntılı mısın? Şu başlığı adam gibi at öyle bilgilendir. Sırf click bait olsun diye yapıyorsun işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Yav kardeşim sıkıntılı mısın? Şu başlığı adam gibi at öyle bilgilendir. Sırf click bait olsun diye yapıyorsun işte.

Alıntıları Göster
    Aynen clickbaitle butun forumu buraya topladim, suan reklam paralarini yiyorum. Git baska yerde ot yikik.

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Aynen clickbaitle butun forumu buraya topladim, suan reklam paralarini yiyorum. Git baska yerde ot yikik.

Alıntıları Göster
    Tamam "NOOB" kardeş

Blok.

• Kavga etmeyin yaw, eğer çalışan bir yol ise bilgilendirme güzel. Genetik olarak kansere yatkınlığı olan arkadaşlar deneyebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.