Şimdi Ara

ÖNEMLİ!!!G-O-L-D-MASTER TPS OKEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
49.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy -- 17 Ocak 2007; 12:07:55 >

• Bende 11400 cım var hiç bir kanalın şifrelerini cözmüyor versiyon yenilemeden şifreleri girebilme imkanımız varmı varsa nasıl yapabiliriz ?
  • arkadaş gold masterin varmı die sormuyorsun da sorun varm ıdie soruyosun olmadı yani
  • bende 9400V CI var bunun yazılım programını nerden bulabilirim, bilgisayardan yazılım atacam da????
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 1 Eylül 2005, 16:06:23 >
  • Bendede GM 7400 var 2mb nerden yazılım atabilirim GM kendi sitesi hariç ordaki yazılımı yükledim bi b..ka yaramıyor ayrıca amerikantv den yazılım indiriyorum o da sıkıştırılmış dosya uyarısı veriyor bi türlü açamadım
  • kaon tabanli demi senin cihaz... hw bilgisini yazarsan yardimci olabilirim sanirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon bende sat 9700 cim var ama ben lig tv izlemek istiyorum bedavaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_O_L_O

Bendede GM 7400 var 2mb nerden yazılım atabilirim GM kendi sitesi hariç ordaki yazılımı yükledim bi b..ka yaramıyor ayrıca amerikantv den yazılım indiriyorum o da sıkıştırılmış dosya uyarısı veriyor bi türlü açamadım

senin cihaz kaonboardludur.hw nosu 12.03.a5dir.hwnosuna uyan istedigin yazılımı atabilirsn(sunny,kaon..)
  • 11400 e menü tuşuna basıp 6382 yazarsan emuya girebilirsin örneğin viacces bölümüne girip 012000 08 identli keyi eklersen cine yi açarsın
  • son yazılımlar aşagı eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy -- 12 Eylül 2005, 14:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67

quote:

Orjinalden alıntı: S_O_L_O

Bendede GM 7400 var 2mb nerden yazılım atabilirim GM kendi sitesi hariç ordaki yazılımı yükledim bi b..ka yaramıyor ayrıca amerikantv den yazılım indiriyorum o da sıkıştırılmış dosya uyarısı veriyor bi türlü açamadım

senin cihaz kaonboardludur.hw nosu 12.03.a5dir.hwnosuna uyan istedigin yazılımı atabilirsn(sunny,kaon..)

ewet hw si aynen öyle deniyelim bi bakalım sağolun arkadaşlar

• @rapboy

pm attım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 11 Eylül 2005, 12:40:05 >
  • TÜM SERİ TPS OKEY

http://www.uydukurdu.com/forum/forumdisplay.php?f=168

HAYIRLI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy -- 4 Aralık 2005, 20:47:36 >
  • Arkadaşlar aranızda yeniyim goldmaster ın en güncel yazılımları üyelik gerektirmeden aşağıdaki adreste

www.amerikantv.com

iyi seyirler.........
  • son yazılımlar burada
  • arkadaslar hispasat uydusunu izleyen varmı ben izliyordum şifreli kanalların hepsi gitti yazılımı var mı lütfen bilgi istiyorum tesekkürler şimdiden cihazım 9400 cı v serisi
  • slm bende de 7400 CIM SKY (USB' siz Kaon tabanlı) receıver var ancak ne yaptımsa şu Fullx leri açtıramadım.bir receıver işi yapan ile görüştüm sky modüllerin ucuz olduğunu söyledi onu alırsam açılırmış, ancak zaten çakılı sky modül var üzerinde :)). sizce ne yapmalıyım

Saygılar...

SW-12.03.A5
  • bende 55000 CI VAR. NORMAL PİN KODUM 0000 TÜM EBEVEYN İŞLEMLERİNİ YAPIYOR. FAKAT SİSTEM AYARLARINI SAKLA SECENEGİNDE PIN KODUNU SORUYOR VE 0000 YAZIYORUM YANLIS PIN KODU DIYOR BUNUN PIN KODU NEDIR.

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapboy

GOLDMASTER CİHAZLAR İÇİN SORUNLARINIZI BURAYA YAZIP ENKISA ZAMANDA CEVAP ALABİLİRSİNİZ

sevgili rapboy aşağıdaki soruma cevap bekliyorum..

slm bende de 7400 CIM SKY (USB' siz Kaon tabanlı) receıver var ancak ne yaptımsa şu Fullx leri açtıramadım.bir receıver işi yapan ile görüştüm sky modüllerin ucuz olduğunu söyledi onu alırsam açılırmış, ancak zaten çakılı sky modül var üzerinde :)). sizce ne yapmalıyım

Saygılar...

SW-12.03.A5
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.