Şimdi Ara

ÖNEMLİ!!!G-O-L-D-MASTER TPS OKEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
49.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım bu cihazın proğramını ancak www.amerikan tv.comda yada amarikan tv. comda bulabilirsin
  • http://www.uydukurdu.com/attachment.php?attachmentid=8887

Receiver ile bilgisayarınızı RS232 kablosunu kullanarak bağlantıyı sağlayınız cihazınız bu esnada kapalı olmalıdır.

SADECE USB ÇIKIŞI OLAN MODELLER İÇİNDİR USB ÇIKIŞI OLMAYAN CİHAZLARA YÜKLENDİĞİ ZAMAN NO/AV HATASI VERİYOR BİLGİLERİNİZE TARAFIMIZDAN TEST EDİLMİŞTİR.... SONUÇ OLUMLU.......

Daha sonra KUPatsky yükleme editörünü çalıştırınız.Yükleme editörünü çalıştırdıktan sonra Editörde bulunan File Open butonuna basınız ve first.bin dosyasını seçiniz.Daha sonra receiver'ı açınız receiver'e bu dosya otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır,bu esnada hiçbirşey yapmadan bekleyiniz!Yükleme tamamlandığında yükleme editörünün penceresinde "Upgrade end "yazısını göreceksiniz ve receiver otomatik olarak kapanıp açılacaktır.receiver açıldıktan sonra,TV nin ekrarnında OK İNTERN B yazısını göreceksiniz. receiver'i lütfen kapatınız ve yükleme editöründen;File open butonuna basarak intern.bin dosyasını seçiniz ve receiver'ı yeniden çalıştırınız,yükleme otomatik olarak başlayacaktır,bu esnada hiçbirşey yapmadan bekleyiniz! yükleme tamamlandığı zaman yükleme editörü penceresinde"FLASH WRITING"yazısını göreceksiniz bu yüklemenin başarıyla tamamlandığını göstermektedir,receiver kendisini otomatik olarak kapatıp tekrar açacaktır.Cihazınıza yükleme başarı ile tamamlanmıştır.

not:Bu işlemi X7CIM-MS800CIM-7400CIM-10600CIM MODELLERİNE UYGULAYABİLİRSİNİZ........

• selamlar doslar; bende 9600dcı kyoto uydu alıcısı var duvar gibi hiçbir yazılım kabul etmiyor ne yapmalıyım da yeni kanalları seyredebileyim yardım gerekli tesekkürler
  • kyotaların iki çeşiti var + ve -olamk üzereona göre yzılımı atatcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapboy

SADECE USB ÇIKIŞI OLAN MODELLER İÇİNDİR USB ÇIKIŞI OLMAYAN CİHAZLARA YÜKLENDİĞİ ZAMAN NO/AV HATASI VERİYOR BİLGİLERİNİZE TARAFIMIZDAN TEST EDİLMİŞTİR.... SONUÇ OLUMLU.......

ya usb siz lere yazılım yok mu? GM7400 sky çakılı modul ancak usb yok!!!

/>
  • war olmazmı makinen 1mb 2mb mı makinanın sw ve hw sini yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy -- 29 Eylül 2005, 10:39:58 >
  • slmk arkadaslar bende goldmaster 30300 cım var usb li him gomulu modul var hemde ayri olarak modul takilabilio daha yeni aldim ben buna nasil yazilim yuklucem
    illa rs232 kablosu lazimmi usb den olmuomu
    ayrica bu makineyi bana satarkerken otmatik guncelleme yapio demislerdi ama oyle bisi yok galiba
    bana bu makinenin ozellikleri hakkinda bilgi verirseniz sevinirim sitesinde bu modeli bulamadim
    simdiden tsk. ederim saygilarla
  • Selam arkadaşlar. 9404 CIV var.Laptopa bağlayıp program indirmek istiyorum. Laptop da RS232 portu yok. USB-RS232 çevirici ara kablo aldım. Kablonun RS232 ucu erkek, dişi olması lazım, uydunun arkası da dişi. iki tarafı dişi RS 232 uzatma kablosu da aldım. amerikan tv den programı indirdim. bu bahsettiğim kablolarla cihazı laptopa bağladım. Fakat programı indiremedim yine. Nerede hata yapıyor olabilirim? Aldığım USB-RS232 çevirici kablo nun kullanım klavuzunda PORT 3 oalarak seçin diyor, amerikan tv den idnirdiğim programda sadece port1 ve port2 ayarları var, acaba bundan mı? Nasıl indiricez bu programı Laptopla bir yardım lütfen...???
  • Selam arkadaşlar. 9404 CIV var.Laptopa bağlayıp program indirmek istiyorum. Laptop da RS232 portu yok. USB-RS232 çevirici ara kablo aldım. Kablonun RS232 ucu erkek, dişi olması lazım, uydunun arkası da dişi. iki tarafı dişi RS 232 uzatma kablosu da aldım. amerikan tv den programı indirdim. bu bahsettiğim kablolarla cihazı laptopa bağladım. Fakat programı indiremedim yine. Nerede hata yapıyor olabilirim? Aldığım USB-RS232 çevirici kablo nun kullanım klavuzunda PORT 3 oalarak seçin diyor, amerikan tv den idnirdiğim programda sadece port1 ve port2 ayarları var, acaba bundan mı? Nasıl indiricez bu programı Laptopla bir yardım lütfen...???
  • quote:

war olmazmı makinen 1mb 2mb mı makinanın sw ve hw sini yaz

slm, cihaz bilgim Goldmaster 7400 cım sky( çıkalı modül) 2 mb kaon tabanlı hw-12.03.a5 sw sini hatırlayamadım ancak 2.0.0.1 gibi birşey di galiba, ayrıca yazılım vereceksen bunu funkart a mı yoksa direkt olarak flash a mı yüklemeliyim bunu da belirtirsen sevinirim. flash ı uçurmayalım da

/>
  • Receiver ile bilgisayarınızı RS232 kablosunu kullanarak bağlantıyı sağlayınız cihazınız bu esnada kapalı olmalıdır.

Daha sonra KUPatsky yükleme editörünü çalıştırınız.Yükleme editörünü çalıştırdıktan sonra Editörde bulunan File Open butonuna basınız ve first.bin dosyasını seçiniz.Daha sonra receiver'ı açınız receiver'e bu dosya otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır,bu esnada hiçbirşey yapmadan bekleyiniz!Yükleme tamamlandığında yükleme editörünün penceresinde "Upgrade end "yazısını göreceksiniz ve receiver otomatik olarak kapanıp açılacaktır.receiver açıldıktan sonra,TV nin ekrarnında OK İNTERN B yazısını göreceksiniz. receiver'i lütfen kapatınız ve yükleme editöründen;File open butonuna basarak intern.bin dosyasını seçiniz ve receiver'ı yeniden çalıştırınız,yükleme otomatik olarak başlayacaktır,bu esnada hiçbirşey yapmadan bekleyiniz! yükleme tamamlandığı zaman yükleme editörü penceresinde"FLASH WRITING"yazısını göreceksiniz bu yüklemenin başarıyla tamamlandığını göstermektedir,receiver kendisini otomatik olarak kapatıp tekrar açacaktır.Cihazınıza yükleme başarı ile tamamlanmıştır.

not:Bu işlemi X7CIM-MS800CIM-7400CIM-10600CIM MODELLERİNE UYGULAYABİLİRSİNİZ........

http://www.uydukurdu.com/attachment.php?attachmentid=8887

• bunları uygula
  • quote:

bunları uygula

eyvallah deneyip sonucu bildireceğim.

saygılar.

/>
  • "Selam arkadaşlar. 9400 CIV var.Laptopa bağlayıp program indirmek istiyorum. Laptop da RS232 portu yok. USB-RS232 çevirici ara kablo aldım. Kablonun RS232 ucu erkek, dişi olması lazım, uydunun arkası da dişi. iki tarafı dişi RS 232 uzatma kablosu da aldım. amerikan tv den programı indirdim. bu bahsettiğim kablolarla cihazı laptopa bağladım. Fakat programı indiremedim yine. Nerede hata yapıyor olabilirim? Aldığım USB-RS232 çevirici kablo nun kullanım klavuzunda PORT 3 oalarak seçin diyor, amerikan tv den idnirdiğim programda sadece port1 ve port2 ayarları var, acaba bundan mı? Nasıl indiricez bu programı Laptopla bir yardım lütfen...??? "

BU SORUNUMA BİR ÇARE ÖNERECEK YOK MU?
  • Arkadaşlar ben de goldmaster 9700 almayı düşünüyorum.Sizlerin de görüşünü almak istiyoru.Ne dersiniz iyi bir cihaz mıdır bu?Kullanan arkadaşların da görüşünü almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Receiver ile bilgisayarınızı RS232 kablosunu kullanarak bağlantıyı sağlayınız cihazınız bu esnada kapalı olmalıdır.

http://www.uydukurdu.com/attachment.php?attachmentid=8887

slm arkadaşım dediğin her şeyi harfi harfine şaptım ancak sonuç no/av hatası neşse kurtarma yazılımı ile cihazı eski haline dönüştürdüm ancak fullx ler yine yok. usb siz yazılım olduğuna emin misin? belki bir kaç defa başka yazılım da yüklemeye çalışmıştım o nedenle flash uçmuş olabilir.

/>

• geçen gün rs232 kablosu aldım cihazım GM 14400CIM ama bir türlü bağlanamadı. americantv adresindeki programı denedim ama bir türlü bağlanamyor yardımcı olursanız sevirim.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaletMomenti -- 6 Ekim 2005, 18:36:47 >
  • Yokmu kimse yardım edebilecek?
  • kardeşim usb siz 7400cimlere fullx ler şu an için yok çünkü eski moddel olduğu için anlaşmaları bitmiş bulunmaktadır 2010 yılındada diğer modellerinki bitecek yasal anlaşmaları böyle ama belki yazılım çıkabilir şu an için yok
  • kardeşim bios dan com kapalıdır veya com girilerini işaretlemiyorsun kabloda bir hata olduğunu düşünmüyorum com1 i seç yuklemeden once yazılımı seç gönder yap sonra cihazın fişini tak yukliyecektir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.