Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİR OYUN HATASI HERKESİ İLGİLENDİRİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Uzun yıllardır Ko oynamaktayım. Bahsedeceğim sorun sadece Eukoda olmayıp Uskoda da mevcuttur. Herhangi bir mage arenada sizi zehir atan bir skill ile vurup ronark land'e gittiginde ve siz Moradonda'ki arenada oldugunuzda paranızın yarısı gitmekte. Bunu kesfetip literature sokan bazı akıllı, ama bir o kadarda hunhar insanlar mevcut. Bu yazıyı okuyup bunu yapmaya calisacak olan arkadasların da bazı kayıplara neden olacaginida dusunuyorum. Ancak bunun icin Legal oyuncuların toplu olarak bir Ticket atması durumunda madur oyuncular tespit edilip, oyundan uzaklastırılacagini umuyorum. Az once de belirttigim gibi bu hata hem Euko hem de Usko icin gecerli. Oyunu ureten firmanın Mgame oldugunu dusunursek bunun cogalıp gitmesinden ve onu alınamayacak bir duruma gelmeden oyuna mudahale veyahut madur oyuncuların maduriyetinin giderilmesi adına tüm oyunculardan destek Ticket'ı bekliyorum. Eminim ki aranızda legal olarak oyundan daha fazla zevk alan oyuncular var ve tum bu yazdıklarım onlar adına. Saygı ve sevgilerle.

• durum çok vahim
  • Destek ve up
  • şimdi bu konuyu görüpte uygulamaya çalışan çok zeki arkadaşlarımız olacak, ayrıca bu bugu uygulamaya çalışan sayısı artacağından dolayı;bu forumda takılmayıpta durumdan haberi olmayan çok mağdur olacak insan olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

şimdi bu konuyu görüpte uygulamaya çalışan çok zeki arkadaşlarımız olacak, ayrıca bu bugu uygulamaya çalışan sayısı artacağından dolayı;bu forumda takılmayıpta durumdan haberi olmayan çok mağdur olacak insan olacak.

• Yanımızda para ile arena ya girmeyeceğiz yani böyle yaparsak muhtemelen tehlikeden uzak oluruz.
  • Eyvallah birader senin sayende arenada 6 kişiyi indirdim 8gb kardayım

şaka şaka vurmayın hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen denıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.