Şimdi Ara

Önemli bir konu hakkında yardım istiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaktinizi ayırıp okursanız çok memnun olurum.Yeterince kısa yazdım,önemli bir konuyu iki cümleyle geçiştirmek istemiyorum.Köpek Ankara içinde sahiplendirilecektir!

Bundan üç gün önce gece yarısı,annemler yavru bir köpeği evimizin önünde ağlarken buldular.Köpek muhtemelen o günün sabahı,küçük bir kutu içinde sokağın başına bırakılmış(kutuyu daha sonra gördük).Tabi annem dayanamadı ve köpeği eve aldı.Köpek eve geldiğinde titriyodu ve çok korkmuştu.O gece sürekli ağladığından,annem köpeği yanında yatırdı.İki gün köpek bizimle kaldı.Yemeğini verdik,yanında yattık,dışarıda dolaştırdık.Bu köpeği sahiplenmeyi çok isterdim ancak bazı nedenlerden dolayı köpeğe bakmam mümkün değil.İki gün boyunca veterinerleri ve bir çok insanı ziyaret ettim.Ancak köpeği sahiplenecek kimseyi bulamadım.Evimde bakma imkanı olmadığından,öğrenci evinde kalan kuzenimi aradım ve durumu anlattım.Geçici olarak bakmayı kabul etti(Kira sözleşmesine ev sahibi kedi-köpek beslenmez maddesi koymuş).Daha sonra köpeği kuzenimle birlikte veterinere götürdük ve iç dış parazit yaptırdık,mamasınıda aldık.Maalesef çok fazla borcum olmasına rağmen,şu anda herhangi bir iştede çalışmadığımdan tüm masrafları yine borç alarak yaptım.Köpeklerle,barınaklarla ilgili kişilerle yaptığım görüşmede,köpeği barınağa koymamam söylendi ama yardım eli uzatanda olmadı.
    Şu an çok zor durumdayım arkadaşlar.Ya köpeği mühye köyündeki belediyenin barınağına bırakacam ya da bu köpeğe bakacak birisini bulacam.İşte bu noktada sizden beklentim,bu köpeğe bakabilecek bi yer bulmanız.Bu sizin evinizde olabilir,tanıdığınızın yeride olabilir.Bu konuyu tanıdığınız birine anlatmanız bile,bana ve bir köpeğin kurtarılmasına yapacağınız çok büyük bir yardımdır.

Köpeği barınağa bırak,bir şey olmaz diye düşünen arkadaşlar olabilir.Evet barınak bir çözüm olabilir.Ancak köpeği görseydiniz asla böyle düşünmezdiniz.Köpek gördüğüm,beslediğim ve anlatılan hiçbir köpeğe benzemiyor.Aşırı korkak,sakin ve akıllı bir köpek.Tahminen 50-55 günlük.Kesinlikle tuvaletini eve yapmıyor ve tuvaleti geldiği zaman ağlamaya ve evin içinde dolaşmaya başlıyor.Yani beni dışarı çıkardiyo resmen.Günün çoğunluğunda uyuyo,evde kesinlikle sizi rahatsız edecek davranışlarda bulunmuyo.Dışarı çıktığında ise tam bir oyuncu köpek.Oyuncaklarla oynuyo,koşuyo,yuvarlanıyo.Veteriner kangal kırması olabileceğini söyledi ayrıca köpeğin yüzü çok güzel.Benim daha öncede köpeğim oldu,başka köpeklerle ilgili çok fazla şikayet duydum ama bu köpek kadar mükemmelini ilk defa gördüm.Bu köpeği barınağa koymak resmen köpeği bitirmek demek.Onu barınaktaki diğer köpekler parçalar.Çok zavallı bi köpek.Biraz köpekle vakit geçirseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

Kardeşlerim,abilerim.Vaktim kısıtlı.Çok kısa bir süre içerisinde bu köpeğin geleceği belli olacak.Zaten özel hayatımda bir çok problemim var.Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşımın yaptığı iyiliği hiç bir zaman unutmam ve çok duamı alırsınız.Gelin bu köpeği kurtarmak için sizde elinizden geleni yapın.Yakın zamanda işe girecem.Bu köpeği sahiplenen olursa,arada sırada ziyarette edebilirim.Zaten borç bulup bu köpeğin son aşılarınıda yaptıracam.Ankarada yaşadığımdan dolayı köpeği ancak ankara içinde sahiplendirebilirim.

Önemli bir ayrıntıda köpeğe bakabilecek birinin sahiplenmesi.Yani şimdilik alayım sonrasına bakarız anlayışının olmaması lazım.Ailenizle
    yaşıyorsanız bazı problemler olacaktır.Özellikle apartmanda.Köpek şimdiden iki ev gezdi,Köpeği sahiplenen kişinin kesinlikle köpeği
    sonradan sokağa atmaması lazım.Bunlarıda göz önüne alırsanız iyi olur.

Konuyu okuyan,yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Konu dışı bölümünde kullanıcıların daha aktif olması ve konunun aciliyeti sebebiyle başlığı evcil hayvanlar bölümüne değilde,buraya açtım.Yönetici arkadaşlardan konuyu ilgili bölüme taşımamalarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güvenilir yorum -- 3 Ekim 2011; 12:52:27 >

• Yukarı
  • çok güzel görünüyor bir up benden
  • @dayakcı Teşekkürler arkadaşım katkın için.
    Konuyu üst sıralarda tutarsak daha fazla kişi görür.Bu nedenle elinizden geleni yaparsanız sevinirim.
  • Sonuna kadar okudum ve tebrik ettim dogrusu.. 1 ankarada degilim 2 ailem maalesef kesinlikle izin vermez, evde olmalarina yani.. Ama burda tanidigim birkac dernek uyesi var en azindan sansimi deneyecegimden emin ol
  • @iuvenis Yorumun ve düşünceli tavrın için teşekkür ederim.Gelişmeleri merakla bekliyorum,inşallah bi sonuç çıkar.
  • Hangi derneklere mesaj attigini ya da aradigini falan pmden bana atar misin? Ben de oralara ulasmaya calisirim ayni sekilde hatta cokluk olsun diye arkadaslarimi da ayarlarim belki ise yarar cok kisi olunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up umarım yardımcı olan çıkar dostum..
  • @ iuvenis pm attım kardeşim teşekkürler.

@ Kötü Şeyler Sağol arkadaşım desteğin için.

Konu güncel..
  • Konu en fazla 5 dk. ilk sayfada kalıyor.Biraz yardımcı olalım lütfen..
  • İnternette genelde yeni doğmuş hayvanların satıldığı siteler var.Buraya yazdığın yazıyı oraya da koyarsan birisini bulma ihtimalin epey yükselir gibime geliyor.
  • Konu yukarıda kalsın.
  • Bir yukarı da benden gelsin.
  • dostum mihav.com a ilan verebilirsin
  • @ Nuke general Cevabın ve tavsiyen için teşekkürler.Konuyu çoğu hayvan sahiplendirme sitesine açtım.Yeni site buldukça ilan koymaya devam ediyorum.

@ OrQun Sağol arkadaşım.

@ urqun O siteye koymayı unutmuştum,hatırlattığın için sağol.
  • Güncel..
  • keşke ankarada olduğunu en başta yazsaymışsın be kardeşim. boşuna heves ettim, sahiplenecektim köpeği.
  • ankaradayım ancak malesef.. gücell
  • güncel.
  • @ Shootdodge Hatırlattığın iyi oldu,katkın için teşekkürler.Konunun başına ekledim

@ hknaydmr Düşünmen yeter
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.