Şimdi Ara

*Önemli Ayrıntı* Apple İPhone 8plus vs Samsung Note 9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar şuan Hepsiburada her iki telefon aşağı yukarı aynı fiyattan satılıyor.
    İphone 8plus 64gb = 5.439tl
    Samsung Note 9 128gb = 5.399tl

    Apple store mağazasına gittiğimde bu fiyat olayını sordum. Sıfır kutulu cihaz durdukça pil ömründen yiyormuş bundan dolayı hepsiburada gibi siteler uygun satılıyorlarmış. Ancak apple store 1 ay içinde satılmazsa geri iade edilip yeni kutulu hali getiriliyormuş burda asıl konu hem eski Note9 telefonuna göre üretim tarihi ve apple store anlatılan konu gerçekse hepsiburadadan alırsak kafamızda soru işareti kalacak. Benim aklımı kurcalayan konu bu sizin fikirlerini bekliyorum. Tabi her iki telefonuda karsilastirabilirsiniz.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum yanlış anlamada kendi satış ağlarını övmek için öyle söylemişler yoksa sanki 8plus cihazı alıp hb depoda bir yıllık biriktirmişte bilmem ne sorsaydın ya siz hepsiburadanın çeyreği kadar satış yapıyormusunuz ki o adamın deposunda kalsın bazı dandik modeller kalabilir ama hepsiburada o iphone8'in sürkülasyonunu herkesten çok yapıyordur yoksa dediği doğrudur. Kakdı ki hb satamadımı bir indirim filan yazar geçer satamadıkları için ama bu i8plus için geçerli değil:))

    Ayrıca ios istersrniz iphone8p veya android isterseniz note9 beğendiğinizi alın ikiside üst segmentte kulvarının en alınası cihazları ben note9 tercih ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple store mağazasında sana yapılan açıklama hayatımda duydupum en saçma açıklamalardan biri olabilir.
    işte kapalı kutu durdukça pil ömründen yiyormuş da hepsiburada o yüzden uygun satıyormuş apple store geri gönderiyormuş vs. geri gönderilenleri ne yapıyorlarmış peki ekmek arası yapıp mı yiyorlarmış?
    nerde en ucuzsa ordan al apple storedan alıcam illa samsung store dan alıcam vs diye kasma.
    apple ların pil ömrü zaten berbat çoğu şarj cihazıyla geziyor. bu iki tel arasından da kesinlikle note 9 derim. note 9 un rakibi ip 8 değil x veya xs serisidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 2 Aralık 2018; 15:44:21 >
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Ellerinde kalanları hp gibi sitelere aktarıyoruz dediler. Zaten açıklama yapması saçma geldi peki dedim tarihlerine bakabilirmiyim onu bizde bakamıyoruz sistem belirliyor diye geçiştirdi. Biliyorum note9 rakipleri x ve xs gibi cihazlar onlarda fiyat olarak yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür41 kullanıcısına yanıt
    bana da çelişkili geldi hocam yani. bence nerde ucuza denk getirirseniz ordan alın arada fiyat farkı çoksa.
  • Konu sahibinin edindiği bilgi doğru. Telefonlar belirli bir süre kullanılmadığı süre pil sağlığı olumsuz etkilenir. Ayda bir olurmu bilmem ancak dediği gibi belli bir sürede bu değişimler oluyordur. Bu değişimler esnasında ortaya masraf çıkacağına diğer dağıtıcılara bu cihazları normalden daha uygun fiyata verebilirler. Bende he zaman demisimdir. Vatan bilgisayar da olan gece indiriminde neden telefonlarda stoklar sınırlı ? Ve indirim olan modeller ve stoklar habire değişiyor ? Kısacası konu sahibinin vermeye çalıştığı mesaj doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k üstü para verilecekse, kesinlikle iphone en az değer kaybeden ve en sorunsuz cihaz..

    2 sene sonra note un esamesi okunmaz,ama ip8 plus hala güncelleme alır ve iyi paraya elden çıkarılır..
  • cathedral kullanıcısına yanıt
    Benimde aklıma takılan konu bu iphone 8plus islemci yeni olduğu için şimdilik güncellemelerde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ancak note 2 sene sonra çöp seviyesine gelir mi benim amacim daha düzgün çalışması ve kisa sürede üzmemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür41 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam iphone 8plus alırdım ikiside güçlü ve stabil çalışır ikisde uzun ömürlü açıkça söylemek gerekirse note9 donanımda farkla üstün işlemci hariç ama o da antutu farkı yani note9 yok kastı bilmem ne oldu unut o işi...

    ama ben iphone 8plus tercih ederdim neden dersen daha güvenli ve optimize ayrıca teknik servis olayı iyi geçen bir yerde samsungun bit cihazında watsapp kullanımından dolayı ekranda oluşan amoled yanığını garantiden karşılamadığını okudum bu ve bunun gibi şeyler var bilgin olsun yoksa garanti hizmeti iyi olsa note9 al derim camdan bir cihaz gerçi sağlam olduğu söyleniyor ama amoled yanığı olmayacağına garanti veremezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s plus kullanıcısı olarak hala gidip eski kasa iphone alanlar, birde bu telefonlara 4-5 bin verenler var.



    Iphone alacaksan x veya xr den aşağısı alınmaz.



    Benim tavsiyem s9 plus, kalemi var diye 1500 lira fazla vermeye değmez o paraya az daha koyar mi 8 lite alırsın yedek telefon dursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 aynısını söylemeye çalışıyorum birçok başlıkta.
    yüzde 69-70 ekran gövdeli teelfonlar 5-10 yıl öncesinin modası. bakın galaxy s3 te vardı o kasa oranı. el insaf bunlara bi de 5 bin 6 bin para veriyorlar.
    iphone iyi hoş ama teknolojiyi tasarımı biraz geç yakaladı. ip x ve üstü cihazları alınabilir tabii fahiş fiyat ödemek isteyenlere..
    millet hala 10 sene önceki android 2 sene sonra çöp, apple 4-5 sene geçse de eskimez kafasında. bi de 2. el piyasası sağlam olayı var. ülke nasıl gelişmemiş bi ülkeyse araba muamelesi yapılıyor cepteki teelfona ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.