Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
21
Favori
15.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jamser kullanıcısına yanıt
    Hehe, bırak şimdi o işleri, doktor olmuşsun ne olmuş? Akşam nöbetteyken hastaneye gelen akraba "Vay doktor Memo!" diye havaya girer ama ben mühendisim diyecek adam da "Bu işi çözer!" der, kafayı takma. Sonuçta senin stetoskopun varsa, benim de beynim var kardeşim. Karın da ister doktorum desin, ister mühendis kocam var desin, sonuçta para da bizde, kafa da bizde! Hem yaşlı teyze "Mühendis miymiş?" deyip geçer belki ama yarın bir gün evinin elektriği gidince kim koşacak? Hadi bakalım, düşün bi daha!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olum ne saçma konu lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok

• NİYE ÖPTÜN ÇOCUĞU

25 aralık çarşamba 19:30 civarı büyük evin önündeki yerde oturan kalabalık gruptaki çocuk bu itiraf sana. Neden arkadaşının kafasını zorla tutup DUDAĞINDAN (ikiniz de erkektiniz) İKİ KERE öptün!!! Çocuk çok utandı sen ne biçim arkadaşsın. Çok ayıptı yaptığın terbiyesiz birisin bilmeni istedim

• @alonegt2180 -32 dk. önce

HOCAM SİZE ÇAKTIK AMA ÜZULMEYİN 💛💙

@EyupB - 24 dk. önce

Profesyonel destek almanızı öneririm. Çünkü bir maç dahi sizi böyle sapkınca konuşmaya itiyorsa, başkasını rahatsız edecek şekilde konuşmaya hatta yazmaya itiyorsa

1.mutlu olmayı bilmiyor olabilirsiniz

2.rahatsız ederek hasetlikten mutlu olabliyorsunuzdur

3.fanatizmdrn dolayı beyniniz arıza veriyor olabilir bu da normalde yapmayacağınız şeylere itiyor olabilir.

Bu yüzden bu ufak gibi görülen detay hem sizin hayatınıza hem başkalarının hayatına da zarar verir. Yaşınuz gençken bu durumu önemseyip önlem alın. Çünkü normal bir davranış değil şu kısa cümleniz.

Düzeltmezseniz önemsemezseniz sorunlar yaşarsınız.

• Eyupb ağır kudurmuş

• randyrhoads8 R kullanıcısına yanıt

Eyüp B. Akdeniz Anemisi hastası olduğundan dolayı hastalığın belirtisi olarak fevri davranabiliyormuş.

• "Kahve içerek acı çekmeyi, hissiz kalmaya yeğlerim." demişti tarihin en büyük lideri. Ya da fiziğin babası Isaac Newton 4 saatten fazla uyumadığını günlüklerine eklerdi. Keza Da Vinci'nin metodu olan Da Vinci uykusunda da uyku saati minimumdadır. Öyleyse, my time has come. Uyku denen düşmanımızı, kendisine ayırdığımız zamanı kısarak yenebiliriz. Benimle misiniz!? Aklıma geldikçe buraya dönütte bulunacağım, özellikle 1 ay sonra etkileri nasıl olacak merak ediyorum.

"Six hours' sleep for a man, seven for a woman, and eight for a fool."

not: hedef ea 3k

not2: netlerim görece olmakla beraber iyi. konu olarak da lti'ye geçtim sayılır son 12 matematiğine son rötuşlardayım. ayt coğ bitti, tarihte eksiğim var, edb speedrun şeklinde gidiyorum. yani anlayacağınız üzere bunu yapma sebebim direkt yks odaklı değil. geçen seneye kadar yaptığım şeylerin arasında hep bir perde girdi. fince setleri aldım bir ton, aylardır onlar bana bakıyor ben onlara bakıyorum. bu yaşlarda günümü eat-sleep-yks-repeat şeklinde götürecek kadar basit bir yaşantıya sahip olmak istemiyorum. (katılmak isteyen yoruma yazsın, ama fosforcu uygulamalarıyla falan uğraşmak istemiyorum buradan akar gideriz işte)

not3: aklımdaki uyku disiplini 03.00-07.00 arasında. uykuyu, günün en sevmediğim vakitlerine hapsedeceğim. duruma göre 3 saat uyurum, gün arasında bir periyot uyku sıkıştırırım 5 saat olur falan filan duruma göre değişir. planlamalarımı 1-2 günlük vadeye sıkıştırmayı tercih ediyorum kesin yorum yapamayacağım.

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    niye 3 saat uyuyorsun 1.5saat uyku kafi gibi geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Uyku konusunda bence eğer ki bünyene güveniyorsan yap böyle ama uyku konusunda senin gibi düşünüp bu düşüncemi hatalı bulmuştum.

• gozenios G kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/1-ay-boyunca-gunde-maksimum-6-saat-uyuyacagim--147272862

Tarihteki en büyük 3-4 isimden birine refere edip ea3k yazması yardı ya

• Forumun en iyi konusu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.