< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (14. sayfa)

-
-
hocam nasilsin ya okul nasil gidiyor özlettin kendini foruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz yoğun hocam haftaya finaller var aksilik olmazsa 4. Sınıfa geçeceğim, foruma da belki 2 senedir 2 3 defa anca bakabildim maalesef, ilgi alanı değişince eskisi kadar vakit ayıramadım. Sizin nasıl gidiyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aile, prestij, hobilerim, bahceli banliyo bir ev-icinde bir garaj bahcesinde bir kulube bir mangal bir sac mangal, cati katinda cocuk odasi, yan odada sarisin anasi, isim erken bitmis cocuklari almisim okuldan bbq yapiyorum acmisim yanina basit bir lager, karim salatalari yapiyor sofrayi kuruyor, sipalarim bahcede alman kurdu ve dobermanla oyunda… etler yenmis herkes doymus gunes batmaya yuz tutmus hava hala aydinlik ama hafif kizillik girmis ambiansa, mese sezlonga uzanmisim bi duble macallan koymusum yanina limited humidor’dan bi tane gurkha cikarmisim, tam diyorum ki hayat bu iste, derken kibrit almayi unutmusum. Oglana soyluyorum karimdan kibrit isteyip getirsin, getiriyor. Yakiyorum. Ilk dumandan sonraki ilk yudum. Huzur. Tam olarak bunun icin yasiyorum.
-
Family, prestige, my hobbies, a suburban house with a garden - a shed in a garage garden, a barbecue, a sheet barbecue, a children's room in the attic, a blonde mother in the next room, my work ended early, I picked up the children from school, I'm bbqing, I opened a simple lager next to it, my wife is making the salads and setting the table, my sipas are playing with the German Shepherd and Doberman in the garden... the meat has been eaten, everyone is full, the sun is about to set, it's still bright but a slight redness has entered the ambience, I lie down on a chaise lounge, I put a double macallan next to it, I take out a gurkha from the limited humidor, just when I think, this is life, I forget to buy matches. I ask my son to ask my wife for matches, she brings them. I light it. The first sip after the first smoke. Peace. That's exactly what I live for.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
eleman sapık gibi sürekli bana sataşıp aşağılamaya çalışıyor ama aslında hayalini kurduğu hayatı yaşıyorum bi sıpalarım yok işte
-
Ort kaç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bahçeli
Efendim
Yeni ev aldım
Nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X