Şimdi Ara

Onedrive Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Onedrive'ı etkin bir şekilde kullanarak bilgisayarımda ki fotoğrafları yedeklemek istiyorum.

İşletim sistemim Win10. Yapmak istediğim;

D:\Resim
    Buranın altında ki bütün resimlerin Onedrive'a yedeklenmesi. O klasörden bir dosya sildiğimde onedrive'dan da silinsin. Yeni bir fotoğraf klasörü açıp eklediğimde Onedrive'da da güncellensin. Bu işi nasıl hallederiz :)

Çözemedim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

• Merhaba, windows 10 üzerinde one drive uygulamasının ayarlar kısmını açtığında, hangi klasörleri eşitlemek istediğini soruyor. Doğru klasörü seçtikten sonra her şeyi kendisi yapıyor. Sen nasıl deniyorsun? Nerede takılıyorsun biraz bahseder misin?

Ama Resimleri farklı bir disk alanında tutup format attığında da silinmesin istiyorsan Onedrive klasörünün yerini başka disk olarak değiştir ve resimleri içine taşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 28 Aralık 2015; 0:51:12 >

örneğin bende masa üstü dahil user klasöründeki çoğuşeyi F ye taşıdım
    aynı pc de W7 ve W10 da aynı şekilde yaptım w10 a geçtiğimde masa üstü aynı oluyor aynı zamanda onedrive a yedekleniyor.
    Microsoft a güvenmeyerek aynı zamanda harici hdd ye yedeklemede yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 30 Mart 2016; 18:56:15 >
    Eğer insanlar; Microsofttun kendilerine kaybettirdiği zaman, para ve fikirlerinin değerini hesaplayabilselerdi(veya nesne gibi görebilselerdi), en az yapacakları bütün MS kurumlarını kendi elleri ile yıkmaktır...
  • Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Ben "goodsync 10 beta" programı ile hem onedrive'a hem googledrive'a hem de harici diskime kopya alıyorum. Tavsiye ederim.
    Benzerini yapıyordum. Ama o programla bir türlü tam anlaşamadığım için bu aralar manuel yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer insanlar; Microsofttun kendilerine kaybettirdiği zaman, para ve fikirlerinin değerini hesaplayabilselerdi(veya nesne gibi görebilselerdi), en az yapacakları bütün MS kurumlarını kendi elleri ile yıkmaktır...
  • Hortt.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137234227
    altında gozcelik yorumuna bakınız.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.