Şimdi Ara

Onedrive bir türlü bilgisayardan kalkmad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar her ne yaptıysam da olmadı bu bilgisayarımdan silinmedi gitti sürekli sağ altta ikonu beliriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 26 Mayıs 2014; 14:49:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

OneDrive Eşitleme Kapatma: Bilgisayarınızın Yerleşik Kalmasından Kurtulma

OneDrive eşitleme, dosyalarınızı ve ayarlarınızı tüm cihazlarınızda otomatik olarak eşitlemenize olanak tanır. Ancak bu özellik, bilgisayarınızda depolama alanını doldurabilir ve bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olabilir.

Eğer OneDrive eşitlemesinin bilgisayarınızdan kalkmadığını fark ediyorsanız, onu devre dışı bırakmanız gerekebilir.

OneDrive Eşitleme Kapatma Adımları:

1. Görev çubuğundaki OneDrive simgesine sağ tıklayın.
    2. "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
    3. "Hesap" sekmesine gidin.
    4. "Eşitleme bu bilgisayarı kapat" seçeneğini seçin.
    5. Değişiklikleri kaydetmek için "Tamam"a tıklayın.

OneDrive eşitlemesini kapattıktan sonra dosyalarınız artık otomatik olarak eşitlenmeyecektir. Yerel olarak bilgisayarınızda saklanacaklardır.

OneDrive dosyalarınıza yine de çevrimiçi olarak OneDrive web sitesinden veya OneDrive uygulamasından erişebilirsiniz.

Eğer OneDrive eşitlemesini kapatsanız bile, bilgisayarınızda OneDrive uygulaması yüklü kalmaya devam edecektir. Uygulamayı kaldırmak isterseniz, Denetim Masası'na giderek "Programlar ve Özellikler" seçeneğine tıklayabilirsiniz. Ardından "OneDrive" uygulamasını seçin ve "Kaldır" düğmesine tıklayın.

OneDrive eşitlemesini kapatmak, bilgisayarınızın performansını artırabilir ve depolama alanından tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ancak, dosyalarınızın yalnızca yerel olarak saklanacağını ve diğer cihazlarınızla otomatik olarak eşitlenmeyeceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne yaptıysanız bir anlatın bakalım ona göre cevap yazayım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Ne yaptıysanız bir anlatın bakalım ona göre cevap yazayım bende.

Netten baktım onedrive girip yedek cihazları sil ve eşitlemeleri kapa yaptım fakat yine çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş tüm programalrı kaldıran uninstaller ı yükle istediğin programı ordan kaldır o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

kardeş tüm programalrı kaldıran uninstaller ı yükle istediğin programı ordan kaldır o kadar...

programlarda yüklü görünmüyor dostum

http://i.hizliresim.com/b8E2z8.jpg

http://i.hizliresim.com/27okXq.png

• OneDrive masaüstü uygulamasının işlevselliği Windows 8.1 işletim sisteminde yerleşik olarak bulunur. Windows 8.1 çalıştıran bir bilgisayara masaüstü uygulamasını yüklerseniz, Kurulum görünmez. Office'i kullanarak OneDrive belgeleri üzerinde başkalarıyla birlikte eşzamanlı olarak çalışmanıza imkan sağlayacak bir ayar yüklenir ancak diğer özellikler yüklenmez. Windows 8.1 ve Windows RT 8.1 işletim sisteminde OneDrive konusunda yardım almak için bkz.OneDrive

Bilgisayarınızdan OneDrive masaüstü uygulamasını kaldırırsanız, OneDrive klasörünüz eşitlemeyi durduracaktır. OneDrive klasörü ve OneDrive üzerindeki dosyalarınız silinmez.

Başlat düğmesine tıklayın. Arama kutusuna Programlar yazın ve sonuç listesinden Programlar ve Özellikler'e tıklayın.

MicrosoftOneDrive uygulamasına ve ardından Kaldır'a tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse parolayı yazın veya onay verin.

• quote:

OneDrive masaüstü uygulamasının işlevselliği Windows 8.1 işletim sisteminde yerleşik olarak bulunur. Windows 8.1 çalıştıran bir bilgisayara masaüstü uygulamasını yüklerseniz, Kurulum görünmez. Office'i kullanarak OneDrive belgeleri üzerinde başkalarıyla birlikte eşzamanlı olarak çalışmanıza imkan sağlayacak bir ayar yüklenir ancak diğer özellikler yüklenmez. Windows 8.1 ve Windows RT 8.1 işletim sisteminde OneDrive konusunda yardım almak için bkz.OneDrive

Bilgisayarınızdan OneDrive masaüstü uygulamasını kaldırırsanız, OneDrive klasörünüz eşitlemeyi durduracaktır. OneDrive klasörü ve OneDrive üzerindeki dosyalarınız silinmez.

Başlat düğmesine tıklayın. Arama kutusuna Programlar yazın ve sonuç listesinden Programlar ve Özellikler'e tıklayın.

MicrosoftOneDrive uygulamasına ve ardından Kaldır'a tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse parolayı yazın veya onay verin.

microsoft onedrive yok hocam office yükledikten sonra oldu. benim istemediğim şey saatin orda görünmemesi çıkmasın sürekli eşitlemeyi kapatsam bile orda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • One drive microsoft işletim sisteminin bir parçası bu neden ile bilgisayardan kaldırmanız mümkün değil. Size gönderdiğim cevap içerisinde bu açıkça yazıyor. Saatin orada görünmesine gelirsek; başlat/çalıştır kısmından "msconfig" yazın "Başlatma" ve "Hizmetler" kısmında gördüğünüz "Onedrive" seçeneğinin karşısındaki tiki iptal edin. Program açılışta çalışmayacaktır. Daha önce kullanmadığım için gizli sistem dosyaları içerisinde olup olmadığını bilmiyorum, eğer öyle ise bu şekilde kapatamayabilirsiniz. Girişim olumlu sonuçlanmaz ise haber verin kapatma için ayrıntılı inceleme yapalım.
  • quote:

One drive microsoft işletim sisteminin bir parçası bu neden ile bilgisayardan kaldırmanız mümkün değil. Size gönderdiğim cevap içerisinde bu açıkça yazıyor. Saatin orada görünmesine gelirsek; başlat/çalıştır kısmından "msconfig" yazın "Başlatma" ve "Hizmetler" kısmında gördüğünüz "Onedrive" seçeneğinin karşısındaki tiki iptal edin. Program açılışta çalışmayacaktır. Daha önce kullanmadığım için gizli sistem dosyaları içerisinde olup olmadığını bilmiyorum, eğer öyle ise bu şekilde kapatamayabilirsiniz. Girişim olumlu sonuçlanmaz ise haber verin kapatma için ayrıntılı inceleme yapalım.

yahu sabahtan beri yapmak istediğim bi aklıma gelmedi. yemin ediyorum bu windows 8 beni tembelleştirdi eski bilgisayarım win XP idi her türlü pc sorununun üstesinden geliyordum. yeminle msconfig'i unutturdu bu işletim sistemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: meneter

Kardeş bi de şunu dene.

http://www.technopat.net/2014/04/03/windows-8-1de-onedrive-esitleme-verisini-kapatma-ve-silme/

Bu u yaptım olmadı. Msconfigte de yok bu şey

• Sayfanızı başka yardım sayfalarını açarken tesadüf eseri gördüm. Bir yardım konusundan cevaplayanı haberdar etmezseniz cevaplayanın haberi olmaz, bu durumda önerdiği işlemin sorunu çözdüğünü kabul edip bir başka öneride bulunmaz. Tabi siz cevaplayanın önerilerini beğenmiyor veya başka bir düşünce barındırıyorsanız o başka. Ben yinede olumlu tarafından bakıp sorun için son önerimi yapıp ayrılayım.

Buradan indirip yükleyebilirsiniz

Windows için AutoRuns Microsoft Web sitesinden ücretsiz yükleyebileceğiniz bir araçtır ve Windows'u başlattığınızda çalıştırılan tüm programları ve işlemleri gösterir. Windows başlatıldığında bir programın otomatik olarak çalışmasını durdurmak için, Windows için AutoRuns programını açın ve durdurmak istediğiniz programın yanındaki onay kutusunun işaretini kaldırın. Windows için AutoRuns ileri düzey kullanıcılar için tasarlanmıştır, bu manada kullanırken riskleri bilin ve ona göre kullanıp kullanmayacağınıza karar verin. Verilen linkte kullanım detayı ingilizcedir, bu metni anlamakta güçlük çekiyor iseniz bilgisine güvendiğiniz bir kişiden yardım almanız yararınıza olacaktır. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

• Hocam görünmesin istiyorsan gizli simgeleri göster butonuna tıklıyorsun oradan özelleştir diyip one drive programının yanındaki listeden simge ve bildirimleri gizle diyip kurtuluyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.