Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bitmez..Üniversite yılları da görürüz Bitmesini istemiyorum hiç
    The O.c bitiyrmuş.ama son sezonlarda zaten sıkmıştı..OTH öyle değil ki..4.sezon en iyisi bence.
  • benim sevebileceğim türde diziler çok az o yüzden bulunca da kaybetmek istemiyorum. bölümler sapıtmaya başlasaydı bitsin derdim ama çok güzel devam ediyor, yazık olur...
  • EYLÜL E KADAR NASIL BEKLİYECEĞİZ YA EN AZINDAN O GÜNE KADAR TEKRAR YAYINI YAPSALAR YA NİYE BU KADAR UZUN ARA VERİYORLAR
  • tekrarlarını verirler de ne zaman?
    quote:

Orjinalden alıntı: onder_kı

EYLÜL E KADAR NASIL BEKLİYECEĞİZ YA EN AZINDAN O GÜNE KADAR TEKRAR YAYINI YAPSALAR YA NİYE BU KADAR UZUN ARA VERİYORLAR
  • ben eylülden önce başlıyacakmış die duydum ama..inş doğrudur..daha eylüle çoook var
  • bence yaza doğru başlar tekrarları...
    quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

ben eylülden önce başlıyacakmış die duydum ama..inş doğrudur..daha eylüle çoook var
  • Bence de yazın verilir herhalde, çoğu dizinin tekrarları o zamanlar veriliyordu.
  • 1. sezon un geçen yaz tekrarları verilmişmiydi ben hiç görmedim ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

bence yaza doğru başlar tekrarları...
    quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

ben eylülden önce başlıyacakmış die duydum ama..inş doğrudur..daha eylüle çoook var

• 1.Sezon 9.bölümün sonunda çalan şarkıyı söyleyen grubun ismini ve şarkının adını bilen varmı acaba...
  • Soundtrack albümlerini buldum. Hakikaten süper olmuş. özellikle 2.sezonun sarkısı When The Stars Go Blue süper bir de Keane Everbodys Changing süper..Tavsiye ederim...
  • Hanging On For Hope - The New Amsterdams
    Push It Up - Cham Pain
    Rain King - Counting Crows
    Shabby Girl - Electric Farm
    Yesterdays - Pennywise
    Fallen - Sarah McLachlan
    Re-Offender - Travis

bunlar o bölümde çalan bütün şarkılar ama senin istediğin büyük olasılıkla travis'in şarkısıdır.bi dene istersen...
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

1.Sezon 9.bölümün sonunda çalan şarkıyı söyleyen grubun ismini ve şarkının adını bilen varmı acaba...
  • hayatımın en güzel rüyasını gördüm.peytonı öpüyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

hayatımın en güzel rüyasını gördüm.peytonı öpüyordum.

Ben o rüyayı göreli çok oluyor
  • Forza brooke.

Brooke un gamzeleri yeter...Peyton un saçları peruk gibi duruyor...tas gibi geçirmişler kafasına sanki...Brooke un konuşmasıda çok tatlı..everytime brooke...
  • en iyisi bevin yaa...
  • Ahanda bi brooke cuda benim ona göre..Yengeniz olur..Gülüşü ve bakışları beni eritiyo o hatunun..Öl dese ölürüm..( o kadar deilde işte lafın gelişi)

bu arada ben daha 2 sezonu izliyorum.2. sezon ilk sezondan çok çok daha güzel....hatta 2.sezon 2.bölüm şuana kadar izlediklerim arasında en iyisiydi..
  • bence 2. sezonu çabucak bitir ve 3. sezona geç.ilk üç sezon içinde bana göre en iyisi 3. sezondu.özellikle 16. ve 19 bölümler süperdi...
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Ahanda bi brooke cuda benim ona göre..Yengeniz olur..Gülüşü ve bakışları beni eritiyo o hatunun..Öl dese ölürüm..( o kadar deilde işte lafın gelişi)

bu arada ben daha 2 sezonu izliyorum.2. sezon ilk sezondan çok çok daha güzel....hatta 2.sezon 2.bölüm şuana kadar izlediklerim arasında en iyisiydi..
  • yaa bu dizinin nba'de orlando magic te oynayan J.J. Redick ile bi ilgisi olabilir mi acaba?çünkü nathan ile redick'in tipleri birbirien çok benziyo.saçları,boyları fln.nathan da üniversite için duke'ü istiyodu.orası jj redick in mezun olduğu üniversite.duke north carolina'da ve dizide orda geçiyo.tree hill ravens ile duke üniversitesinin mavi,beyaz ve siyah formaları dahil bütün forma renkleri aynı.sadece birinde ravens diğerinde duke yazıyo.ikisininde basketbol kariyerleri çok başarılı ve ikiside beyaz şutor.dizide nathan ın babasıda eskiden okulda basketbol oynuyordu,jj redick in babasıda Ohio Wesleyan Colleg'da basketbol oynamış.nathan'ın polisle başı belaya girmişti hatırlıycaksınız,ve jj redick te alkollü araba kullanmaktan başını polisle belaya sokmuştu.ve jj redick'in gerçek adı joNATHAN...jj,kız kardeşinin taktığı bir takma ad...hatta youtube da izledim jj redick'e one tree hill de kendisini yada başka bi karakteri konuk oyuncu olarak oynar mısınız diye teklif veriyolardı.benim aklımda baya bi soru işaretleri oluştu açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 19 Mart 2007; 23:15:35 >

• valla benzerlikler çok ama J.J. çok büyük bir basketbolcu değil sonuçta ve ondan esinlenip bir dizi yapılacağı konusu çok uzak ihtimal bence...ama dediğin gibi benzerlikler çok...

bu arada 2.sezon 12.bölümde Keane grubunun She Has No Time şarkısı diziye ayrı bir hava katmış...hoşuma gitti...hernekadar Rap müziğe aşık olsamda bu şarkı çok hoşuma gitti...

Birde benim aklıma takılan başka bir konuda acaba dizide kullanılan şarkılar neden hep rock soundlu...Çünkü dizi içinde basketbol olan bir dizi...ve Basketbol = Rap bence....arada çalsalar hoş olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.