Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü Peyton rock dinlemeyi seviyor dermişim
  • aslınd jj redick ncaa tarihinin en başarılı oynucularından biri.ama nba de o kadar parlak sayılmaz.redick acc (atlantic coast conference) de tüm zamanların en skorer oyuncusu ve ncaa tarihinin en çok üçük atan oyuncusu.belki dizi yapanlar üniversitede öyle görünce redick'i ilerde bi süper yıldız fln oacağını düşünmüş olabilirler.ve ordan esinlenmiş olabilirler...
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

valla benzerlikler çok ama J.J. çok büyük bir basketbolcu değil sonuçta ve ondan esinlenip bir dizi yapılacağı konusu çok uzak ihtimal bence...ama dediğin gibi benzerlikler çok...

bu arada 2.sezon 12.bölümde Keane grubunun She Has No Time şarkısı diziye ayrı bir hava katmış...hoşuma gitti...hernekadar Rap müziğe aşık olsamda bu şarkı çok hoşuma gitti...

Birde benim aklıma takılan başka bir konuda acaba dizide kullanılan şarkılar neden hep rock soundlu...Çünkü dizi içinde basketbol olan bir dizi...ve Basketbol = Rap bence....arada çalsalar hoş olurdu...

• Dizinin başlangıcı oldukça eski....

JJ o zamanlar ne kadar parlaktı bilemiycem ama hoş benzerlikler var walla....

Basketbol be Tree Hill aşığı bir izleyiciden olağan üstü kurgu...

Tebrikler Andre...
  • Bakın o zaman bir benzerlikte ben söyliyim..Dizideki haley i hem tarzı hem tipi hemde hayatıyla Kelly Clarkson a benziyor...Hatta isimler bile benziyor..Siz ne dersiniz...?
  • teşekkürler

@LORD_WESTSIDE

tabi o da bi benzerlik.ama jj redick ile nathan arasında baya bi benzerlik var.yani sadece tip ve ad ile sınırlı değil.20. sayfada da yazdığım gibi oyuncu şkilleri,babaları,üniversite,formalar,polisle olan sorunları,isimleri falan filan ve daha bir sürü şey...ben şahsen bir alakasının olduğunu düşünüyorum.yada öyle olmasını istiyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Dizinin başlangıcı oldukça eski....

JJ o zamanlar ne kadar parlaktı bilemiycem ama hoş benzerlikler var walla....

Basketbol be Tree Hill aşığı bir izleyiciden olağan üstü kurgu...

Tebrikler Andre...

• o olabılır onu bılmem ama su an en cok acaba ne zaman bellı olur ne zaman ızlıcegımız onu merak edıorum yanı tmm hadı hemen sımdı baslamasın ama barı su gun baslıcak dıe solesınler delırıcem en azından beklıcegımız bı gun olur yaa su lıse dızılerıne hazırlık falan koysunlar 4-5 sene falan sursun oc de ıgrenc bıtıo bu da ıgrenc bıtmesın guzelım dızılerı mahvedıolar ya ılk senesınde basarılı olunca bıtsın yada 4-5 sene adam akıllı yapın sunları batırmayın dımı ama....
  • dizi büyük olasılıkla sonbahar gibi başlar heralde.yaza doğruda tekrar bölümlerini vermeye başlayabilirler.çünkü geçen yık öyle olmuştu...dizinin süresine gelince de bana göre süreleri iyi.tam tadında bırakıyolar.türkiye'de ki gibi öyle dizi tuttu diye uzattıkça uzatmıyolar.bana göre bu iyi bi şey...
  • çok özledim one tree hilldizisini(peytonı)
  • arkadaşlar her yerde aradım ama bulamadım lostun direk rapid ne torrent olmayan linklerini biliyorsanız pm yoluyla atabilirmisinizz plzzzzz türkçe alt yazısı olursa sevirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inansoft -- 3 Nisan 2007; 21:27:21 >
  • alakaya çay demle....
  • quote:

Orjinalden alıntı: canboca

alakaya çay demle....

hiç gülcem yoktu yaaa süper bi laf olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROAN -- 4 Nisan 2007; 11:37:07 >

• Dün gece 4*15 ide izledim ve hepsini izlemişoldum..Hemen yorumlarımı yazayım..

Öncelikle sezonları kendime göre beğeni sırasına sokayım..

1- 2.Sezon - Bence kesinlikle bir bütün olarak en iyi sezon 2.sezondu..Gerek konu gerek oyunculuk açısından..Müzikleri ayrı bir güzeldi..Hatta bu sezondan o kadar çok şarkı indirdimki anlatamam..

2- 3.Sezon - Kılpayıda olsa 2.sezona geçildi..Ama bu sezonda bence harikaydı..Nede olsa Rachel bu sezonda katıldı sadece bu bile yeter.

3- 1.Sezon - Bazı bölümler ve diyaloglar kendini tekrarlasada başarılı bir başlangıç sezonuydu..2.sezondan sonra en başarılı müzikler bu sezondaydı.

4- 4.Sezon - Bu sezonda sanırım ratinglerin düşmesinin etkisiyle işin içine GERİLİM olayını soktular..Bu da diziyi farklı bir hale getirdi..Özüne ters bir durum bence..Genel olarak tüm sezonlarda GERİLİM öğesini kullansalardı bu sezonda bu kadar göze batmazdı belkide.

• bana göre en iyisi 3. sezon sonra 2 ve sonra da 1.dördüncüyü daha izlemediğim için bilmiyorum ama umarım her zamanki gibi güzeldir...
    quote:

Dün gece 4*15 ide izledim ve hepsini izlemişoldum..Hemen yorumlarımı yazayım..

Öncelikle sezonları kendime göre beğeni sırasına sokayım..

1- 2.Sezon - Bence kesinlikle bir bütün olarak en iyi sezon 2.sezondu..Gerek konu gerek oyunculuk açısından..Müzikleri ayrı bir güzeldi..Hatta bu sezondan o kadar çok şarkı indirdimki anlatamam..

2- 3.Sezon - Kılpayıda olsa 2.sezona geçildi..Ama bu sezonda bence harikaydı..Nede olsa Rachel bu sezonda katıldı sadece bu bile yeter.

3- 1.Sezon - Bazı bölümler ve diyaloglar kendini tekrarlasada başarılı bir başlangıç sezonuydu..2.sezondan sonra en başarılı müzikler bu sezondaydı.

4- 4.Sezon - Bu sezonda sanırım ratinglerin düşmesinin etkisiyle işin içine GERİLİM olayını soktular..Bu da diziyi farklı bir hale getirdi..Özüne ters bir durum bence..Genel olarak tüm sezonlarda GERİLİM öğesini kullansalardı bu sezonda bu kadar göze batmazdı belkide.

• ilk göz ağrım...1. sezon ile 3. sezon.....favorimmmm
  • bana baya bi kitlencen ama peyton ın 1 ile 3. sezon arasındaki farkı gerçekten çok göze batıyo.3. sezonda çok güzel ve şirin bi şey oldu...saçları,suratı,davranışları fln...benim için artık brooke devri kapandı.
    quote:

ilk göz ağrım...1. sezon ile 3. sezon.....favorimmmm
  • varmı bi hbr arkadaşlar oth'den?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

varmı bi hbr arkadaşlar oth'den?

haftaya başlaması lazım sanırsam...çok kritik biryerde bitti çünkü..içim içimi yiyor benimde...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

varmı bi hbr arkadaşlar oth'den?

haftaya başlaması lazım sanırsam...çok kritik biryerde bitti çünkü..içim içimi yiyor benimde...

inş yaaa...sevindim bunu duyduğuma

• :)))

seni öldürürüm andre...

bu arada az evvel 4. sezon 4. bölümü izledim..hakikaten bıraktıkları yerden devam ediyor ..

dün akşam ard arda 3 bölüm yaptım..süper yaa...

edit: bu arada 5. bölümü izledim...hatta 6 yı da...ama 5 in sonu müthişttiiiii....
    quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

bana baya bi kitlencen ama peyton ın 1 ile 3. sezon arasındaki farkı gerçekten çok göze batıyo.3. sezonda çok güzel ve şirin bi şey oldu...saçları,suratı,davranışları fln...benim için artık brooke devri kapandı.
    quote:

ilk göz ağrım...1. sezon ile 3. sezon.....favorimmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 16 Nisan 2007; 17:26:20 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.