Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
112.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: sexai

Aman diyim Spoiler yok FenaQ kardeş

Bu arada Andre sana bi uçarım burdan....

Sen git Brooke 'unu özlee....

delirtme beni!!

ben brooke u bıraktım.artık bende peyton cıyım...

Marvin 'Mouth' McFadden
    Lucas 'Luke' Scott
    Skills
    Eski Nick:Andre Igoudala

•  One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon
  • bu ne yaa
    soldan sağa
    dan-deb-keith-karen-koç whitey-peyton-nathan-haley-lucas-brooke
    doğru mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon

Marvin 'Mouth' McFadden
    Lucas 'Luke' Scott
    Skills
    Eski Nick:Andre Igoudala

• SÜÜPPPPERRRR YAAAAA

adamlar aşmış hakketten....acaip hoşş olmuş

en tatlısı COOL PEYTON'cığm tabii ki de
    quote:

quote:

• nerdeyse her dizinin var böyle belki oth'in de vardır dedim ve buldum, çok güzel yapmışlar valla

Güzel bir haber : Oth'in yeni bölümleri önümüzdeki günlerde yayınlanacakmış cnbc-e'nin sitesinde yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 1 Şubat 2007; 0:48:01 >
  • quote:

nerdeyse her dizinin var böyle belki oth'in de vardır dedim ve buldum, çok güzel yapmışlar valla

Güzel bir haber : Oth'in yeni bölümleri önümüzdeki günlerde yayınlanacakmış cnbc-e'nin sitesinde yazıyor...

süperrrrrrr bi haberrrrrrrrrrrr

• yok canım sanmam yanı daha amerıkada yayınlanıo burda nasıl yayınlansın eylul dedıler sanırım eylulde yayınlancakmıs eger kaynak varsa lınk verebılırmısın gercekten dogruysa super yaa (arkadasım sana yalancı dedıgımden deıl kaynak yanlıs solemıstır belkı dıe emın olmak ıstedım)

aslında yayınlayabilirler çünkü Heroes'da yeni bir dizi ve onuda yakında cnbce yayınlayacakmış reklamları dönüyor tv'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 1 Şubat 2007; 13:23:30 >

• 7.bölümü bitirdim..Yalnız anlamadığım saçma bulduğum bir olay var ;

-------------------------Spoiler..-------------------
    şimdi maçın son sn lerinde fark 9 sayı takım maçı kazanmış ,maç bitmiş ...Rakip oyuna sokayor 5 sn kala ;
    1-) Kuzgunlar madem maçı kazandılar (fark da önemli değil ..) öyle ise neden topu çalıyorlar ? Yani ne gerek var .. Bırak sadece savunma yap bitir maçı ..
    2-) Rakip takım topu kaptırdıktan sonra neden taktik faul yaptı ? Zaten maçı kaybettiler ?

Sırf heyecan olsun , Lucas ın s.atışlarında diye yapılmış bir sahne...Peki madem öyle yapacaktın ; o zaman top kuzgunlar'da olsa idi onlar oyuna soksa idi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 1 Şubat 2007; 17:31:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 1 Şubat 2007; 16:14:46 >
  • unutmusum pardon yaa ..
    Tamam o fark olayını biliyorum , 10 dan aşağı farkla kazanın demişti..Benim anlamadığım neden bitmiş olan maçı bırakmıyorlar?

Sezonu indircem 7 GB :(

Kotalı net kullanıcısıyım.

Bursadan sınırsız kullanan varsa pmden ulaşsın lütfen.

@eyoruk başına spoiler yazda izlememiş olanlar okumasın
    ---SPOILER---
    Hani Daunte (zenci kötü adam) varya o Nathan'a 10 sayı farkla mı ne kazan yoksa kötü olur gibisinden bişiler söylemişti o yüzden galiba,tabi dediğin bölüm buysa.

valla bilmiyorum birde ingilizce olduğu için anlamadığım yerler oluypr belki oralarda biryerde söylüyordur, birde eski bölümlerde koç Whitey Nathan'a "ne kadar sayı farkla önde olduğumuz beni ilgilendirmez,siz yinede oynayın" demişti belki de bu yüzdendir.
  • Oth'in soundtrack albümünü aldım, eğer bir yerden bulabilirseniz "Haley James Scott - Halo"'yu dinlemenizi tavsiye ederim,3. sezonun bir bölümünde Haley'nin söylediği şarkı.

• quote:

quote:

@eyoruk başına spoiler yazda izlememiş olanlar okumasın
    ---SPOILER---
    Hani Daunte (zenci kötü adam) varya o Nathan'a 10 sayı farkla mı ne kazan yoksa kötü olur gibisinden bişiler söylemişti o yüzden galiba,tabi dediğin bölüm buysa.

valla bilmiyorum birde ingilizce olduğu için anlamadığım yerler oluypr belki oralarda biryerde söylüyordur, birde eski bölümlerde koç Whitey Nathan'a "ne kadar sayı farkla önde olduğumuz beni ilgilendirmez,siz yinede oynayın" demişti belki de bu yüzdendir.

Yok öyle bir konuşma geçmemişti..

• -----SPOILER-----
    @eyoruk
    Mouth maçın sonlarında Lucas serbest atışını kullanmadan önce "eğer atışı başarılı olursa bu Kuzgunların bu seneki dokuzuncu
    10 ve üzeri farkla kazandığı maç olacak" diyor.Gereksiz aslında.
  • eveeet arkadaşlar yalan olmaya başlamaış topic ' imizz
    2. sayfada falan sandım ama aşalarda buldum yine :) e dizi bitti konuşucak şey kalmıyo bi süre sonra !
    şu dizinin bu dönem başlama hikayeside eğer cnbc-e de yazdığı gibi doğruysa mutlaka yazın şu tarihte başlıcak die ben çünkü one tree hıll yokken cnbc-e yi düzenli izlemiyorum kaçırmayalım
  • beyler o yalan yaa baslamaz cnbc-e eger sımdı alırsa coook buyuk para vermesı gerekır oth kımınse yayın hakkı ıcın o kadar para vermezler bence o yakın dıolar ama az sonra gıbı bı hıkaye gelmez o yakın gelseydı yazarlardı su tarıhte falan dıe

'' evet cok yakında 2007 eylulde cnbc-e de '' falan derlerse sasmayın yanı yakın gorecelı bı kavram
    Her sabah kalktığımda, içimde umutlarım, aklımda hiç unutmadığım bir kupa finali, cüzdanımda hatıra olarak sakladığım GALATASARAY maç biletlerim, Mecidiyeköy yokuşlarında eskittiğim ayakkabılarım var benim…
    by be cool@
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.