Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
43
Favori
238.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Hocam Kaido'yu da benzer duruma sokacak değil çoktan soktu bile

    Kaido ilk çıktığında ve Jack konusunda bilgilendirirken adamları bir şeyler söylüyordu ama Kaido değişken ruh haliyle (psikolojisi epey bozuk birisi kısacası) hem dinliyor hem de dinlemiyordu söylenenleri. Kaido da Big Mom gibi kafadan kontağın teki.

    Ama Luffy'nin ciddiyeti 2 yılda gelişmez, gelişemez, gelişmemeli de. Luffy hep o "dediğim dedik" karakterli birisi. Zaten insan yedisinde neyse, yetmişinde de odur. Oda bu konuda karakterlerin "karakterlerini" güzel yansıtıyor aslında (Beyaz Sakal, Shanks, Big Mom gibi ağır toplar bile gençliklerinde aynılarmış mesela).

    Yine de demek istediğiniz Zoro'nun Luffy'yi Punk Hazard'da fırçaladığı gibi bir şey olduğu için katılıyorum dediğinize. Zoro uyarmıştı Luffy'yi, öyle etrafta salak saçma hareketlerle devam edemezsin diye. Çünkü yeni dünyadaki düşmanlar 2 yıllık zaman atlamasından önceki düşmanlardan çok daha güçlü.

    Diyeceğim o ki seriyi bu haliyle de seviyorum. En azından hikayeyi aktarıyor bize Oda. Büyük hatalar yapmadıkça görmezden geleceğim ben böyle şeylerini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 1 Kasım 2017; 17:16:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Etken falan değil bu.

    Luffy, 2 yıllık time skip e kadar zaten çocuktu. Bu da serinin büyük bir kısmına denk geliyor. Ama 2 yıllık aradan sonra ciddi bir şekilde ortaya çıktı. Dedik ki büyüdü, olgunlaştı artık. Aradan seneler geçti nerede o ciddilik?
    Artık karşındakiler shichibukai değil Yonkou, amiral olacak/oluyor hala aynı devam ediyor. Big Mom'u gözü pastadan başka bir şey görmeyen salak yapan Oda, yarın Kaido'yu da benzer duruma sokacak. Niye? Luffy'nin çocukça hallerinin yanında sırıtmasın diye.

    Kötü olup kendini çok ciddiye alan serilerdense iyi olup kendini ciddiye almayan bir seriyi tercih ederim.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Hocam Hancock demeyin yav

    Şu videodaki "kyah" diyişine bitiyorum hatunun

  • Öyle bir yazmışsın ki sanki iyi olup kendini ciddiye alan seri yok
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Yonkou'nun damarına bastığı halde elini kolunu sallayarak kaçabilmesi bana büyük bir hata gibi geliyor.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Hala kaçabilmiş değiller ama kaçacaklar tabi bir şekilde.

    Zaten birkaç kere yakalandılar biliyorsunuz. Çok da sorun olmadı şimdiye kadar Luffy için alışılmış şeyler yani.

    Bence çok takılmayın böyle şeylere. Zevki tamamen kaçıyor üstüne çok durdukça bu tarz şeylerin.

    Zaten 2 yıl geçmiş, bir zahmet yonkouya kafa tutmak değil de en azından fiilen sinirlendirebilmeyi başarsın Luffy.

    Yenmesini de beklemiyor kimse, yenilmesini de.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Luffy Yonkou'nun damarına basıyor, koşarak Yonkou'dan kaçmaya başlıyorlar o sırada yetmiyor Nami Yonkou'nun gücünü bulut yedirerek kendisine çekiyor falan filan.

    Yonkou'nun ne demek olduğunu şöyle hatırlatayım. Hasta/Yaşlı haliyle bir tanesi tüm denizcilere kafa tutacak güçte.



    Ben gördüğümü söylüyorum. Luffy'i bu haliyle Yonkou karşısına sokan Oda da zaten en başta suç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Kasım 2017; 19:3:35 >




  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    O hasta ve yaşlı olan sıradan bı yonko deyil yalnız. Beyazsakal serideki en güçlü karakter bana göre. Ve korsan kral olmak hiç istemiyor. Beyazsakal gibi birini bigmom ile kıyaslamak saçma olur. Senin bakış acina göre bu seri hicbirzaman bitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası Luffy ilk kez Big Mom'a kafa tuttuğunda (balık adam adasında) hah dedim ilk yonkou rakibimiz belli oldu.

    İlk olmasının da bir sebebi olmalıydı, Yonkou ancak ne Beyaz Sakal, ne Shanks ne de Kaido kadar güçlü biri değil Big Mom bana göre. Yeteneği de zaten Moria'nınkine çok benziyor. Oda'nın düşünce şeklini az çok kavramaya başladım.

    Punk Hazard'da Law, "Kaido'yu devirelim!" dediği sırada kendi kendime "Yahu bir dakika daha Big Mom var, Kaido canavarlar kralı, en güçlülerden biri, nasıl olucak bu iş dedim?" ve Sanji olayı patlak verdi bizim Luffy de kafa tuttuğu ilk Yonkou Big Mom ile karşı karşıya gelmek zorunda kaldı (Planda Big Mom'ı devirmek yoktu, hala da yok)

    O yüzden ben hala buradaki güçlü Big Mom'ın askerlerinin Luffy için gelişme gösterebileceği bir yer olarak görüyorum (Bütün tayfanın gelmemesinin sebeplerinden biri bence). Big Mom'ın olup olmaması pek önemli değil, amaç Kaido öncesi ön hazırlık, ön bilgilenme yaptırmak Luffy için ve Big Mom hem tatlı takıntısı yüzünden hem de Germa 66'nın teknolojisi yüzünden gözünü hırs bürüdüğü için Luffy bir şekilde paçayı kurtarabiliyor.

    Zaten önceki sayfalarda da Yonkoların farkı ne diye sormuştum. Yani güç olarak ne kadar fark olabilir? Hakide ve meyve yeteneğinde ustalaşmış Katakuri'nin bile bir açığını buldu Luffy. Bence bu da sorun olmalı sizin için.

    O adamlar sıradan birer düşman değil artık, Luffy'nin G4 yeteneği Yonkonun en güçlü adamlarıyla birebir mücadele edebileceği kadar güçlü değil kesinlikle. Hem de çok büyük bir dezavantajı var, hakisi tükenince 10 dk hiçbir şekilde haki kullanamaması.

    Oda olayları bağlayacak ama işi yokuşa sürmeyi sevdiği için bu şekilde uzatıyor hikayeyi.

    Dediğim gibi Yonko'nun Luffy'yi anında yenmesini de beklemiyorum, Luffy'nin Yonko'yu zorlamasını da.

    Araya böyle küçük açıklar koyuyor ki Oda, sonradan açıklaması kolay olsun diye düşünüyor belli ki (Big Mom'ın tatlı delisi takıntılı bir manyak oluşunu 200-250 bölüm kadar önce göstermişti sırf bu yüzden)

    Gerçi sizin için sorun da bu aslında Doğrudan savaşa odaklanabilecek 2 tane Yonko var o yüzden bana göre, onlar da Shanks ve Kara Sakal.

    Kaido olayı da Big Mom gibi benzer bir şekilde anlatılacaktır. Araya yan hikayeler girecektir ama Luffy ya güçlenecek (Law ile ittifak olduğu için bu powerup olayının Kaidodan sonra olacağını düşünüyorum) ya da yine böyle manyak bir Yonko ile saçma bir kovalamaca oynayacak Luffyler ve yakalayacaklar Kaido'yu (Doflamingo gibi).

    Elden bir şey gelmez, bu seri de bitmez




  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Yonkou'lar arasında "aşırı" bir güç farkı varmış gibi davranmayın. Eğer böyle bir şey olsaydı aynı sınıfta olmazlardı. Adam güç seviyesi belli olsun diye Yonkou-Amiral-Schibukai diye ayırmış sınıfları. Ama senin dediğini varsayalım ve beyaz sakalı en güçlüsü ilan edelim. Beyaz Sakal o savaşa yaşlı, hasta ve ciddi yara almış bir şekilde başladı. Arada güç farkı varsa bile bu şartlarda ki beyazsakalın gücü diğer Yonkou'lar seviyesindedir bana göre.

    Beyaz sakalı ayrı tut diyorsun Shanks çok mu farklı peki? Ne yapalım şimdi Big Mom'u Luffy seviyesine indirmek için Shanks'ı da mı ayrı tutayım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Kasım 2017; 19:39:23 >




  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Big Mom diyelim ki Yonkou'lar arasında en güçsüzü olsun. Bu yine de onun bir Yonkou olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yonkou'lar arasında aşırı bir güç farkı olsaydı zaten sınıfları farklı olurdu bunların.

    Luffy'nin Yonkou karşısında bir şey yapabileceğini bende düşünmüyordum. Ama tüm siniriyle üstlerine gelen bir Yonkou'dan da zarar almadan kaçabilmek pek mantıklı gelmiyor o yüzden.

    Bence en az 2 zaman atlamasına daha ihtiyacı var Luffy'nin yada 1 tane ama uzun bir zaman atlaması. Zaman atlamasız ne kadar güçlenirse güçlensin. Bu çocuk beyniyle Yonkou falan alamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oMeR24

    O hasta ve yaşlı olan sıradan bı yonko deyil yalnız. Beyazsakal serideki en güçlü karakter bana göre. Ve korsan kral olmak hiç istemiyor. Beyazsakal gibi birini bigmom ile kıyaslamak saçma olur. Senin bakış acina göre bu seri hicbirzaman bitmez.

    Yanlış olmasın ama, roger bile big mom la karşı karşıya gelmeden istediğini alıp gitmeyi tercih ediyordu. Roger ile Whitebeard ın gençlik yıllarında birbirine denk olduğunu anımsıyorum. Elbette en güçlü yonkou Whitebeard idi diyebiliriz herhalde time skip e kadar. Ama diğer yonkou larla arasında uçurum yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Kasım 2017; 20:21:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Yok benim demek istediğim aşırı bir güç farkı olduğu değil zaten.

    Yonko'dan kaçabilmelerinin temel sebebi de yine yalnız olmamaları (Luffy için insanları etrafında toplayabilmesi onun en büyük gücü gibi bir şey demişti Mihawk) ve eski bir shichibukai olan Jinbei'nin (Jinbei'nin de shichibukailer arasında en güçlülerden biri olduğunu düşünüyorum, Mihawk gibi) de yardımını almalarıdır. Yoksa bizimkiler bırakın Sunny'ye ulaşmayı, Big Mom'ın kalesinde geberip giderlerdi.

    Ama dediğiniz gibi Luffy'ye bir şeyler lazım. Tekrar bir zaman atlaması göreceğimizi sanmıyorum ancak bir ihtimal var: Mariejois'teki toplantı. Luffy, Big Mom'dan kurtulduktan sonra tayfasından tekrar ayrılmak zorunda kalacaksa bence bu toplantıya gitmekle olacaktır.

    Namiler Wano'daki ekibe katılır ve Luffy Mariejois'e giderse, Kaido'nun Wanoda olmaması gerekir diye düşünüyorum. Hedefi de belki Shirahoshi olabilir (Poseidon) ve Luffy'nin gitme amacı da belirlenmiş olur (İç güdüleriyle gitti sanmamızı isteyebilir Oda ya da direkt söyler bilemiyorum) ve orada Luffy bir başarısızlık daha yaşayıp bir zaman atlamasıyla daha karşı karşıya kalabiliriz, tayfadan uzakta aylar belki yine 2 yıl geçmiş şekilde (Tabi bu sefer onu Boa Hancock'un adasına yollayacak bir Kuma olmayacaktır, olsa da aynı taktik sökmez)

    Başka türlü Big Mom'dan kaçtıktan sonra Kaido'ya giderse Luffy ve klasik shonen karakterleri gibi "Aslında sakladığım çok özel ve güçlü bir tekniğim var" derse işte o zaman çok güzel söverim Oda'ya




  • Hocam bu Roger'ın Big Mom'dan istediğini alıp kaçtığını manga veya animede nerede söylüyorlar? Pek hatırlayamadım da ondan soruyorum

    Ayrıca bu ana hikayeye bağlı bir olaysa (film veya fillerda geçmiyorsa yani) Luffy'nin Roger'a ne kadar benzediğini gözümüze gözümüze ilk bölümlerden beri sokmaya çalışan Oda'nın şimdi tekrar aynı olayı yaşatmaya çalışmasıdır bana kalırsa.

    Roger=Luffy zaten Oda'ya göre ve bizim tartışmamızın tek cevabı bu olabilir: Luffy, Roger gibi davranıyor ta en başından beri hem de!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Hocam bu Roger'ın Big Mom'dan istediğini alıp kaçtığını manga veya animede nerede söylüyorlar? Pek hatırlayamadım da ondan soruyorum

    Ayrıca bu ana hikayeye bağlı bir olaysa (film veya fillerda geçmiyorsa yani) Luffy'nin Roger'a ne kadar benzediğini gözümüze gözümüze ilk bölümlerden beri sokmaya çalışan Oda'nın şimdi tekrar aynı olayı yaşatmaya çalışmasıdır bana kalırsa.

    Roger=Luffy zaten Oda'ya göre ve bizim tartışmamızın tek cevabı bu olabilir: Luffy, Roger gibi davranıyor ta en başından beri hem de!

    Aynen hocam Roger la cok benzer Luffy. En azindan Roger in gosterildigi kadar. Bir de hancock dan cocuk yaparsa tamamdir.



    not: ben neden kafayi bugun Hancock a taktim acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Sayı 853, sayfa 4;

    http://mangadenizi.com/uploads/manga/one-piece/chapters/853/04.jpg

    Roger da yaptığım hatanın aynısını tekrar yapamam diyor Big Mom. Roger ın poneglyph i okuyup kaçtığını, yani savaşmadıklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 1 Kasım 2017; 20:46:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam şimdi hatırladım. Roger savaşmaktan çok Big Mom'ı kandırmış bir de üstüne en azından anladığım bu

    Bir de 3 gözlü kabilenin tek üyesini görebildik şimdi fark ettim, Pudding. Kaido'nun tayfasında var mıdır acaba üç gözlü kabileden birisi? Canavar korsanları diyorlar ya, bence olasılığı yüksek
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Şu ilk başta çalan ost yi biliyor musunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Olabilir, Oda ya bağlı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.