Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.934
Cevap
43
Favori
241.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında dünyanın en ünlü one piece teorisini türkçeye çevirecem gerçekten çok mantıklı. teoriye göre one piece aslında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

Garp ne güne duruyor.

Garp elini ayağını çekti bu işlerden. Wb-Garp-Roger üçlüsü aynı seviye ve birbirlerinin rakibi olarak görünseler de bence Roger onlardan bir adım daha önde olduğu için kral oldu.Garp istese en baba yonkou olurdu ama bilemiyorum OP'yi de bulamazdı galiba. Garp Çok sağlam bir D. ama sürekli bahsedilen asıl D.'nin iradesini taşımıyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Mart 2014; 21:05:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

quote:

Ben esir düşmelerini bekliyorum.Belkide bir yardım falan gelir.Bir bakmışız Fuji yardıma gelmiş.
    Pek ittifak beklemem açıkçası.Big Mom şeker vermediler diye fishman island'ı yıkacaktı.Luffy'nin yaptığı atarlada daha fazla sinirlenmişdir açıkçası.Sırf Lola'nın annesi diye bizimkilere yardım etmesi bana göre saçma olur.Ayrıca Lola anan madem Yonkou,söylesene bizimkilere.Adı Big Mom diye geçiyor falan.Bir detaylandır olayları.Fishman arc'ta o olaylar olmazdı mesela söylese.

Oda bizi trolleyip o savaşı kazandırıyormuş.Sanji'nin ayaklarının altında Pekoms ve Tamago.Bleach'te Kuba güzel saçmalıyor.Güç dengelerini alt üst ediyor.Bir kerede Oda yapsın.

Hocam lolada cok bi suc olmazdı bence robinin baltigoya gidip kimseye soylememesi(en azindan luffye soylese) daha beter

Söyleme diye Dragon'un tembihlediğini düşünüyorum yada Sabo ama bu Arc'ın sonunda açıklar.Çünkü Koala ve Sabo geldi ve Robini tanıyorlar.Robin,Luffy,Sabo ve Koala 4'lüsü arc biryerinde biraraya gelirler ve devrimcilerden baya birşey öğreniriz.Robin illa söyler niye Luffy'e söylemediğini.Bir sebebi vardır kesin.

Şunun tipe baksana.Bunla ittifak olur mu hiç.Kötülük akıyor salyalarından.

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!

Hocam muhalefet etcem yine ama ne tipler gorduk en nefret edilen en korkunc tipli olup luffy senpai diye dolasip yuzu sekilden sekle girenleri konusturma simdi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Garp ne güne duruyor.

Garp elini ayağını çekti bu işlerden. Wb-Garp-Roger üçlüsü aynı seviye ve birbirlerinin rakibi olarak görünseler de bence Roger onlardan bir adım daha önde olduğu için kral oldu.Garp istese en baba yonkou olurdu ama bilemiyorum OP'yi de bulamazdı galiba. Garp Çok sağlam bir D. ama sürekli bahsedilen asıl D.'nin iradesini taşımıyor bence.

Flood yaptım biraz ama d nin iradesini surekli korsanlikla veya one piece ile alakali gördüğümüz icin boyle ama ben boyle gormuyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: sub

acaba one piece'i korsanlardan önce denizciler bulabilir mi? onlar da arıyordur büyük ihtimal, yani aramamaları saçma olur

birde taaa Baratie'de Gin diye bi eleman vardı, yolunu yeni dünyaya düşürebilmişmidir

Gin, Yeni Dünya'da karşılaşacaz demişti diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Garp ne güne duruyor.

Flood yaptım biraz ama d nin iradesini surekli korsanlikla veya one piece ile alakali gördüğümüz icin boyle ama ben boyle gormuyorum acikcasi

D'nin iradesini sen ne olarak görüyorsun dostum? Farklı bir düşüncen varsa paylaş duymaktan memnun olurum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben esir düşmelerini bekliyorum.Belkide bir yardım falan gelir.Bir bakmışız Fuji yardıma gelmiş.
    Pek ittifak beklemem açıkçası.Big Mom şeker vermediler diye fishman island'ı yıkacaktı.Luffy'nin yaptığı atarlada daha fazla sinirlenmişdir açıkçası.Sırf Lola'nın annesi diye bizimkilere yardım etmesi bana göre saçma olur.Ayrıca Lola anan madem Yonkou,söylesene bizimkilere.Adı Big Mom diye geçiyor falan.Bir detaylandır olayları.Fishman arc'ta o olaylar olmazdı mesela söylese.

Oda bizi trolleyip o savaşı kazandırıyormuş.Sanji'nin ayaklarının altında Pekoms ve Tamago.Bleach'te Kuba güzel saçmalıyor.Güç dengelerini alt üst ediyor.Bir kerede Oda yapsın.

Hocam lolada cok bi suc olmazdı bence robinin baltigoya gidip kimseye soylememesi(en azindan luffye soylese) daha beter

Söyleme diye Dragon'un tembihlediğini düşünüyorum yada Sabo ama bu Arc'ın sonunda açıklar.Çünkü Koala ve Sabo geldi ve Robini tanıyorlar.Robin,Luffy,Sabo ve Koala 4'lüsü arc biryerinde biraraya gelirler ve devrimcilerden baya birşey öğreniriz.Robin illa söyler niye Luffy'e söylemediğini.Bir sebebi vardır kesin.

Şunun tipe baksana.Bunla ittifak olur mu hiç.Kötülük akıyor salyalarından.

Hocam muhalefet etcem yine ama ne tipler gorduk en nefret edilen en korkunc tipli olup luffy senpai diye dolasip yuzu sekilden sekle girenleri konusturma simdi beni

Barto'nun tipinin neresi korkunç ya.Sempatik bir herif.

Big-Mom sahnelerine tekrar bakmanı isterim.Birbirlerine baya baya savaş ilan ettiler.Big mom denen kadın kendi adamlarını yiyor.Şeker vermedi diye ülke yakıyor.Luffy'dende artık baya nefret ediyor.Sırf Lola'nın anası diye böyle bir kadınla ittifak yapmalarını istemem açıkçası.Çok saçma gelir bana ama büyük ihtimal Lola muhabbeti böyle bağlanacak.Umarım Big Mom kızını dinlemez.Gerçi kızını pek umursamadığını düşünüyorum.Kızını sevseydi Gecko Moria'nın elinden kurtarırdı.

kkratoss Hocam herhalde sana göre d iradesini taşıysan sadece Roger ve Luffy.

Zaten 8 tane D var.4 tanesi öldü.Teach'i saymazsak Monkey D ailesi var ve bu sülale bana göre taşıyor D iradesini.Ayrıca Garp bildiğin Luffy'nin kopyası.Sadece denizci adam.Bu adam taşımayacakta Teach'mi taşıyacak.
    Saul,Rouge(Ace'in annesi) ve Teach hariç geri kalan D'lerin taşıdığını düşünüyorum.

Hero Garp.Adamdaki karizmaya bak.Bir Luffy'nin tipe bakın birde Garp'ın gençliğine.Tip olarak benziyorlar ama Garp'taki karizmanın onda biri yok Luffy'de.
    http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130706054839/onepiece/images/d/d6/Garp_Young.png

Edit:Simage yapmama rağmen hayvan gibi gözüküyordu resim.Simage kodlarını kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 8 Mart 2014; 22:50:34 >

• Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Garp'ta çok sağlam D. iradesi olmasaydı adam meyvesiz haliyle dünyanın zirvesindekilerle kapışamazdı zaten.

Asıl D. iradesi dediğim şey bence Roger'ın sahip olduğu iradedir.D. olan herkeste bu bahsettiğim bu asıl D. iradesi yok bana göre.

Kısacası demek istediğim Luffy'deki irade ne Garp'ta var ne de Dragon'da var.Arada belki çok çok az fark vardır ama Luffy'nin yine de bu konuda zirvede olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mart 2014; 0:46:34 >
  •  ---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!!

Ya şimdi west east north south bluedan gelen kanalların birleşip grand line a aktığı nokta var ya (reverse mountain). Hah işte tam o noktada grand line'a akma yönünün tersinde gidilse (dağa tutunup falan tırmanılıp gidilse) yeni dünyanın sonunda olmuş olmuyor musunuz? Mantıken öyle çünkü grand line bir çember en sonunda reverse mountaine geleceksin. Alın herif çizmiş:

O kadar yolu geçmektense dağa bayıra tırmanmak kolay değil mi ya?

Hatta direkt north blue veya west bluenun reverse mountain girişinin oradan altı kairouseki kaplı bir gemiyle raftele rahat gidilir. Bence denizciler falan oraları talan etmişlerdir çoktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 9 Mart 2014; 0:50:42 >

• Hocam olay kısa yoldan gitmek değil önemli olan tüm denizi gezip her yeri fethetmek.Ayrıca dümdüz gidince Raftel yolun sonunda değil ki.Roger, Wb'ye " Raftel'e nasıl gidileceğini söyleyeyim mi?" demişti.Yani kimse bilmiyor demek ki yolu.
  • kkratoss kullanıcısına yanıt
    Wikide grand line'ın sonunda diyor raftel. Olay kısa yoldan gitmek değil de amacı hazine bulmak olanlar hiç mi düşünmedi bunu? Ayrıca serinin başında mihawk ile don creek nasıl geri döndüler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 9 Mart 2014; 1:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Wikide grand line'ın sonunda diyor raftel. Olay kısa yoldan gitmek değil de amacı hazine bulmak olanlar hiç mi düşünmedi bunu? Ayrıca serinin başında mihawk ile don creek nasıl geri döndüler?

Açıkçası o kadarını ben de bilmiyorum. Oda'nın bu konuda bir açıklama yapması lazım aslında.
  • Amaaaan kafayı neye takıyorsam, çarşamba manga var değil mi?
  • quote:

Amaaaan kafayı neye takıyorsam, çarşamba manga var değil mi?

Öyle diyorsun ama gece gece beni düşüncelerle baş başa bıraktın. Ama aklımda olan düşünceyi söyleyeyim Raftel'e ulaşabilmek için her yeri gezmek zorundasın çünkü sadece kitabeleri okuyarak Raftel'e ulaşılabileceğini düşünüyorum. Roger da bu kitabeleri okuyabildiği için oraya ulaşabildiğini düşünüyorum.Yeni Dünya'nın sonuna gitmekle bitmiyor yani iş.

Diğer Yonkoulardan (Wb ile Shanks hariç) Raftel'i bulamamasının sebebi bu kitabeleri gördükleri halde okuyamadıkları için umursamamalarıdır. Hatta onlar için sıradan bir taş parçasından farkı yoktur.

Aklımda olan ve doğru olduğunu düşündüğüm bir teori.

Ekleme: Roger ve Luffy'nin Grand Line'da gezerken gittikleri adaların da aynı olduğunu düşünüyorum.Bence bu da bir tesadüf değil. Bir şeyleri öğrenebilmek için bunlar gibi deli olup Gökyüzü adasına gidecek kadar maceraperest olmak lazım ki sağdan soldan bilgileri bir araya getirip Raftel'e gidilebilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mart 2014; 1:30:13 >

• Doğru tabi. Onlar okunacak karanlık yüzyılda (önceki yami no mi kullanıcısı dönemi bence sonuçta karanlık yüzyıl) neler olduğu öğrenilecek sonra red line falan yıkılacak calm belte akıntılar tekrar gelecek aboo birsürü iş.

• quote:

Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Garp'ta çok sağlam D. iradesi olmasaydı adam meyvesiz haliyle dünyanın zirvesindekilerle kapışamazdı zaten.

Asıl D. iradesi dediğim şey bence Roger'ın sahip olduğu iradedir.D. olan herkeste bu bahsettiğim bu asıl D. iradesi yok bana göre.

Kısacası demek istediğim Luffy'deki irade ne Garp'ta var ne de Dragon'da var.Arada belki çok çok az fark vardır ama Luffy'nin yine de bu konuda zirvede olduğunu düşünüyorum.

Luffy'in Roger'in veliahtı olduğundan millet böyle düşünüyor.Lougetown'da ölürken Roger gibi gülmesi,Roger'inda hasırşapka takması.Gözümüze iyice soktular bunu.Birde Garp denizci olduğundan bir önyargı var.Çünkü denizcilerin çoğu kötü ve Garp kendini sınırlıyor biraz.Koramiral kalması,Marineford'ta boş durması.Bence Garp eğer korsan Luffy'den hiçbir farkı olmazdı.

• quote:

quote:

Hocam yanlış anlaşıldım galiba. Garp'ta çok sağlam D. iradesi olmasaydı adam meyvesiz haliyle dünyanın zirvesindekilerle kapışamazdı zaten.

Luffy'in Roger'in veliahtı olduğundan millet böyle düşünüyor.Lougetown'da ölürken Roger gibi gülmesi,Roger'inda hasırşapka takması.Gözümüze iyice soktular bunu.Birde Garp denizci olduğundan bir önyargı var.Çünkü denizcilerin çoğu kötü ve Garp kendini sınırlıyor biraz.Koramiral kalması,Marineford'ta boş durması.Bence Garp eğer korsan Luffy'den hiçbir farkı olmazdı.

Bilmiyorum hocam doğru da olabilir bir şey diyemem yani. Ama ben bir kaç tip D.'nin olduğunu düşünüyorum. Luffy ve Roger gibi bir D. olsaydı emir altına girmezdi bence.Denizci olduğu için,arayış içinde olmadığı için o bahsettiğim iradeden yok Garp'ta.İrade yerine Will of D yani D.'nin arzusu da desek yanlış olmaz aslında.

Wb" yüzyılların yükünü omuzlarında taşıyan birisi çıkacak,Roger'ın beklediği sen değilsin" falan demişti. Yani bu demek oluyor ki 800 yıldır bu miras bir çok D.'ye geçmiş ama yollar çok zorlu olduğu için başaramamışlar. Yola çıkma amaçları da "Raftel'i bulup hükümeti yıkacağım." gibisinden değil yani.Maceraya çıkıp Roger'ın gittiği yollardan,adalardan gitmektir.Yani Roger'dan miras kalan irade,arzu ile Garp'ın ki farklı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mart 2014; 1:41:04 >

• quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum hocam doğru da olabilir bir şey diyemem yani. Ama ben bir kaç tip D.'nin olduğunu düşünüyorum. Luffy ve Roger gibi bir D. olsaydı emir altına girmezdi bence.Denizci olduğu için,arayış içinde olmadığı için o bahsettiğim iradeden yok Garp'ta.İrade yerine Will of D yani D.'nin arzusu da desek yanlış olmaz aslında.

Wb" yüzyılların yükünü omuzlarında taşıyan birisi çıkacak,Roger'ın beklediği sen değilsin" falan demişti. Yani bu demek oluyor ki 800 yıldır bu miras bir çok D.'ye geçmiş ama yollar çok zorlu olduğu için başaramamışlar. Yola çıkma amaçları da "Raftel'i bulup hükümeti yıkacağım." gibisinden değil yani.Maceraya çıkıp Roger'ın gittiği yollardan,adalardan gitmektir.Yani Roger'dan miras kalan irade,arzu ile Garp'ın ki farklı bence.

Ace'de Wb'nin emri altında duruyor ve Roger'in oğlu.Wb'yi korsanlar Kralı yapacağım diye konuşuyordu.O zaman bu da farklı.

Garp'ın hayalide denizci olup masumları korumakmış işte.Belkide serinin sonunda bu D'nin arzusunu Dragon,Garp ve Luffy yerine getirecek.Sırf korsan değil diye.Roger ile aynı yollardan gitmedi diye farklı demek pek mantıklı değil bence.Ayrıca Dragon'da kimseden emir almıyor.Onun hayalide devrimci,olmak devrim ordusu kurmak.Bence İlla Roger gibi olmasına gerek yok.Yani Raftel'in sonunda kalan mirası Luffy,babası ve dedesiye birlikte yerine getirebilir.Ayrıca Monkey ailesine bakınca Denizci,devrimci ve Korsan var.Serinin sonunda tek güç olmaları mantıklı aslında.

Garp gelmiş 100 yaşına Roger'ı kovalarken bütün adaları,gittiği yollarıda gezmiştir.Bütün One Piece evrenini biliyordur.

• quote:

Adalardan eternal pose filan vardi ya onlar araciligi ile gidilip bulunabiliyor yanlis bir rota ile north veya west blue da buluyor kisi kendini
    ki eger northdan atiyorum direk gitmeye kalksa yine eternal pose olsa bile rotayi ayarlayamayacakti
    diye dusundum

• Ace'in Wb'nin emrinde olması bana zaten her zaman garip gelmiştir.Birisinin kral niteliği diğerinden büyükse onun emri altında olmaması gerek diye düşünüyorum.Kral hakisi olanlar bildiğim kadarıyla diğerlerini etrafında topluyor.Benim bu durumdan anladığım Wb'nin iradesi,kral niteliği Ace'ten daha fazlaydı. Ace yerine Luffy Wb ile karşılaşsaydı durum ne olurdu? Bence onun emrine girmesi imkansızdı ve korsanlar kralı olma hedefinden asla şaşmazdı diye düşünüyorum.

Garp'ın tüm denizleri yalayıp yuttuğundan şüphem yok zaten ama dediğim tam olarak bilebilmesi için kitabeler hakkında bilgisi olması lazım.

Ya zaten bunlar karışık konular ne desem elimde kalacağının farkındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mart 2014; 12:22:47 >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.