Şimdi Ara

One Piece: Kaizoku Musou (PS3 Exclusive) -- Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
233
Cevap
0
Favori
6.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  One Piece: Kaizoku Musou (PS3 Exclusive) -- Ana Konu

Aynı bu kılıkla ağzımda kılıçla İstanbul'da dolanmak istiyorum. Halk otobüslerinde bu şekil binmek isterim.
  • Fazlamı Abarttın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Fazlamı Abarttın ne

Niye reis? Yahuşmaz mı?

• Ulan ps3 sari isik gordu illa yine aldiricaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nami-swaaaan~

Sanji mod: ON

Şu kahrolası harika videoya gülmeyecek bir insan var mı?

Sanji mod: OFF

Oyunda bu tarz sahneleri eksiksiz bekliyoruz.

• Dynasty Warriors tarzı bir oynanış olacak. Yani ekranda onlarca düşmanı çeşit çeşit saldırılarla kolayca döveceğiz. Bölüm sonlarında animedeki güçlü bölüm sonu canavarlarıyla kapışacağız. =

Şimdi oyun Moria bölümlerine gelmeyecek ama animedeki öbür baba bölümleri içerecek. =

Çoğu karaker oynanabilir olacak =

Ve
    coop olacak. Acaba versus modlarda olacak mı? =

• ozaman co op da görüşmek üzere söyleyim zoro benim :D
  • quote:

ozaman co op da görüşmek üzere söyleyim zoro benim :D

Ama, ama Marimo benimdi. Sen Kara Bacak Sanji ol.

• Geçenlerde dayanamadım bir oynanış videosu izledim ama Köpük Adası'nda:

Aşağıda belki hafiften spoiler olabilir.

Luffy, Zalim Kuma (Kuma hatun. ) ile kapışıyordu.

One Piece: Kaizoku Musou (PS3 Exclusive) -- Ana Konu

Buda demek oluyor ki
    Moria bölümleri ve Köpük Adası'da oyunda yer edecek.

• Boga hencoc da olacakmı :D
  • quote:

Boga hencoc da olacakmı :D

Meşhur bir hatun.

Balık Adası bölümlerine kadar olacak diye duymuştum ama tam emin değilim şuan.

Büyük ihtimal bu hatunun bölümleri olmaz bence.
  • videoda hancoc görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 1 Eylül 2012; 12:42:04 >
  • Video açılmadı.

Bugün

Roronoa Zoro vs Şahin Göz Mihawk videosu yayınlandı.

BSC Haberinin linki.

Tek kelime ile harika. Ama niye kan yok?
    (Ağız köpürmüş bir şekilde) Kağğğn isterük.

• Oyun o kadarda sahane degil gencler. Tamam one piecein en iyi oyunu grafikler oynanis skiller cok iyi fakat biraz daha ugrasilsa cok daha basarili olabilirdi. Ama bunada sukur

• quote:

Orijinalden alıntı: A Man Nothing To Lose

Şu japon oyunllarını hiç sevmiyorum.

Piyasada ki hit oyunların %50 si Japon yapımı ve Japon programcılar olmasaydı özellikle de Sony ve değerli oyun stüdyoları, insanlık günümüz oyunlarına hayatta yaklaşamazdı.

Japon oyunlarını sevmemek demek MGS, PES, GT5, TEKKEN, vs. sevememek demek. Bunu kabul ediyor musun?

Şak bir yana içeriğine Japon kültürünün yansıtıldığı oyunları bende sevmiyorum. Çocukça geliyor ama bu sadece bu tür Japon oyunları için geçerli geri kalan Japon oyunları 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 2 Eylül 2012; 11:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Piyasada ki hit oyunların %50 si Japon yapımı ve Japon programcılar olmasaydı özellikle de Sony ve değerli oyun stüdyoları, insanlık günümüz oyunlarına hayatta yaklaşamazdı.

Japon oyunlarını sevmemek demek MGS, PES, GT5, TEKKEN, vs. sevememek demek. Bunu kabul ediyor musun?

Şak bir yana içeriğine Japon kültürünün yansıtıldığı oyunları bende sevmiyorum. Çocukça geliyor ama bu sadece bu tür Japon oyunları için geçerli geri kalan Japon oyunları 10 numara

Arkadas buyuk ihtimal cutscene olmayan oyunlari kasdediyor. Sadece konusma geliyor arkadan ekrandada bir resim altta dialog geciyor sanki manga okuyormus gibi oluyor ama tamami cutscene olsa daha iyi olurdu sonucta bu bir oyun manga degil. Jrpglerin hepsi dedigim dialog sistemiyle geciyor ve biz batililar ona alisamadik pek O dedigin japon oyunlari hep batili ozentisi oyunlar japonya icinde batili ozentisi olanlar cok elestiriliyor zaten. Onlarin oyun tarzi bir farkli. Bize cocukca geliyor ama adamlar sadece onu oynuyorlar butun oyunlar birbirine benziyor grafiklere hic onem vermiyorlar anliyamiyorum bende ama japon kulturunun anlatildigi oyunlar mesela asuras wrath cok basarili bence japon kulturunu seviyorum be

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

quote:

Arkadas buyuk ihtimal cutscene olmayan oyunlari kasdediyor. Sadece konusma geliyor arkadan ekrandada bir resim altta dialog geciyor sanki manga okuyormus gibi oluyor ama tamami cutscene olsa daha iyi olurdu sonucta bu bir oyun manga degil. Jrpglerin hepsi dedigim dialog sistemiyle geciyor ve biz batililar ona alisamadik pek O dedigin japon oyunlari hep batili ozentisi oyunlar japonya icinde batili ozentisi olanlar cok elestiriliyor zaten. Onlarin oyun tarzi bir farkli. Bize cocukca geliyor ama adamlar sadece onu oynuyorlar butun oyunlar birbirine benziyor grafiklere hic onem vermiyorlar anliyamiyorum bende ama japon kulturunun anlatildigi oyunlar mesela asuras wrath cok basarili bence japon kulturunu seviyorum be

Asura manyağı oldukları kadar NAruto manyağılar aynı zamanda, bu tür anime oyunları sevdikleri için nintendo 3DS Japonyada satış rekorları kırdı. PSP den çok daha fazla sattı. Çünkü nintendo oyunları onların kültürüne hitap ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asura manyağı oldukları kadar NAruto manyağılar aynı zamanda, bu tür anime oyunları sevdikleri için nintendo 3DS Japonyada satış rekorları kırdı. PSP den çok daha fazla sattı. Çünkü nintendo oyunları onların kültürüne hitap ediyor.

elbette

• quote:

Oyun o kadarda sahane degil gencler. Tamam one piecein en iyi oyunu grafikler oynanis skiller cok iyi fakat biraz daha ugrasilsa cok daha basarili olabilirdi. Ama bunada sukur

Animeyi kendimiz kontrol edeceğiz.
    />
    />

Nasıl o kadarda şahane değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 2 Eylül 2012; 12:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Oyun o kadarda sahane degil gencler. Tamam one piecein en iyi oyunu grafikler oynanis skiller cok iyi fakat biraz daha ugrasilsa cok daha basarili olabilirdi. Ama bunada sukur

Animeyi kendimiz kontrol edeceğiz.
    />
    />

Nasıl o kadarda şahane değil?

O kadar sahane olmamasinin nedeni bazi konusmalarda cutscene ile ugrasmiyip her jrpgse oldugu gibi sadece seslerle gecistirmeleri ve oynanis alanlarinin kucuklugu bide gecko moria bolumleri yokmus (onada usenmisler herhalde ) diger turlu oyun sahane canim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.