Şimdi Ara

One Piece Haritası bakabilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar luffy dedesiyle karşılaştığında coby gösteriyordu bi harita bu dünya kafamı karışıtırdı şimdi grand line tam nerde east blue wes blue falan tam nerde oluyo harita resmi lazım...

bide hiç south blue ile north blueden konuşulmadı anime 390dayım daha

•  One Piece Haritası bakabilirmisiniz.
  •  One Piece Haritası bakabilirmisiniz.
  • basit çizim ile

• quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

basit çizim ile

peki bişey anlamadım şimdi madem grand line bu şekilde o kadar gitceklerine direk west bluedan geçseler grand line direk new word e mi girmiş olcaklardı

anlamadığım yer şu tekrar red line geldilerse burda yolun yarısını değiş tümünü bitirdiler yani tekrar geçince bitcek dünya yuvarlaksa sondaki ada (raftel) diye bi kavram nasıl oluo kafam iyice karıştı off

yani orda grand lineda sağa girdilerse gitcekler gitcekler yuvarlak dünyayı döncekler ve raftele ulaşcaklar eee ozaman soldan girselerdi direkt raftel mi olcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 20 Eylül 2009; 13:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RAM_BELLEK

quote:

Orijinalden alıntı: RadicalDeath

basit çizim ile

peki bişey anlamadım şimdi madem grand line bu şekilde o kadar gitceklerine direk west bluedan geçseler grand line direk new word e mi girmiş olcaklardı

anlamadığım yer şu tekrar red line geldilerse burda yolun yarısını değiş tümünü bitirdiler yani tekrar geçince bitcek dünya yuvarlaksa sondaki ada (raftel) diye bi kavram nasıl oluo kafam iyice karıştı off

yani orda grand lineda sağa girdilerse gitcekler gitcekler yuvarlak dünyayı döncekler ve raftele ulaşcaklar eee ozaman soldan girselerdi direkt raftel mi olcaktı

Dier yerlerden gecmelerinin sebebi sanırım tecrübe kazanmak.

Ama o dünya'nın seklini bence fazla düsünme Bende düsündüm bulamadım

• ok kardeşim yada şöyledir log pose her şekilde tersten raftele ulaştırodur .

ama vurgulamak istediğim cümle şu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 20 Eylül 2009; 18:06:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş yanlış çizmiş. yatay çizginin sol tarafını düşünme
  • hiç düşünmücem artık sadece izlicem
  • Aslında sonun başlangıcı gibi bişi oluyor.Grand line a girdiklerinde hemen arkaların raftel kalıyor bence.Ama o tarafa hiçbir şekilde geçiş yok.Muhtemelen deniz canavarları,durgun deniz,hortumlar vs sayesinde geçmek imkansız.Bir de Grand Line girince çıkmak mümkün değil mi çünkü Shanks taa Luffy`nin adasına gelmiş zamanında ki o zamanlarda bile WB tarafından tanınan bilinen biriymiş.Yani Yeni Dünya`da durmuş sıkılmış çıkmış dışarlarda mı gezmiş.Bunu da Shanks WB konuşmasından çıkarıyorum.Orda senin gibi bir adam south blue mu tam bilmiyorum Luffynin memleketin olduğu yerden kolsuz donunce herkez şaşırırdı.Nasıl bir düşmana kaybettin diyor.O da yeni dünya adına bir iddaa ya girdim diyor.
  • hort
  • anlıyacağın giriş kolay (biraz zor olabilir çünkü giriş ufak gemiler kaza yapmadan pek geçemiyo) çıkış zor hile yapmak dahada zor echiiri 'nin bazı sırları vardır yeni dünya hakkında
  • ulen karıştırmayın,

dünya yuvarlak, ekvator kutup çizgisi gibi bi halka şeklinde red line, diklemesine dünyayı ikiye bölüyor

dünyanın bir yarısında east blue, sout blue var sonra red line ı geçtikten sonra
    diğer yarısında north blue west blue sonra yine redline

yani dünyanı tam orta yerinden geçen bir çeşit kemer gibi, ikiye bölmüş durumda red line dünyayı, east ve sout blueden sağ tarafa gidiş yok okyanus akıntıları ve manyetik alanlar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 30 Ekim 2009; 1:23:16 >
  • Denizciler Calm Belt'ten geçemiyorlar mıydı? O zaman rahatlıkla Raftel'e gitmeleri lazım.
  • neyse abiler boşverelim iyice karıştı
  • çizim kabataslak idi ama üsttekilerle birlikte anlamak zor değil ...
    Sola gidiş yok elbette ...
    Calm Belt'den geminin altı deniztaşı mı ne haltsa o kaplı olanlar geçebiliyor ama Grand Line in son kısmında calm belt de başka zorluklarda olabilir ... Şu ana kadar gördüğümüz kısımlarda yani grandline in ilk kısmında denizciler ve hancock'un gemileri calm beltden geçiyor ama öbür yarıyı henüz bilmiyoruz ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.