Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlem hakisinin standart (normal, advanced olmayan) hali geleceği görebilmek için değildi hiçbir zaman.

Saldırıların yönünü bilebilirsin, kişilerin aurasını takip edebilirsin gözlem hakisinin temel hali ile.

Ancak o domuzcuklar Luffy'nin normal hızdaki hareketlerini görebiliyordu.

Boa kız kardeşler de normal hızdaki saldırıların yönünü ve nasıl olacağını biliyordu ancak Luffy Gear 2 açtığı anda bu avantajlarını tamamen kaybetmişlerdi.

Yani geleceği görebilselerdi tıpkı Katakuri gibi, Gear 2 bile işe yaramazdı. Yani onlar hızlanan rakibin hareketlerine yetişemiyorlardı. Anlık saldırı pozisyonuna göre okuma yapabildikleri için böyleydi.

Katakuri ise saldırı olsun olmasın normal bir şekilde dururken bile bir miktar uzak geleceği görebiliyor. Luffy Gear 2 açsa bile vuramıyordu çünkü geleceği görme yeteneği ona sadece saldırı pozisyonunu okuma imkanı vermiyor, ne kadar şey olacaksa hepsini görüyordu. Yani en azından odaklandığı şeylerin hepsini.

O yüzden Boa kardeşler ya da domuzcuk aynı klasmanda değil Katakuri ile gözlem hakisi konusunda.

Onlar tek bir şeyi (saldırı pozisyonunu) görebiliyorlarken (ki o da kısıtlı), Katakuri gibiler gelecek zaman içerisinde odaklandığı şeylerin tamamını görebiliyor.

Ekleme: Snake man de bu yüzden işe yaradı Katakuri üzerinde. Aslında gözlem hakisi de kısıtlanmaya başlamıştı Katakurinin çünkü yorulmuştu ama önemli değil Luffy de yorulmuştu sonuçta.

Snake man hali Gear 2'den de hızlı bir şekilde ardı ardına saldırı yapabilmesini sağlıyordu. Yani ıskalasa bile Luffy, kolunu uzatabildiği kadar hızlı uzatıp tekrar pozisyon alarak yeniden saldırı yapabiliyordu. Animede sanki yavaşmış gibi hissedilse de Snake man, Gear 2'den kat ve kat hızlı ve güçlü bir form oldu Luffy için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 29 Nisan 2019; 23:29:39 >
  • Teşekkürler bilgilendirdiginiz için arkadaşlar, şimdi aydınlandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Mom arc'ı güzel gidiyor. 816.bölümü izledim en son. Şaka maka güncele çok az kaldı.

edit : Az önce 817. bölümü izledim.

Pudding'in gerçek karakteri neydi ya öyle. Sanji'ye üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 10 Mayıs 2019; 9:41:47 >
  • Güncele yetişince kötü oluyor gerçekten. Ayrıca yeni bölümler hep eski sahneleri gösterme üzerine neredeyse.

Peş peşe izleyince yavaş ilerliyor gibi olmuyordu ancak haftalık takip edince sanki bir slice of life animesi gibi ağır ilerliyor hissi veriyor. En iyisi biriktirip toplu izlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 27 Mayıs 2019; 9:25:24 >
  • Animeyi takip eden yok herhalde. Herkes mangadan takip ediyor
  • Animenin suyu çıktı iyice. 3 bölümü 1 manga anca ediyor nerdeyse.

• Anime şu an Reverie Arc'ı feda ediyor.

Wano Arc için söylenenlere göre ciddi bir hazırlık varmış. Yalan da çıkabilir elbette.

Ancak anime şu an mangaya epey bir yaklaştı o yüzden illa ki bir şeyleri feda etmeleri gerekiyordu.

Reverie de filler tadında eskileri göstererek arayı açmaya çalışıyor.
  • Keşke Naruto ve Bleach'da olduğu gibi uzun bir filler arc koysalar. Yapamıyorlar mı acaba ?
  • Naruto'nun fillerlarını biliyoruz bence onun gibi yapmasalar da olur

Ama mesela ana hikayeyi derinleştirecek filler yapabilirler Oda'nın izniyle.

Mesela Bleach'in Zanpakuto Filler Arc'ı Kubo tarafından tasarlanmış. Filler olmasına rağmen cannon bir arc gibiydi.

Yine Bleach'in Modifiye Ruhlar Filler Arc'ı da öyleydi.

One Piece'de görmek isteyeceğim tek filler arc çeşidi bu saydığım iki filler arc gibi olmalı yoksa ha filler koymuşsun ha animeye ara vermişsin hiçbir farkı yok benim gözümde.

Eğer bunları yapamıyorlarsa da bölümleri uzatmalarını tercih ederim filler koymaktansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Naruto'nun fillerlarını biliyoruz bence onun gibi yapmasalar da olur

Ama mesela ana hikayeyi derinleştirecek filler yapabilirler Oda'nın izniyle.

Mesela Bleach'in Zanpakuto Filler Arc'ı Kubo tarafından tasarlanmış. Filler olmasına rağmen cannon bir arc gibiydi.

Yine Bleach'in Modifiye Ruhlar Filler Arc'ı da öyleydi.

One Piece'de görmek isteyeceğim tek filler arc çeşidi bu saydığım iki filler arc gibi olmalı yoksa ha filler koymuşsun ha animeye ara vermişsin hiçbir farkı yok benim gözümde.

Eğer bunları yapamıyorlarsa da bölümleri uzatmalarını tercih ederim filler koymaktansa.
    Sizde haklısınız Naruto'nun filler bölümleri kanser gibiydi. Hepsini izlememiştim neyse ki.
  • Wano arcı yeni yönetmen, yeni karakter tasarımcısı ve yeni açılışı ile 7 Temmuz'da başlıyor.

Wano hype trenine az kaldı

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Ben de merakla bekliyorum. Umarım beklediğimize değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Keşke Naruto ve Bleach'da olduğu gibi uzun bir filler arc koysalar. Yapamıyorlar mı acaba ?
    Daha iyisi Onepunch Man, Attack on Titan tarzı senede 15-20 bölümle göstermeleri. Her hafta izlemeyiz (izlemiyorum zaten) ama her bölüm efsane olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Daha iyisi Onepunch Man, Attack on Titan tarzı senede 15-20 bölümle göstermeleri. Her hafta izlemeyiz (izlemiyorum zaten) ama her bölüm efsane olur.

Alıntıları Göster
    Uzun soluklu shounen anime öyle mi olur diye tepki gelir ona.
  • Güzel olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 30 Mayıs 2019; 20:41:3 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Benim ümidim tam. Toei bazı bölümlerde animeden fedakarlık yapması gerekiyordu çünkü her hafta çıkıyor (en azından mangadan daha çok çıkıyo sene içerisinde) ve çok çalışıyorlar. Mangaya da yaklaşınca anime iyice saldılar ve yeni arc için toparlanmak istiyorlar belli ki. Gelen tepkiler de etkili olmuştur bir yerde.

Uzun zamandır odaklanarak yaptıkları en iyi bölüm 870. bölümdü. Onun üzerine umarım Wano'da bir şeyler katarlar ancak katamazlarsa bile Wano arc boyunca 870'e yakın güzellikte bölümler geleceğini düşünüyorum.

Hep birlikte bekleyip görelim.

Dipnot: Askerde olacağım için göremeyeceğim gerçi Wano arcın başlangıcını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 30 Mayıs 2019; 21:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Benim ümidim tam. Toei bazı bölümlerde animeden fedakarlık yapması gerekiyordu çünkü her hafta çıkıyor (en azından mangadan daha çok çıkıyo sene içerisinde) ve çok çalışıyorlar. Mangaya da yaklaşınca anime iyice saldılar ve yeni arc için toparlanmak istiyorlar belli ki. Gelen tepkiler de etkili olmuştur bir yerde.

Uzun zamandır odaklanarak yaptıkları en iyi bölüm 870. bölümdü. Onun üzerine umarım Wano'da bir şeyler katarlar ancak katamazlarsa bile Wano arc boyunca 870'e yakın güzellikte bölümler geleceğini düşünüyorum.

Hep birlikte bekleyip görelim.

Dipnot: Askerde olacağım için göremeyeceğim gerçi Wano arcın başlangıcını
    Bölümleri toplu izlersiniz hocam. Daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 30 Mayıs 2019; 21:55:20 >
  • Tek tesellim bu olacak sanırım
  • 2 senedir izlemiyorum neredeyse. Luffy yine koşuyordu bir yerlere bölüm boyunca, Tsubasa yı geçti yemin ederim
    Başlasam mı, başlamasam mı acayip kararsızım 800 de bırakmıştım değer mi izlemeye arkadaşlar sağlam mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

2 senedir izlemiyorum neredeyse. Luffy yine koşuyordu bir yerlere bölüm boyunca, Tsubasa yı geçti yemin ederim
    Başlasam mı, başlamasam mı acayip kararsızım 800 de bırakmıştım değer mi izlemeye arkadaşlar sağlam mı ?
    Değer hocam. Dediğiniz tarzdaki bazı bölümler gerçekten sinir bozucu olabiliyor ama sonra öyle bir bölüm geliyor ki iyi ki izlemişim diyorsunuz. Defalarca söyledim bunu izlerken
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.