Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KKM

opening asla izlemem ama 28 filmini de izledim zatoichi serisinin..
    son karede bastonundaki çizik bana zatoichi yi andırdı...

Ondan esinlenilmiş zaten.
  • Oyuncaklar Chaki'nin gelininden esinlenilmiş. Yakında korku animesine geçiş yapacakmış one piece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakiphan kullanıcısına yanıt
    kaynak gösterebilir misin? bu tam anlamıyla konsept değiştirme demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

Oyuncaklar Chaki'nin gelininden esinlenilmiş. Yakında korku animesine geçiş yapacakmış one piece

Mangayı takip ediyorum öyle korkunçlu şeyler yok.
  • Tam emin değilim ama sanki mangadan bile daha kısa bölüm yapmışlar adamlar.

Ayrıca animenin,manganın renklendirilmiş halinden hiç bir farkı yok.İnsan biraz gölgelendirme falan katar ne bileyim biraz efekt falan ekler arkadaş. Renkli sayfaların hareket eden halini izliyormuş gibi hissediyorum kendimi.Anime görüntü kalitesi olarak Naruto>Bleach>One Piece kesinlikle. Sabaody'deki çizimleri,renkleri,animasyonları diğer hiç bir arcta göremedim ne yazık ki.Hakkını yemeyeyim Thriller arc da çok iyiydi bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 27 Ocak 2014; 12:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

630 güzel bi bölümdü.Kör adama acıdım ama

Acıdınmı ? Bence bir daha düşün..Neyse ileride göreceksin zaten.Ya da açılış videosunu dikkatli izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 28 Ocak 2014; 12:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

630 güzel bi bölümdü.Kör adama acıdım ama

Acıdınmı ? Bence bir daha düşün.Neyse ileride göreceksin zaten.Ya da açılış videosunu dikkatli izle.

Olsun ya adamın gözleri çizmişler falan
  • Ben suan 310. Bolümdeyimde usopp,chopper veya nami hic güçleniyormu ? Özelliklede usopp hiç 1 e 1 dovusmuyo herseyden kaçıyo ayrıca ace spoilerini bende yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olnetsu -- 28 Ocak 2014; 2:10:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkedar

Ben suan 310. Bolümdeyimde usopp,chopper veya nami hic güçleniyormu ? Özelliklede usopp hiç 1 e 1 dovusmuyo herseyden kaçıyo ayrıca ace spoilerini bende yedim

Abartılı bi şekilde olmasa da evet
  • quote:

Ben suan 310. Bolümdeyimde usopp,chopper veya nami hic güçleniyormu ? Özelliklede usopp hiç 1 e 1 dovusmuyo herseyden kaçıyo ayrıca ace spoilerini bende yedim

One Piece'ye başlayıpta Ace spoilerini yemeyen birini tanımadım daha.Zamanında hepimiz yedik o spoileri.
  • quote:

quote:

Abartılı bi şekilde olmasa da evet

Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

quote:

One Piece'ye başlayıpta Ace spoilerini yemeyen birini tanımadım daha.Zamanında hepimiz yedik o spoileri.

Ben spoiler yemeden izlemiştim o yüzden o olay olduğunda kafayı yiyecektim neredeyse:)

• Maalesef One Piece'de benim kadar spoiler yiyen başka bir insan yok arkadaşlar.
  • Fena ya.Ben de bilmeseydim kafayı yerdim heralde.
    Gerçi bildiğim halde bile yedim kafayı.ODA
  • Ben 6 7 senedir güncel takip edip manga hakkında fikirsiz olunca, etrafımda da anime takipçisi olmadığından, spoiler yemedim hiç.

Bazen ben istemeden veriyorum millette, tavsiye eden ben olunca, izleyen paylasiyo benle gaza gelişleri. Ben de kaç sene geçmiş ne neyden sonra animsamiyorum. İster istemez yaptığım yorum spoiler olabiliyor bazen

• tam 3 ay önce başladım One Piece'e az önce 628'i seyrettim. tavsiye edenler çok fena kaptıracaksın demişlerdi hakikaten öyle oldu, hatta t-shirt bile bastırdım

elimdeki bölümlerin bitmesinin ağır hüznünü yaşıyorum şuan
    yeni arc'ı yeni bir günde seyredicem diye koydum kafama ama belli olmaz her an seyredebilirim
  • Anime çok renkli geliyor bana nedense.
  • gerçekten iyi ilerliyor dressrosa.Güzel bir bölüm geride kaldı bekle işin yoksa haftaya

kör elemanın şeytan meyvesi Bleach'teki Kira nın zampaktou yeteneğine benziyor:Kestiği her nesnenin ağırlığını iki katına çıkarmak..Oda birazcık kopya çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 2 Şubat 2014; 14:25:10 >
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Bence gayet iyi..Soluk renkli cansız görüntü ve özenilmeyen çizimler can sıkıyordu.Şuan gayet güzel 101 cm led tv de izliyorum
  • Dof efendiye bak sen hele,kafası iyi çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.