Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı şeyleri düşünüyorum bu kadar uzaması oda nın hayal gücünü ispatlıyor ancak mangayı oda tek başına devam ettirse bile anime de sıkıntı çıkabilir luffy nin seiyuu su çok genç sayılmaz bir 10 yıl daha sürdüremeyebilir en büyük korkum o.
  • Yeni açılıştan kareler.

• Kimse yeni bölümden bahsetmemiş okadar mı kötüydü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Kimse yeni bölümden bahsetmemiş okadar mı kötüydü :D

Altyazıyı bekliyorum ben.
  • quote:

Altyazı bekliyorum, 11-12 dk gibi izledim altyazısız. Oldukça iyiydi bence. Aynı anda 3 farklı dünya bir arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Altyazı bekliyorum, 11-12 dk gibi izledim altyazısız. Oldukça iyiydi bence. Aynı anda 3 farklı dünya bir arada.

Ben de DB'nin 7. sezonuna geldim, güzel olacaktır bu bölüm, akşam izlemeyi düşünüyorum.
  • Bu hafta yok mu bölüm. Göremedim hiçbir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Bu hafta yok mu bölüm. Göremedim hiçbir yerde.

Hayır usta. 14 Nisan yeni opening ve yeni bölüm.
  • OP x DB x Toriko bölümün torrent yada tek parça indirebileceğim link verebilir misiniz arkadaşlar? 360p yada 480p olursa memnun olurum. Şehir dışındayım el altında pc yok telefona indirip izlemeliyim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ingilizce altyazı çıkmadı mı yahu? İtalyanca, Fransızca var, İngilizce yok Ben mi bulamıyorum acaba
  • İngilizce çıktı arkadaşlar. Zamanım yok, o yüzden şu an izleyemem.

http://www.chia-anime.com/opiece/watch-one-piece-episode-590.html
  • Fransızcadan İngilizceye çevirmişler yahu ne iş İki kere çevirince anlamı çok bozulmamıştır inşallah. Diğer gruplar ne yapıyorsa artık.
  • Fanlar için mi yaptılar, ne için yaptılarsa artık hiç yapmasalar daha iyi olurmuş. Ana karakterleri öne çıkartalım, bütün güçlerini gösterelim falan filan iyice kasmışlar. Ulan Goku SS moduna geçmeden bile Luffy ve Toriko'dan 20 kat güçlüdür. Üstüne Genki Dama atıp, SS3 moduna geçiyor. Canavarda hala tık bile yoktu. Normal seride olsa sözde gezegen yok ederlerdi.
  • 3 seri karışımı olduğu için altyazı grupları hiç uğraşmak istememiş yada tartışma çıkmasın diye bulaşmayalım demiş olabilirler.
  • Güncel bölümleri nereden indiriyorsunuz?1-580 arasını bir torrent linki bulup indirdim ama gerisi için bir link bulamadım.3-4 sene önce güncel bölümleri indirdiğim bir torrent sitesi vardı ama uzun zamandır girmediğim için hatırlamıyorum adını falan.Yeni çıkan bölümleri HD indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholas Flamel

Güncel bölümleri nereden indiriyorsunuz?1-580 arasını bir torrent linki bulup indirdim ama gerisi için bir link bulamadım.3-4 sene önce güncel bölümleri indirdiğim bir torrent sitesi vardı ama uzun zamandır girmediğim için hatırlamıyorum adını falan.Yeni çıkan bölümleri HD indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?

nyaa da vardır usta
  • quote:

Güncel bölümleri nereden indiriyorsunuz?1-580 arasını bir torrent linki bulup indirdim ama gerisi için bir link bulamadım.3-4 sene önce güncel bölümleri indirdiğim bir torrent sitesi vardı ama uzun zamandır girmediğim için hatırlamıyorum adını falan.Yeni çıkan bölümleri HD indirebileceğim bir link verebilir misiniz acaba?

nyaa.eu
  • quote:

yibis.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
    nyaa da vardır usta

quote:

Orijinalden alıntı: cdkral
    nyaa.eu

quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush
    yibis.com

Eyvallah.Bir de şeyi sorucam.Bu yeni bölümler hangi günler çıkıyor?Manga çarşamba, anime pazartesi diye hatırlıyorum ama emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.