Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrfan

Şu dragon ball konusunda da beni aydınlatır mısınız? Yeni bir seri mi çıkıyor? Kaçıncı seri bu? Ben hangi serileri izlemeliyim?

Dragon Ball çok eski bir seridir.http://www.turkanime.tv/anime-detay/Dragon-Ball

Buradan izleyebilirsiniz. Büyük ihtimal anımsarsınız zaten. Star TV veriyordu bir ara. One Piece verdiği gibi. Öyle doldurma bir bölüm olacak o bölüm.
  • ne yemek yenir ama haaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Şu dragon ball konusunda da beni aydınlatır mısınız? Yeni bir seri mi çıkıyor? Kaçıncı seri bu? Ben hangi serileri izlemeliyim?

Dragon Ball çok eski bir seridir.http://www.turkanime.tv/anime-detay/Dragon-Ball

Buradan izleyebilirsiniz. Büyük ihtimal anımsarsınız zaten. Star TV veriyordu bir ara. One Piece verdiği gibi. Öyle doldurma bir bölüm olacak o bölüm.

Ben zaten torrentten indirmiştim 9 sezon. Sanırım benim indirdiğim ilk seri oluyor. İzlediğim anime sayısı arttı, 2 güne HunterxHunter'da da güncele gelip DB'a başlamayı planlıyorum

Ekleme : Ayrıca Star TV'dekini hatırlıyorum. Müziği bile kafamın içinde çalıyor şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan -- 24 Mart 2013; 22:55:58 >
  • Dragon Ball'a hasretim, Goku'nun olduğu bölüm her türlü izlenir. Şu arada Dragon Ball Battle Of Gods filmi hakkında da bir sürü haber çıkarken iyi oldu bu.
  • Sanji'nin rüyası süperdi.

Filler bölüm de olsa Goku'yu görmek güzel olacaktır bence. Hatta Dragon Ball'un mangasına başlama arifesindeyken gaz verebilir iyiden.

Bir de bu openingi seviyorum oldukça ama yapıştı kaldı seriye, 70 haftadır falan aynı.
  • 588

• Ne bölümdü

Aksiyon veya bilgi verici bölümden daha çok komik bir bölümdü sanji ve nami

590.bölümün filler olması beni sinirlendirdi iyice narutodan sonra
  • trafalgar a birinin kafa tutuşunu görmek istiyorum. adamdaki yeteneği hem anlamak zor hemde savaşmak zor. luffy onlamı kapışır diğer master dedikleriyle mi görücez ilerde.
  • 590 özel bölüm baya güzel olacak gibi.
  • 590 filler olacağı için izleyeceğim, ancak punk hazard arcını bitmeden izlemek istemiyorum. Sizce kaç bölüm daha sürer?
  • quote:

590 filler olacağı için izleyeceğim, ancak punk hazard arcını bitmeden izlemek istemiyorum. Sizce kaç bölüm daha sürer?

Yaklaşık 40 bölüm kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

590 filler olacağı için izleyeceğim, ancak punk hazard arcını bitmeden izlemek istemiyorum. Sizce kaç bölüm daha sürer?

Yaklaşık 40 bölüm kadar.

Punk Hazard 40 bölüm daha mı? Ciddi misiniz? 40 bölüm en az 1 yıl demektir yahu, ben bunun geçiş arcı olacağını sanıyordum. Bu kadar uzatmaya gerek var mıydı? Keşke ağırdan izleseymişim
    Manga'ya da başlamak istemiyorum, zor tutuyorum kendimi. Eğer 40 bölüm daha varsa haftalık takip ederim herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdkral

quote:

Yaklaşık 40 bölüm kadar.

Punk Hazard 40 bölüm daha mı? Ciddi misiniz? 40 bölüm en az 1 yıl demektir yahu, ben bunun geçiş arcı olacağını sanıyordum. Bu kadar uzatmaya gerek var mıydı? Keşke ağırdan izleseymişim
    Manga'ya da başlamak istemiyorum, zor tutuyorum kendimi. Eğer 40 bölüm daha varsa haftalık takip ederim herhalde.

Bir manga bir bölüm şeklinde hesaplarsak 40 bölüm oluyor. Bence başlayın mangaya.
  • diyalogların bol olduğu bir bölümdü.hatta sadece diyalog vardı diyebiliriz.Nitekim puk hazardın geçmişi hakkında birçok bilgi açığa çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Master'ın son hali koparttı.
  • çok komik bi bölümdü one piece 2 yıllık aradan sonra çizgisini hiç bozmadı. Aksiyon ve komedi aynı şekilde devam ediyor ama naruto shippuden serisine geçtikden sonra bu çizgiden saptı. OP yi bu yüzden çok seviyorum
  • Bana kalırsa bence çok iyi bir bölümdü komedi unsuru tadında çizimler kararında bilgi verici bir bölümdü , Smoker ve tashigi bence çok iyiydi

Chopper favori karakterim iken en acıdığım ağladığım tek karakter iken gıcık olmaya başladım nedendir bilinmez

Ceaser ı seslendiren bleach deki Mayuri yi seslendiren seiyuu mu bana mı öyle geldi ?

Punk hazzard hakkında geniş bilgi veren taşların yerine oturduğu bir bölümdü bu bölüm fakat anlayamadığım birşey var

Ceaser clown asıl sorumlu kişiymiş ve kurguya göre olayı iyi bağlamışlar buraya kadar herşey iyi fakat bir saçmalık yokmu ? O ada aokijinin ve akainunun savaşı nedeniyle o hale gelmemeişmiydi ? Hadi onu geçtim Ceaser Hapisten kaçmış ve onca yıl boyunca kimsenin haberi olmamış fakat aokiji veya akainu ikisnden biride varlığını hissedemedi mi ? Yada nasıl haberi olmadı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 1 Nisan 2013; 1:50:37 >
  • Op hala aynı.

Oldukça bilgi öğrendik ama ve sırf konuşma olmasına rağmen hiç sıkmadı hatta 12-13 dakika falan sürdü gibi hissettim.

Haftaya özel bölüm, bakalım nasıl olacak? Belki özel bölüm şerefine OP'yi değiştirirler.

@Darkdexterness

Hocam, o patlama ile ada yaşanamaz bir hale gelmişti zehirli gaz salınımı yüzünden, yani bir tarafının buz bir tarafının alev olması savaştan kaynaklı birşey.
    CC hapishaneden değil de yakalandıktan sonra hapishaneye götürüldüğü gemiden kaçmış. Akainu ile Aokiji de yalnızca savaşmaya gelmişti o adaya. Nasıl alayabilirler ki onun adada olduğunu? CC onların geldiğini anlayıp faaliyetlerini durdurmuştur onlar da anlayamamıştır birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 1 Nisan 2013; 1:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Op hala aynı.

Oldukça bilgi öğrendik ama ve sırf konuşma olmasına rağmen hiç sıkmadı hatta 12-13 dakika falan sürdü gibi hissettim.

Haftaya özel bölüm, bakalım nasıl olacak? Belki özel bölüm şerefine OP'yi değiştirirler.

@Darkdexterness

Hocam, o patlama ile ada yaşanamaz bir hale gelmişti zehirli gaz salınımı yüzünden, yani bir tarafının buz bir tarafının alev olması savaştan kaynaklı birşey.
    CC hapishaneden değil de yakalandıktan sonra hapishaneye götürüldüğü gemiden kaçmış. Akainu ile Aokiji de yalnızca savaşmaya gelmişti o adaya. Nasıl alayabilirler ki onun adada olduğunu? CC onların geldiğini anlayıp faaliyetlerini durdurmuştur onlar da anlayamamıştır birşey.

Hmm anladım hocam sağolasın ...
  • Punk Hazard çabukça bitse keşke. Sıkılmıyorum ama New World seviyesinde bir şey yapılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.