Şimdi Ara

One Piece ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One Piece ne kadar güzel sizce sırf deniz korsanlar falan sıkıcı mı ? bleach veya narutodaki gibi kendini geliştiriyor mu ? aşk olayları filan nasıl ? bu animelerin yerini tutar mı ben uzun serileri severim. güzelse başlıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-025ED0213 -- 23 Ekim 2013; 0:24:15 >

• Bana göre, dram konusunda "Naruto" ve "Bleach"in açık ara önünde. Bakmanı tavsiye ederim.
  • Dram duygusallık komedi hepsinde çok çok ileride one piece. tek sıkıcı yanı dialoglar çok uzun ama alışıyo insan
  • son zamanlarda sıkıcı. bir sabaody sonrası beni hiç kesmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Ekim 2013; 2:54:04 >
  • One Piece izle geri her şey yalan gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bana göre, dram konusunda "Naruto" ve "Bleach"in açık ara önünde. Bakmanı tavsiye ederim.

Aga dram pek sevmiyom çok mu trajedi var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Bana göre, dram konusunda "Naruto" ve "Bleach"in açık ara önünde. Bakmanı tavsiye ederim.

Hayır oldukça az ve bir o kadar öz var ama.Naruto iyice pembe dizilere döndü benim gözümde. One Piece hareketli,renkli ve eğlenceli bir seridir.600 küsür bölümlük bir animede de bir kaç dramatik olayın olmaması imkansız zaten ama dediğim gibi az var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 23 Ekim 2013; 19:07:23 >

• Tamam da neden farklı konu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Tamam da neden farklı konu?

%1 ihtimal spoiler yememek için açmış olabilir?
  • Madao kullanıcısına yanıt
    Anime öneri başlığı var yukarıda. Son zamanlarda böyle gereksiz başlık çok açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

Hayır oldukça az ve bir o kadar öz var ama.Naruto iyice pembe dizilere döndü benim gözümde. One Piece hareketli,renkli ve eğlenceli bir seridir.600 küsür bölümlük bir animede de bir kaç dramatik olayın olmaması imkansız zaten ama dediğim gibi az var.

Az ve öz mü? Hocam yapma. 50. bölüme kadar izleyip durdurdum ama durdurma sebebim beğenmemem değil. Daha sonraya saklamam. Ve 50. bölüme kadar 2-3 sahne vardı. O sahneleri anlatamam izlerken elimde bardak vardı yere düşecekti bardak. 4. bölümde ki malum olay. Ve sanjiyle ihtiyarın adada olduğu sahneler. Hatırlarsın belki :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az ve öz mü? Hocam yapma. 50. bölüme kadar izleyip durdurdum ama durdurma sebebim beğenmemem değil. Daha sonraya saklamam. Ve 50. bölüme kadar 2-3 sahne vardı. O sahneleri anlatamam izlerken elimde bardak vardı yere düşecekti bardak. 4. bölümde ki malum olay. Ve sanjiyle ihtiyarın adada olduğu sahneler. Hatırlarsın belki :)

Hatırlamaz olur muyum gayet güzel bölümlerdi.Hocam ben onlarda pek üzülmedim belki de ondan dolayı az dedim ya da ileride çok daha duygusal olaylar yaşandığı için o söylediklerini çok dikkate almadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatırlamaz olur muyum gayet güzel bölümlerdi.Hocam ben onlarda pek üzülmedim belki de ondan dolayı az dedim ya da ileride çok daha duygusal olaylar yaşandığı için o söylediklerini çok dikkate almadım.

Ace'ı görmedim daha ama öleceğini biliyorum Sanırım tek yediğim spoiler bu. Umarım daha feci sahnelerde vardır

• Oo kötü olmuş en ağır spoilerlardan birisini yemişsin. O tarz sahnelerden bir kaç tane var elbette.

Hocam ben de sana şunu sorayım öyleyse.Sana göre Bleach nasıl duygusallık konusunda? Bana göre OP'den bile az.
  • Aynen, çok kötü spoiler yedim ama umudum var daha izlemediğimiz 500 küsür bölüm var. Bleach bana göre dram açısından Naruto ve One Piece'ın çok çok aşağısında. Güzel bir iki dram müziği vardır ama yok yapamıyorlar dram sahnelerini. Gerçi mangada çok feci olaylar oldu. Anime devam ederse belki güzel olabilir ama şuan için dram konusunda kötü diyebilirim. Ama savaş sahneleri konusunda da diğer animelerin çok çok yukarısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 23 Ekim 2013; 20:00:19 >
  • Bleach dram konusunda üçü arasında en olandır ama en azından naruto gibi kafa şişirmez. Bu arada bleach anime ekibi dram sahnlerini çok iyi yapıyor daha doğrusu seriyi komple iyi aktardı animeye. One Piece animesinin müzikleri 3-4 tane şarkı dışında vasattır adam gibi dram müziği yoktur. Duygusal sahnesileri çok iyi oluyor ama bleach'deki müzikler ve çizimler one piece'de yok işte.
  • Bleach'i bitirmeyenler okumasın bunu

Hocam, Gin'in ölüm sahnesinden başka duygusal sahne göremedim pek

• Aynen sadece Gin sahnesi vardı gerçekten etkileyen onun dışındakiler normal yani o kadar da sulugöz değiliz ki her şeyden etkilenelim.
  • Sevmiyor olabilsin ama
    ulquiourra'nın ölüm sahnesi de duygusaldı
    . Bu arada duygusal sahne demek ağlamalık sahne olmuyor her zaman. One Piece'in draması güzel olsa da
    Going Merry'in yakılışı ve Ace'in ölüm sahnesi dışında ağlamadım hiçbir zaman
    . Neyse konu dışına çıktık sonuç olarak one piece'in draması naruto ve bleach'den iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuko_35 -- 23 Ekim 2013; 20:40:34 >
  • Bazı bölümler sıkıcı olsa da soluksuz izledim, başla derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.