Şimdi Ara

One Flew Over the Cuckoo's Nest (Guguk Kuşu) var mı izleyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır film listemdeydi bugün izleme fırsatı buldum.Gerçekten çok kaliteli filmmiş.Sonu özellikle ayrı bir güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Uzun zamandır film listemdeydi bugün izleme fırsatı buldum.Gerçekten çok kaliteli filmmiş.Sonu özellikle ayrı bir güzeldi.

Evet güzel filmdir İMDB'deki yerini hak ediyor.
  • Hayatım boyunca en çok aklımda yer edinen, tüm sahnelerinde olup biteni ezbere bildiğim, birine film tavsiye ederken ilk aklıma gelen film pek tabii ki favori filmimdir.Karakterler çok iyi seçilmiş, oyunculuk olağanüstü, ayrıca bilgi olarak geçeyim bir ülkede -hangi ülke olduğunu anımsayamadım- 13 sene vizyonda kalarak rekora imza atmıştır.Jack Nicholson bu insanüstü başarısı sonucunda oscar ödülünü kapmıştır.Ayrıca bir çok dalda oscar ödülü almış bir filmdir.İnsanlara izleteyim derken ben de onlarla beraber defalarca izledim haliyle 10 kere izlemişimdir.Tüm sahnelerdeki ayrıntıları bilirim.Yani bilmiyorum filme ne kadar hayran olduğumu anlatabildim mi?Ve de filmi çok sevenler kitabını da okuyabilirler, film kitaptan uyarlanmıştır.Şunu da ekleyeyim Jack Nicholson böyle rollere çok yakışıyor mesela nedir 'The shining', 'as good as it gets', gibi.Bu söylediğim iki filmini de izleyebilirsiniz.Zaten shining stanley kubrick yapımıdır ki bundan dolayı gözünü kırpmadan izleyin.Bir filmin puanı yüksek olsun ve ya düşük olsun, bu filmin puanı yüksek 15. sırada olması lazım ya da 13 tam bilemiyorum ama asıl önemli olan insanda izlerken hissettirdikleri, insana yaşattığı.On numara film benim için birinci sıraya da yerleşir ama bir de şöyle bir şey var benim için bir sürü birinci sırada film var, kafamda.Favori filmimdir izlemeyen izlesin.

• Adını çok duyuyorum izleme listeme alayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Adını çok duyuyorum izleme listeme alayım mı?

Hemen alın derim.Hem konusuyla hem de Nicholsanın oyunuculuğuyla mükemmel bir filmdir.
  • bi klasiktir bu, izleyin mutlaka.
  • efsanedir kaçırmasın kimse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Almaman ayıp, hatta ilk bunu seyret eğer izleyecek film bulamıyorsan.Yahu bu filmi ilk defa izleme deneyimini bir daha yaşayamayacak olmak ne kadar acı bir bilsen.Lütfen ama olmaz böyle!
  • Tamam tamam izlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Tamam izledikten sonra da özel mesaj beklerim film hakkında ne yorum yapacaksın merak ettim. :)
  • Bencede güzel film.izlenmesi gereken bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Adını çok duyuyorum izleme listeme alayım mı?

Hemen alın derim.Hem konusuyla hem de Nicholsanın oyunuculuğuyla mükemmel bir filmdir.

Konu olarak bir başyapıt değil.Ama jack nicholson oyunculuk olarak dersi veriyor herkese.Onu çıkart filmden başkasını koy,sıradan bir film olur.

• en sevdiğim filmdir kendileri
  • Dikkatle izlenmesi gereken bi film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.