|
Videoyu çeken şahıs (Taha Ulukaya) bu dizi, film setlerinde çalışmış yıllarca buraya göre içerik tüketip içerik üreten, gözlem yapan biri. Belki çoook yetkin kişilerden olmayabilir ama cahil demek de abartıdır. Daha önce bu kanaldan bağımsız Filmograf kanalının bu film konusundaki incelemesini attığımda o kanalı da bu filmi yerdiği için beğenmemiştiniz. Aynı şeyi başka bir kanal yapımı farklı yönlerden ama mizah katarak eleştirdiği için ama olumsuz sonuçlar çıkardığı için yine aynı tepkiyi veriyorsunuz. Size göre filmi beğenmeyenler=filmi anlamamış cahiller, filmi beğenenler ise=filmi köküne kadar anlamış kültür sahibi insanlar mı yani? Bu nasıl bir bakış açısı. Peki bu filmi köküne kadar anlayabilmek ve sonunda garanti bir şekilde filmi beğenebilmek için hangi sinema analiz-inceleme kanalını takip etmeli? Film ciddiye alınacak bir yapım değil o belli ama bu bir politik mizah filmiyse de hayatımda izlediğim en kötü mizahi yapımlardan birine şahit oluyorum demektir. Filme o gözle bakıyorum, izlediğim sahneleri olayları tek tek gözümün önüne getirmeye çalışıyorum yine kötü gene kötü, yani bundan çok daha iyi politik mizah içeren skeçler, parodiler, stand-up'lar ve yapımlar gördük, bu mu yani politik mizah kalitesi. Film nereden tutarsak tutalım elimde kalıyor. Kuru bir eleştiri, kuru bir gönderme yapıp bir şeylerin içine saklayınca bu kıymetli olmuyor ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt