Bildirim
ÖNDER HOCA İNTERAKTİF DEFTER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kapıda ödeme var mı hocam ,ödeme seçenekleri neler ?
Ben de almayı düşünüyorum ama bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapıda ödeme yokmuş zamanında çok mağduriyet yaşadıklarından o seçeneği kaldırmışlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alalım da videolar nerde
Siteye üye olup defteri satın alıyorsun sonra videolar site üzerinden aktifleşiyor
Kesin alırmısınız 57 tl
Hocam sitenin linkini atar mısın baktım da bulamadım
https://www.ethemtefekyayinlari.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halaskar_ -- 27 Ağustos 2019; 21:48:7 >
Ben de güvenmiyorum böyle şeylere havale veya ininal ile oluyorsa onu deneyebilirim annemle babam tutucu benim gibi kredi kartı konusunda .
Bir bilginiz var mı hocam ?
Bir de aldığın gibi otomatik videolar aktive mi ediliyor ?
bence youtubeden halledilir hocam ben olsam vermezdim.
Valla o kadar ayrıntı bilmiyorum hocam
Sizin önereceğiniz bi kanal var mı hocam?
hocam daha önce izlemedim ama öznur saat yildirim öneriliyordu.Ordan dinle cozemediklerini çözdür halledersin dil bilgisini
Hocam dil bilgisi için para verilmez ya. Fizik mat anladım ama dil bilgisini herkes kendisi uğraşarak çözebilir. YouTube daki hocalar gayet iyi. Onur soğuk, öznur saat vs istediğinden izle işte
Anladım hocam teşekkür ederim
Konular tam mı acaba ? alıp bekleme durumu olur mu -
Ben de düşünüyorum bu adamı ya
Verilmez tabi ki de.Youtudebe ders anlatan onlarca hoca var,işini görür.İnteraktifmiş! Böyle isimler koyunca fiyatı iki katına çıkıyor
Önder hoca gayet iyi ücretsiz pdfler ücretsiz videolar falan yapıyordu noldu anlamadım videoları da iyi izleniyordu aslında
Tam değil diye biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bence youtubeden halledilir hocam ben olsam vermezdim.
|
Bu forum birçok hocayı gereksiz yere yüceltti,sonu da böyle oluyor işte
|
İlk bakış;
-Stock görüntü ve temalarla kete ama stabil çalışıyor site -Kategorizasyon karmaşası var -Yorum sekmeleri yok. Ne ürün altlarında ne videoların altlarında soru sormak için. İletişim kısmındaki soru sorun kısmı kullanılamıyor. -Yola çıkılan amaç, kafalarda soru işareti olmadan ilerlemek ama üstte yazdığım maddeden mütevellit telefonla iletişim hariç ulaşamıyorsunuz e-maillere bile cevap verilmiyor. Her videonun başında sorularınızı iletin diye vurgulamasına rağmen soruyu sormak için dw 8. katmana inmeniz gerek. -Düzen isteyen ve para verdiği bir şeye önem veren insanlar için öğrenme açısından çok iyi bir seçenek. En azından Türkçe için elde birisi var; o da kaliteli bir hoca. -Defter boş deftere not almayı sevmeyen birisi olarak derli toplu boş alanı çok serbest. Tabii tüm slaytlar içerisinde var. -Video sonunda bende mi bilmiyorum ama baştan başlıyor otomatik olarak bu hoşuma gitmedi; devam mı ediyor, noldu paniği sarıyor. |
Benzer içerikler
- yks ilk 100 bursu
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- hukuk kaç yıl
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- yönetim bilişim sistemleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X