Şimdi Ara

Onda V975m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onda V975m hakkındaki görüşleeiniz nelerdir?
    Alınır mı? Gümrüğe takılmaması için ne yapılmalı?

http://www.tinydeal.com/onda-v975m-97-retina-ips-android-43-quad-core-16gb-tablet-p-118754.html?dp=T0104

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben pandawill den aldım, şuan için alınabilecek en iyi retina tablet bence F/P olarak. gümrüğe takılması durumunda 50-60 TL vergisini vererek alırsınız problem olmaz.

• linki verir misiniz

• Nasıl şarj ediliyor? MicroUSB ile mi yoksa AC adaptör ile mi ? Pil Kaç saat gidiyor? İşlemci mimarısı kaçıncı versiyon? 2k çözünürlükle o pil ne kadar dayanır bilemiyorum.

• HellMage H kullanıcısına yanıt
    Microusb den sarj ediliyor. 3 saat ekran acik kalma suresi ile 1 gun 20 saat gitti sarji sadece internette gezdim ve google playden uygulamalar indirip denedim. Dizi izleyip oyun oynadigimda da bir gun icinde bitti ama kac saatte bilmiyorum. Modern combat 4 yukleyip oynadim hic takilma yok performansi iyi antutu dan 31000 puan aldi. Ama 2k ne kadar gerekli bilmiyorum, 720p olup sarji daha uzun gitmesini ve daha akici olmasini sanirim tercih ederdim. Akicilikla ilgili iki yerde sorun yasadim geri kalan yerlerde cok akici. 1. si Yazi yazarken klavye (thumb keyboard bence en iyisi) cok akici basiyor ama ekrana yazi biraz gec geliyor belki ceyrek saniye. Birde internetten dizi izlerken veya playerdan 2k videoizlerken bazen ses ve goruntu ayni anda gelmiyor cok rahatsiz etmeyen az bir kayma oluyor. belki videodan, belki playerdan bu sadece bende mi oluyor genel bir sorun mu bilmiyorum. Bu ikisi disinda hic bir sikinti gormedim suanda memnunum. Arkasi sanki plastik gibi gozukuyor ama aluminyum, bosta durdugunda buz gibi kaliyor. Wifi cekimi ve hizi laptopumla ayni cok iyi. Internet sayfalarindaki flashlar duzgun calisiyor html5 destekliyor. Cift hoparlor var ses kalitesi ve yuksekligi iyi. Ekran zaten tartisilmaz ipad retina neyse o renkler netlik parlaklik keskinlik cok iyi.eger retina olsun performansi yuksek olsun ucuz olsun diyorsaniz tam bir fiyat/performans canavari tavsiye ederim.

"Not: Android kullanicilarina(tablet-telefon) nova launcher ve thumb keyboard i tavsiye ederim ayarlari dogru yapildiginda en akici en sik gorunumlu ve pil tuketimi en dusuk olan launcher ve klavye programi bence bunlar."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsugayu -- 2 Mayıs 2014; 12:13:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tsugayu T kullanıcısına yanıt
    Ben de notebooku satıp almayı düşünüyorum ama RK3288 cihaz da bekleyebilirim. Telefon olarak GM Discovery kullanıyorum, mkv'de dediğiniz türde kayma oluyor BS Player'da ama MX PLayer'da olmuyor. MX Player deneyebilirsiniz :)

Tablete uygunsa dodol launcher'dan vazgeçilmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABRA A5 V17.3 Kamera Problemi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • interramcho İ kullanıcısına yanıt
    Bu gün official 4.4.2 güncellemesini kurdum tablete, rootladım, çin uygulamalarını ve bir kaç gereksiz sistem uygulamasını kaldırdım. Nova Launcher, Thumb Keyboard, Greenify, Deep Sleep Battery Saver Pro kurdum şuanda tablet uçuyor güncelleme baya iyi olmuş her konuda optimizasyon yapılmış (ram,cpu,gpu) dokunmatik hassasiyeti ve akıcılığı geliştirilmiş. ilk romu beta gibiydi şuanda final bir rom olmuş.... Dodol launcher görsel olarak novadan kat kat daha iyi ama kesinlikle ram tüketimi ve cpu kullanımı novadan çok daha fazla ve bence nova daha akıcı daha performanslı.
  • tsugayu T kullanıcısına yanıt
    Denediğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, gerçekten de pil koruma için CPU hızını optimize konuma aldığımda ana ekran gelirken ara sıra takılıyor dodol ile fakat Android bir zaman sonra sıkıcı geliyor bana, o yüzden işlemciyi optimize konumda tutmuyorum ve genelde günü rahat geçiriyorum -şarj anlamında. Surface Pro 3'ün tanıtılmasıyla beraber laptop'ı satıp tablet almak yerine 1 sene kadar bekleyeceğim, zaten şu anki laptop i5-4200u ve 740m, 1.5kg,kullanım rahatlığı iyi, sonrasında yüksek konfigirasyon bir Surface Pro 3 alacağım inşAllah. Android telefondan sonra bir de Android tablet almayı düşünüyordum, ondan bu başlıktayım ve 975M'in işlemcisi yeni nesil, Çin tabletleri ve Android gerçekten iyi işler çıkarmaya başladı.
  • interramcho İ kullanıcısına yanıt
    Ben sırf internete girmek için 15.6" 2.5kg laptobu açıp kapamak, yanımda taşımak zor geldiği için ucuz ama performansı yüksek bir tablet almak istedim ve Onda V975m i seçtim. Daha hızlı daha hafif kullanımı daha rahat ve laptop gibi ısınmıyor. Şuanda laptobu hiç açmıyorum. Kingsoft office, Adobe reader ve bir çok programla bilgisayarda yaptığım temel işlerin hepsini yapabiliyorum. Ama hiç bir zaman android bir tablet tam anlamıyla bir laptobun yerini tutmayacaktır diye düşünüyorum. Bu yüzden önümüzdeki günlerde gelişen windows tabletler android tabletlerin ve ipadin yerini alacaktır. Bence de Surface Pro 3 ü beklemeniz mantıklı.
  • " Bence de Surface Pro 3 ü beklemeniz mantıklı. "

http://www.teclast.org/teclast-x98-3g-intel-atom-z3735d-quad-core-9-7-inch-retina-2048x1536-bluetooth-gps-2gb-32gb.html

http://www.onda-tablet.com/onda-v975i-quad-core-intel-bay-trail-t-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-tablet-pc.html

Bekleme konusunda f/p yüzünden aynı fikirde değilim.

Surface Pro3 için Amerika ve Kanada için ipad2,3 veya mini getirince 200 $ indirim alınabiliyor ve giriş seviyesi Amerikada 799 $.Türkiye fiyatını hayal gücünüze bırakıyorum.

12" olduğu için no comment .

Ek: Bilmeyen için yukarıdaki iki firmada bu ay Windows 8 rom yayınlayacaklar .Windows sadece 8" altı tablet için ücretsiz W8 os veriyor.Bakalım nasıl olacak ?
    Forumda başka bir yerde belirttiğim gibi kulağım androidin 64 bit versionunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONIONBUD -- 3 Haziran 2014; 12:47:51 >

• bende 975 aldım hoşuma gitti fakat sarjı çabuk bitiyor gibi geldi bana.
    tam dolu saat5. hiç kullanmadı saat9 da yuzde 70 12 de yuzde 50 pil kaldı.
    wireles kapattım. çabuk bitirirdiye . pile baktım adroid yuzde 33 açık. gözüküyor.
    nasıl daha uzun kullanırım. yeniyim. bilgi verecek olan varsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirim

bende 975 aldım hoşuma gitti fakat sarjı çabuk bitiyor gibi geldi bana.
    tam dolu saat5. hiç kullanmadı saat9 da yuzde 70 12 de yuzde 50 pil kaldı.
    wireles kapattım. çabuk bitirirdiye . pile baktım adroid yuzde 33 açık. gözüküyor.
    nasıl daha uzun kullanırım. yeniyim. bilgi verecek olan varsa sevinirim

yazılımını güncellemeni tavsiye ederim. bir takım hatalar gideriliyor.
  • yme61 Y kullanıcısına yanıt
    yme61 onda975 sende varmı. varsa biraz detay yazarsan sevinirim. kullanım özelik ıpone karsılastırma
  • Bende tablet boşta durduğunda şarjı tam 4 gün gidiyor. Deep Sleep battery Saver Pro nun faydası oluyor olabilir. Ayrıca tableti rootladığım için ekran kapalıyken çekirdeklerin bazılarını kapatıyor ve açık olanı da minimum seviyede çalıştırıyor.
    Detaylar için :
    http://forum.donanimhaber.com/m_90123737/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.