Bildirim
Once Upon a Time in Wonderland (2013– )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konuyu açmayı düşünmüştüm ama normal once upon a time bile forumda hiç izlenmiyorken bunun izleneceğini düşünmedim. Kaldı ki dizinin ilk bölümü yabancılara göre kötüymüş. Yeni spin-off modasının kötü yapımlarından biri bence. -
Tutmaz -
Açıkcası bence harika bir ilk bölümdü.Efektler yer yer sırıtsa da Alice in Wonderland oyunundan çokca esintiler mevcuttu. -
Dizi cok tutarsiz ilk bolume gore.Cok harika oldugu yerler var , cok kotu oldugu yerler var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
once upon a time izlemek şart mı ? il -
hayır konunun alakası yok.Yeni bir dizi gibi düşünebilirsiniz ancak bazı yerlerde gönderme olacaktır mutlaka. -
İlk bölümü izledim güzeldi baya. Gerçi bilgisayar efektleri çok sırıtıyor yer yer ama zamanla düzelir diye düşünüyorum. Ayrıca Sayid de güzel gitmiş kötü karaktere.
Potansiyeli var diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X