Şimdi Ara

Once Upon A Time America İzlenmeye Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Once Upon A Time America İzlenmeye Değer mi?

Eski dvdlerime bakarken buldum fakat dvd çizilmişti. Filmin orjinal altyazılı versiyonunu araştırıp indirdim tam 3 saat 50 dk sizce izlemeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 31 Ağustos 2012; 22:26:14 >

• Hocam bu filmin dvd'si bendede vardı.Sürsei nedeniyle tam tamına 4 yıl erteledim.1 ay önce izledim.Az kalsın kafama silah dayayıp intihar etcektim.O kadar pişman oldum filmi ertelediğime.Başrolde zaten Robert De Niro olduğu için zaten izlenilmesi bir film.Film tam bitti derken yeniden başlıyor.Bazı sahneler sıkıyor Allah var yalan diyemem.Ama filme bi başladınız mı dahada kapatamazsınız.Size tavsiyem filmi izleyin.Güzel bir film.Aksiyon sahneleri fazla yok yani birşey bekleyip izlemeyin.Filmi akşam izleyin sabah izlerseniz part part izliyim dersiniz ve arada kaynar.
  • İzlediğim en güzel 10 filmden biridir. Gerçek anlamda Mafya ve gangaster filmi arıyorsan izlemeni öneririm. Özlellikle soygun sahnesi ve çöp kamyonu sahnesini hala unutmuyorum 12 -13 yıl önce izlemiştim. James Woods Ve Robert De Niro döktürüyor kesinlikle izle.
  • İzlediğim en iyi filmler arasındadır.3-4 kere izlettirir kendini çünkü filmin sonunda anladığın bazı şeyleri dönüp tekrar görmek istersin falan..
    Ayrıca robert de niro'nun oyunculuğu tek kelime ile MÜKEMMEL..

Ayrıca bi filmin müzikleri bu kadar mı güzel olur hiç abartmıyorum filmde çalan bütün müzikler harika..Hatta bi sahnede Beatles'den YESTERDAY çalıyor..

Çok iyi film fakat müstehçen bazı sahneler var yanlız izlemeni öneriyorum.

Ama kesinlikle izle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adımı-sen-koyuve-gari

İzlediğim en iyi filmler arasındadır.3-4 kere izlettirir kendini çünkü filmin sonunda anladığın bazı şeyleri dönüp tekrar görmek istersin falan..
    Ayrıca robert de niro'nun oyunculuğu tek kelime ile MÜKEMMEL..

Ayrıca bi filmin müzikleri bu kadar mı güzel olur hiç abartmıyorum filmde çalan bütün müzikler harika..Hatta bi sahnede Beatles'den YESTERDAY çalıyor..

Çok iyi film fakat müstehçen bazı sahneler var yanlız izlemeni öneriyorum.

Ama kesinlikle izle..

Hocam filmin bazı müzikleri " Öyle bir geçer zamanki " de çalıyordu hatırladım. Müstehcen sahneler olduğunu hatırlatman iyi oldu yalnız izleyeceğim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• Filmi ben ilk ailecek izlicektim ki ileri sarınca olacakları gördüm. Sonra tek izlemiştim. Filmde neden bu kadar çok müstehcen sahneler var anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Filmi ben ilk ailecek izlicektim ki ileri sarınca olacakları gördüm. Sonra tek izlemiştim. Filmde neden bu kadar çok müstehcen sahneler var anlamadım.

Yani bence de olmasa da olurmuş .. Hele ilk başta bi sahne var o kadar gereksiz ne anlatmak istediler hiç bişey anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    without a trace bu haftaki bölüm
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bi de anlamadığım noktalar var hazır konu gelmişken sorayım..

Filmi 2 defa izledim 1-2 tane anlamadığım şey var şöyleki;

Filmin tanıtım yazılarında falan Jeo pesci-Robert de niro yazıyor fakat Joe pesi 2 sahnede ancak var yanlış hatırlamıyorsam..Bu bir reklam işi mi yoksa ben mi eksik version izledim ..

Bi de filmin başında Noodlessi arayan adamların konuyla alakaları nedir onu soracaktım...Onlar polis falan değildi heralde...........
    Bi de O ilk baştaki sahnenin anlamı nedir o müstehçen sahnenin... O tiyatrodaki.

İkinci soruyu spoiler için koydum
  • quote:

Beyler bi de anlamadığım noktalar var hazır konu gelmişken sorayım..

Filmin tanıtım yazılarında falan Jeo pesci-Robert de niro yazıyor fakat Joe pesi 2 sahnede ancak var yanlış hatırlamıyorsam..Bu bir reklam işi mi yoksa ben mi eksik version izledim ..

Bi de filmin başında Noodlessi arayan adamların konuyla alakaları nedir onu soracaktım...Onlar polis falan değildi heralde...........
    Bi de O ilk baştaki sahnenin anlamı nedir o müstehçen sahnenin... O tiyatrodaki.

Pesci filmde az görünüyor.Böyle mafya adamı rolünde sadece.Noodles'i arıyan adamlar benim tahminimce ya parayı almak için yada çetenin birlikte yaptıkları işlerde vurdukları kişilerin arkası olabilir.Ben de anlmadım.Filmdeki ilk sahne galiba kastettiği tiyatro sahnesinde öpüşen çifti noodles sanıyorlar.Ama bakıyorlar ki değil.Ama o adam bu işe kızınca gangster 38'liği çıkarıyor ve kızı öldürmekle tehtid ediyor.(silahı doğrulttuğu yerden.)Bu filmde o tip çok sahne var.Yönetmen neden böyle yapmış anlamıyorum tecavüz sahneleri-+18 diyalaglar ve o tip sahneler ilginç.Ve sonunuda fazla anlıyamadım.Biri açıklar çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Beyler bi de anlamadığım noktalar var hazır konu gelmişken sorayım..

Pesci filmde az görünüyor.Böyle mafya adamı rolünde sadece.Noodles'i arıyan adamlar benim tahminimce ya parayı almak için yada çetenin birlikte yaptıkları işlerde vurdukları kişilerin arkası olabilir.Ben de anlmadım.Filmdeki ilk sahne galiba kastettiği tiyatro sahnesinde öpüşen çifti noodles sanıyorlar.Ama bakıyorlar ki değil.Ama o adam bu işe kızınca gangster 38'liği çıkarıyor ve kızı öldürmekle tehtid ediyor.(silahı doğrulttuğu yerden.)Bu filmde o tip çok sahne var.Yönetmen neden böyle yapmış anlamıyorum tecavüz sahneleri-+18 diyalaglar ve o tip sahneler ilginç.Ve sonunuda fazla anlıyamadım.Biri açıklar çok makbule geçer.

Sonu çok açık uçlu ... Bi de şöyle bişey var filmin orjinali 10 saatmiş galiba onu da göz önüne alırsak kısaltınca ancak bu kadar olur

• Kesinlikle.. (Filmi izledikten sonra açmış olduğum şu konuya bir mesaj atarsın artık :) )

http://forum.donanimhaber.com/m_65355184/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65355184
  • 6 saat olsaydı daha iyi olurdu. Diyaloglar vs. konunun işlenmesi o kadar üst düzey ki 6 saat ancak yeterli olurdu.
    Film çok çabuk bitiyor. Bana göre tek eksisi budur.
  • Filmi izledim genel itibariyle güzeldi fakat sonunda noodles neden gülüyordu? birde filmden çıkarılmış 40-45 dklık sahneler ekli yeni bir versiyonu çıkacakmış diyorlar birde 5 saatlik versiyonun izleriz.

40 dk eklenecek dediler fakat 25 dk eklenmiş sanırımhttp://www.amazon.it/CEra-Volta-America-Edizione-Integrale/dp/B009HX6PH8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353149687&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 3 Şubat 2013; 14:58:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.