Şimdi Ara

Önce ölüyodum, sonra arabayı vurdum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün avcılarda bankaya giderken viraja çok hızlı girdim. Önden çekişli olduğu için araba yolu alamadı ve düz devam etti şeritten çıktı.(düz devam etmese yolunu alsa arabalara çarpacaktım çünkü trafik vardı). Frene asıldım tabi ve Allah'a şükür kendimi düz yolda boş yere attım arabayla anca öyle durabildim. Ve sonradan düşündüm ki arabam iyi ki yoldan çıkmış yoksa arabalara çarpacaktım o hızla ve kemerde takılı değildi. Neyse bankadan çıktım yanyolda trafik vardı tekrar avcılar tarafına yönelicektim. önümde kamyonet vardı sağa doğru kırdım gaza yüklendim ve ben kamyonetin arkasından sağına doğru geçerken arka sol kapıyı baya sürttüm kapı kolu parçalandı birazda yırtık oluştu.

http://i49.tinypic.com/sne1kj.jpg

Ki kaza yapacağım varmış demekki. İlk önce ölümden döndüm sonrasında azıcık maddi zararla kapadım olayı.

İşin aslı şu araba kullanırken acele etmeyin. Ben bir kez daha bunun farkına vardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fans of heavy metal music have created their own subculture which encompasses more than just appreciation of the style of music. Fans affirm their membership in the subculture or scene by attending metal concerts, buying albums, in some cases growing their hair, and most recently, by contributing to metal websites
  • 180 HP lik motor olanlardan mı?

Orijinalden alıntı: The MetalHead

Son Durak 6 mı çıktı.

alakayı kuramadım henüz.

quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

180 HP lik motor olanlardan mı?

130luk dizel.

quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

kendin kaşınmışsın, efendi gibi kullansana kardeşim.
    .

İnanki dalmıştım ilk olayda. Bazen gerçekten aceleci olabiliyorum bu da ders oldu bana daha önce de çok kaza yaptım fakat acele ettiğim için değil dikkatsizliğimden. Ama hiç birinde suçum yoktu. Bugun acele kullandım ne yalan söyliyim efendi gibi kullanmadım

• beğenmediğin tofaşçılardan ne farkın kaldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

תחי מדינת ישראל

Liseyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: _emreyy_

Bugün avcılarda bankaya giderken viraja çok hızlı girdim. Önden çekişli olduğu için araba yolu alamadı ve düz devam etti şeritten çıktı.(düz devam etmese yolunu alsa arabalara çarpacaktım çünkü trafik vardı). Frene asıldım tabi ve Allah'a şükür kendimi düz yolda boş yere attım arabayla anca öyle durabildim. Ve sonradan düşündüm ki arabam iyi ki yoldan çıkmış yoksa arabalara çarpacaktım o hızla ve kemerde takılı değildi. Neyse bankadan çıktım yanyolda trafik vardı tekrar avcılar tarafına yönelicektim. önümde kamyonet vardı sağa doğru kırdım gaza yüklendim ve ben kamyonetin arkasından sağına doğru geçerken arka sol kapıyı baya sürttüm kapı kolu parçalandı birazda yırtık oluştu.

http://i49.tinypic.com/sne1kj.jpg

Ki kaza yapacağım varmış demekki. İlk önce ölümden döndüm sonrasında azıcık maddi zararla kapadım olayı.

İşin aslı şu araba kullanırken acele etmeyin. Ben bir kez daha bunun farkına vardım.

off off bide insignia hastayım bu arabaya

• Teşekkürler arkadaşlar. Dikkat dağınıklığı ve acele etme sorununu çözmeden araba kullanmaya ara veriyorum. Acele giden ecele gider lafı cuk oturuyodu.
    -

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dama Tahtası

İnsignia bi de be hayalimin arabası. Arkada turbo mu yazıyor yoksa CDTI mı yazıyor?

CDTI yazıyor. Umarım bir gün sende sahip olursun.
  • virajda vites küçültmeyi

DH RUOJA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

acemi olduğu belli önden çekişli araçlarda viraja girerken arabanın toparlaması için gaza yüklenmen gerekirdi.bu da sana ders olsun..

Kardeşim acemilikten değil dalgınlıktan viraja çok hızlı hemde baya hızlı girdim. Çok hızlı girince toparlanmaz araba düz gitmeye devam eder. bende boşluğa doğru sürmeye devam ettim. öyle durabildim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

virajda vites küçültmeyi

Araba otomatik. Bide dalgınlık var demiştm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emreyy_ -- 3 Eylül 2012; 19:30:29 >

• Öncelikle geçmiş olsun. Bir müsibet bin nasihatten iyidir durumu tam uyuyor.

Orijinalden alıntı: khan2041

Öncelikle geçmiş olsun. Bir müsibet bin nasihatten iyidir durumu tam uyuyor.

Aynen öyle kardeşim. Saolasın. 1 hafta arabasızım ve bu da bana ders olur. Acele işe son bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _emreyy_ -- 3 Eylül 2012; 19:47:45 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.