Şimdi Ara

Onca Emek Onca Umut...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu görmüş olduğunuz Lys Matematik-geometri kitaplarının %75'i bitirdim. Yüzlerce deneme binlerce soru çözdüm.Çalışmadığım gün pek azdı. Orta derecede bir öğrenciyim. Denemelerde 35-40 civarı matematik 10 da geometri neti çıkartıyordum. Lys 1 den önce Lys 4 'e girip kendimi sınava alıştırmaya çalıştım. Sınava çok rahat girdim nasıl olsa kendi bölümümden girmiyordum. Yaklaşık 20 dakikada 44 soruyuda çözdüm içlerinden azda olsa salladıklarım vardı tabi. Coğrafya'da zaten çok iyiyimdir oda 7-8 dakikada bitti.Felsefe falanda fena değildi. Sıfır stres altında rahatça çözdüm soruları. Benim için asıl önemli olan Lys 1 'e girerken de çok sakindim hiç stres yoktu. İlk 10 soruyu 15-20 dakikada çözdüm gayet iyi gidiyordu fakat soruları yarıladıktan sonra o kadar afalladım ki anlatamam. Türev sorusunda çok uğraştım integral sorularının çoğunu ilk kez görüyordum vakit de çok daralmıştı matris sorusunun birini bile boş bıraktım çözemedim. Görevlinin son 5 dakika demesiyle birlikte artık mezuna kaldım onca emeğim boşa gitti diye düşünmeye başladım kalan 5 dakikada hiç bir soruyu çözemedim ve gözetmen kağıdımı aldı. Sadece 37 soru işaretliyebildim. 1 senelik matemetik çalışması sonucunda 37 soru işaretledim. Geometri'yede o moral bozukluğuyla 20 soru yaptım yapmadım. Salondan ayrıldım ve babama ne diyeceğimi düşünmeye başladım ne denirdi ki ? Yalandan çok iyi geçti diyerek kendimi ve babamı kandıramazdım. Zaten babam da suratımdaki ifadeyi görünce anlamıştı hiçbir şey sormadı. Hayırlısı olsun diyip beni teselli etmeye çalıştı. Şimdi soruyorum sana Ösym sınavı zor sorarak eline ne geçti ? Bu sınav orta düzey öğrenciler için tam bir kaostu. İyi öğrencilere zaten uzaydan da getirsen çözer o soruları. Bu sene puanım ne olursa olsun tercih yapmayı planlıyorum. Aynı stresi aynı şeyleri bir daha yaşamak hayatım boyunca istemiyorum.
     Onca Emek Onca Umut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDingy -- 17 Haziran 2013; 23:35:42 >

• Tm misin kardeşim? Yani önümüzdeki sınavlara odaklanmamız lazım başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Tm misin kardeşim? Yani önümüzdeki sınavlara odaklanmamız lazım başka çare yok

Sayısalım
  • Haklısın hocam, nasipse bu sene yerleşmek var gönlümüzde..
  • İnanır mısın tam anlamıyla beni anlatıyorsun.... Orta düzey bi öğrenciim 35-40 net arası yapıyordum.. Onlarda kitap 2 tane kapsül deneme seti bitirdim girdiğin zaman denemeleri cabası. sadece 38 matematik sorusu işaretleyebildim. panik oldum stres oldum... zor olmamalıydı.. süre yetişmedi.. şimdi söyleyin bu stresi bi sene daha nasıl çekebilirim.. gideceğim çekip gideceğim
  • Matematikten 25-30 net arası yapan vasattan bir adım önde bir öğrenciydim 12 net çıkardım,gerçekten şok geçirdim türev-integral sorularını görünce en güvendiğim yerlerden biriydi,matris-determinant konusundan çıkan 3 sorudan 1 tanesini çözebildim herkesin gözünde banko soru denilen polinom bile bana karışık geldi çözemedim mat 1 sorularıda olmasa geometriyi almadan kitapçığı verip çıkacaktım herkes umutsuz peki ben ne yapayım mühendisin işsiz gezdiği bu ülkede ben daha üniversiteyi bile kazanamıyorum.
  • Kardesim bende 47 net yapmistim son dershane denemesinden , hep 45+ di son bir kac ay , ozellikle fem kapsuller cosmustu arka arkaya fuller falan , kolaydi kapsuller gerci , bobregi satip matematige yatirdim resmen sirf matematik kastim.
    Sonuc , 40 net.
    Birde 40 netle kalsam gayet iyimis , geometri onume geldiginde artik oyle bir soka girmistim ki sinavi terk etmeyi bile dusundum bir an , aci sorusunu yapmak bile zor oldu sorulari okuyamadim fakan , sonuc 11 bos geometriden , 1 tane de yanlis olabilir emin degilim.
    En iyilerle en iyi olmayanlari ayirdi sadece bu sinav , baska hic bir eleyici ozelligi olmayan afedersiniz b.ktan bir sinavdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Matematikten 25-30 net arası yapan vasattan bir adım önde bir öğrenciydim 12 net çıkardım,gerçekten şok geçirdim türev-integral sorularını görünce en güvendiğim yerlerden biriydi,matris-determinant konusundan çıkan 3 sorudan 1 tanesini çözebildim herkesin gözünde banko soru denilen polinom bile bana karışık geldi çözemedim mat 1 sorularıda olmasa geometriyi almadan kitapçığı verip çıkacaktım herkes umutsuz peki ben ne yapayım mühendisin işsiz gezdiği bu ülkede ben daha üniversiteyi bile kazanamıyorum.

tamamen ayni durumdayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Matematikten 25-30 net arası yapan vasattan bir adım önde bir öğrenciydim 12 net çıkardım,gerçekten şok geçirdim türev-integral sorularını görünce en güvendiğim yerlerden biriydi,matris-determinant konusundan çıkan 3 sorudan 1 tanesini çözebildim herkesin gözünde banko soru denilen polinom bile bana karışık geldi çözemedim mat 1 sorularıda olmasa geometriyi almadan kitapçığı verip çıkacaktım herkes umutsuz peki ben ne yapayım mühendisin işsiz gezdiği bu ülkede ben daha üniversiteyi bile kazanamıyorum.

Üzmek istemem fakat,

Lise son'da özel okulda idim.Yazılı ve Devamsızlık derdi yoktu.Yıl boyu, belki mebdeki hocaların derdini çekmedim.Ama yıl boyu da yattım.Gezdim tozdum

Ygs den sonra femözel dersanem'de Sadece 2 adet lys denemesine girdim.Sınava, son hafta iyice çalıştım.

Sonuç:
    LYS MAT: 18D, 1Y
    LYS GEO: 4D, 2Y

Tabi ki, hava falan atmıyorum.Berbat zaten.Yanlış anlamayın.

Ayrıca, geometride sadece 1 tane'den emindim.Diğerlerini P e - C e Sistemiyle çözdüm.Araştırabilirsin.

Fen ise; 0
    Cumartesi, gireceğim.Her dersten 1 soru yapacağım yanlışta olsa.Maksat, sistem girdiğimi görsün nolur nolmaz.

Büyük ihtimal (%90) Vakıf ünv

Özet: Herşey sizde ve Sınav anındaki durumunuza bağlı.
    Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 18 Haziran 2013; 0:51:13 >

• böyle sistem olmaz olsun diyorum yatıyorum iyi geceler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

İnanır mısın tam anlamıyla beni anlatıyorsun.... Orta düzey bi öğrenciim 35-40 net arası yapıyordum.. Onlarda kitap 2 tane kapsül deneme seti bitirdim girdiğin zaman denemeleri cabası. sadece 38 matematik sorusu işaretleyebildim. panik oldum stres oldum... zor olmamalıydı.. süre yetişmedi.. şimdi söyleyin bu stresi bi sene daha nasıl çekebilirim.. gideceğim çekip gideceğim

Sonucu ne olursa olsun bu sene herhangi bir bölümü yazıp yerleşicem. Seneye ne değişecek ki aynı şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Kardesim bende 47 net yapmistim son dershane denemesinden , hep 45+ di son bir kac ay , ozellikle fem kapsuller cosmustu arka arkaya fuller falan , kolaydi kapsuller gerci , bobregi satip matematige yatirdim resmen sirf matematik kastim.
    Sonuc , 40 net.
    Birde 40 netle kalsam gayet iyimis , geometri onume geldiginde artik oyle bir soka girmistim ki sinavi terk etmeyi bile dusundum bir an , aci sorusunu yapmak bile zor oldu sorulari okuyamadim fakan , sonuc 11 bos geometriden , 1 tane de yanlis olabilir emin degilim.
    En iyilerle en iyi olmayanlari ayirdi sadece bu sinav , baska hic bir eleyici ozelligi olmayan afedersiniz b.ktan bir sinavdi.

aynen kardeşim dediğim gibi orta sınıflar için tam bir kaos sınavıydı
  • Allah kolaylık versin kardeşlerim ne diyeyim :( Bu sistemin ben ....
  • kardeşim kitap bitirmek ile olmuyor malesef. önemli olan konuyu anlayıp sınavda da çözümü soruya baktığın anda görebilmek. yoksa sabah akşam soru çöz boş boş neye yarar. zaten piyasadaki kaynaklar çıkmış soruların değiştirilmiş versiyonu. ve de kuralları ezberletmeyi amaçlayan sorular. orjinal soru çok az var. yani aynı kaynağı tekrar tekrar çözmeye benziyor. kendin demişsin ilk 10 soruyu 15-20 dakikada çözdüm diye. ilk 10 soru mat1 sorusu 8-10 dakikada çözmen lazımdı. hata sende kusura bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.