Şimdi Ara

Onboard Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim bir sorunum varda. Bilgisayarın ekran kartı bozuldu. Bende onboard kartta çalıştırıyorum bilgisayarı. Lakin hiçbir oyun açılmıyor. Fifa 2002 WC bile açılmıyor.
    Bu arada sistem
    VIA VT8237 Anakart(sanrım böyle oluyordu)
    P4 2.8 ghz işlemci
    1 gb ram
    64 mb onboard ekran kartı bu yüzden Ram 960 mb.

bu sistemde oynamak istediğim sadece iki oyun var birisi fifa 2002 WC, diğeri mount&blade ikiside düşük sistem isteyen oyunlar. Ama ikiside açılmıyor hata veriyor. Lütfen yardım edin. Eğer açık olmadıysa söyleyin daha açıkça anlatmaya çalışacağım şimdiden çok teşekkürler. sizleri çok seviyorum :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Çalıştırmaması normal, ekran kartı yeterli gelmiyordur ya da ne gibi bir hata mesajı aldığını koyarsan yardımcı olabiliriz.

celeron 1.7 işlemci 128 mb ram ve de 32 mb ekran kartı bile fifa 2002 oyununu açar rahatça... o oyun kadar çizgi filme benzer bir oyun görmedim çözünürlük ve simülasyon tamamen berbat oyununda bir sorun olabilir veyahut ekran kartın bozuldu sürücüsünü kaldırdın mı ? onboard vga sürücü kurdun mu sorun onlarda olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ses Kartı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.