Şimdi Ara

Onboard ekran kartını aktif etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Onboard ekran kartımı aktif etmek istiyorum , harici olarak kullandığımı iptal ettirmek istiyorum.. Neler yapmam gerekiyor bios ayarlaması var mı ?

Neden diye soranlara : Onboard ekran kartım harici ekran kartımdan daha kaliteli..

• .... onboard ekran kartı harıcıden guzel olan sıstem ılk defa duyuyorum sıstmeın nedır sahı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

.... onboard ekran kartı harıcıden guzel olan sıstem ılk defa duyuyorum sıstmeın nedır sahı ?

:)
    http://img571.imageshack.us/img571/3644/ekranalntsuv.jpg
  • resimden bişey anlaşılmıyor...

ayrıca ekran kartını sökersen onboard otomatik devreye girer zaten büyük ihtimalle...
    ekran kartını sök
    monitör kablosunu onboard çıkışa tak...

anakart modelin ve ekran kartı modelini de yazarsan daha iyi olur... onboard ekran kartının rami olmaz, ramden yer. o yüzden harici ekran kartı kullanmak oyunlar için daha iyidir genelde.
  • Ekran kartı modeli : HD 4250
    Anakart modeli : GGA-880GMA-UD2H
    Monitör modeli : SAMSUNGNW 19"

Yeni soru : Monitör'üm neden 1440x960 desteklediği halde , bu çözünürlüğü windows göstermiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Ekran kartı modeli : HD 4250

Yeni soru : Monitör'üm neden 1440x960 desteklediği halde , bu çözünürlüğü windows göstermiyor ?

Hangi ob ekran karti 4250den iyi olabilir ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Hocam Onboard ekran kartı 4250 zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Onboard ekran kartı 4250 zaten.

harici kullandığın kart ne ?
  • x1650
  • quote:

x1650

ikisininde özellikleri ayni ama x1650 128bit bildigim kadarıyla bu kart obden iyi yani ama yine de sen bilirsin ekran kartını sok kasadan anakarta bağla monitörü tamamdir

• quote:

quote:

x1650

ikisininde özellikleri ayni ama x1650 128bit bildigim kadarıyla bu kart obden iyi yani ama yine de sen bilirsin ekran kartını sok kasadan anakarta bağla monitörü tamamdir

Hocam son olarak 1440x960 çözünürlüğü neden göremiyorum. Oysa ki mönitör bunu destekliyor , fakat windows da bunu göremiyorum.

Windows'un gösterdiği çözünürlükler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 24 Mart 2012; 0:12:19 >

• quote:

quote:

quote:

x1650

Hocam son olarak 1440x960 çözünürlüğü neden göremiyorum. Oysa ki mönitör bunu destekliyor , fakat windows da bunu göremiyorum.

Windows'un gösterdiği çözünürlükler :

ekran kartin destekliyormu peki o çözünürlüğü ?

• Ona nereden bakıcaz bi bilsem.
  • quote:

Ona nereden bakıcaz bi bilsem.

google amcaya sor kartin özelliklerini söyler sana
  • Arkadaşlar benim ekrana bios bile gelmiyor ne yapmam gerekiyor denemediğim şey kalmadı onboard ekran kartını anakart üzerinden aktif hale getire bilirmiyim acil yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karatas51

Arkadaşlar benim ekrana bios bile gelmiyor ne yapmam gerekiyor denemediğim şey kalmadı onboard ekran kartını anakart üzerinden aktif hale getire bilirmiyim acil yardımmm

Eger harici ekran kartini sokersen ve baglantini onboard yaparsan sonuc verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunga83 -- 30 Mart 2015; 12:11:36 >
  • Arkadaşlar bende Asus p8h61-m lx3 plus r2.0 anakary var ekran kartım bozuldu şimdi onu söktüm ama onboard görüntü alamıyorum acil yardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.