Şimdi Ara

Onboard Ekran kartı nereden anlaşılır? Ve nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadşım bana onboard diye birşeyden bahssetti.Bu nedir? VE benim bilgisayarımda bundan olup olmadığını nerden anlayacağım?
    ?

• Yardım Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Aslında biraz araştırma yapılsa bu sorular kolayca cevap bulur

Onboard Ekran kartı nereden anlaşılır? Ve nedir

Bu resimdeki mavi bağlantı yeri (Monitör bağlantı yeri) anakartda onboard ekran kartı var demektir.
  • Bizimki laptop aynımı ve benim pc de nasıl olduğunu anlayacağımöı tam çözemedin daha ayrıntılı anlatabilirserniz sevinirm
  • Arkadaşlar cevap veren
  • quote:

Orijinalden alıntı: AydoSkull99

Arkadaşlar cevap veren

1. kardes dizüstünün markası neyse sitesine git ordan dizüstünü bul ve özelliklerine bak
    2. win7 kullanıyosan siteminin özelliklerine bak yine bulamassan bilgisayarım sekmesinden saga tıkla özelliklere gir ordan sistem derecelendirmesini yap eger zaten yapıldıysa windows deneyimi dizini ne bas oraya girdiginde Ayrıntılı performans ve sistem bilgilerini görüntüleyin ve yazdırına bas orada bilgileri göreceksin..

o.b. nedire cvp verirsek bazı anakartlarda ekrankartları anakartın üstüne konur yani gözle göremessin bu ekran katına ihtiyacı olamayan insanlara fiyat düsüklügü avantajı saglar ama genelde cok gücsüz olurlar tavsiye etmem ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timi555 -- 15 Kasım 2012; 14:05:56 >
  • Saol kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.