ARKADAŞLAR LÜTFEN BUNUN BİR YOLU VARMI MASA ÜSTÜNDEN KAPATILABİLİYORMUYUZ
yardım edecek kimse yokmu
atinin programına gir 3d ayarlar bölümünde kart seçenekleri olması lazım ati ve intel kart diye oradan ayar yapabilirsin program konsolunu bilmiyorum baya zamandır ati kullanmıyorum nvidia da olan optimus teknolojisiyle aynı teknoloji kartlar arasında geçiş yapılabiliyoır.
bilmiyosanız bakanlar lütfen everest yüklü ise bu fotaraftaki bölümü açıp buraya resim eklermisiniz
saoğl deniyorum şimdiiiiii
arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bunlar
İşlemci : Intel Core i3 2310M İşlemci Hızı : 2,10 GHz Bellek : 3 GB Sabit Disk : 640 GB Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 1 GB Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Garanti Süresi : 2 Yıl Bellek Tipi : DDR3 Model : SATELLITE C660-1QG Ekran Özelliği : HD TFT ekran Grafik Tipi : NVIDIA GeForce 315M Optik Sürücüler : DVD Super Multi Çift Katmanlı Pil Ömrü : 4,45 Saat Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Wireless : Var
ancak bilgisayarı servise verdim harddisk badsectör den dolayı değiştirildi ancak işletim sistemini win7 home basic 32 bit olarak yüklemişler ve şuan ekran kartını görmüyor yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden tşkler
Ömer hangi anakarti kullaniyorsun... parcalarinizi istek uzerine yazmayin. ne kadar cok bilgi verirseniz o kadar cabuk sonuca ulasirsiniz..
foxcon h55 chipset mxv pcı-e x16 desteği var sitesinden baktım
ikisi nasıl çalışır hiçbişey anlamadım bu olay pc teknik servisten geldiğinde 32 bit di pc sorun yoktu ama 64 bite format attıktan sonra pc puanı düştü sinirlendim kaç gündür neden düştüğünü araştırdım evereste gözüme çarptı x8 yazı ozaman anladım bundan dolayı olduğunu
ati paneline baktım öyle seçenek yok
bilen birisi yokmu arkadaşlar yoksa teknik servise göndericem
Hocam biostan peg e alin ve tekrar bakin windows a. eger hala ayni durumda ise biosunuzu resetleyin. ozel bir ayar yok biosunuz icin...
tek peg diye secenek yok peg/pcı böyle var zaten o şıkta bios dan fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar aynı
bu pc i teknik servis yolu gözüküyor bu 3 üncü gönderişim olucak zaten her gnderdiğimde 1 ay geçio ancak yapıyorlar bidaha casper dan pc alanın
Hocam biosunuzu resetleyin. Kasayi casper a vermeye gerek yok...
yinede bilen varsa yazsın lütfen pc yi servise verene kadar siteye bakıcam
PC Casper ise geçmiş olsun.. Hatayı o markanın ürününü alarak yapmışsınız zaten...
bios pilini çıkaramam garantisi var zaten kasayıdaa açamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: omer126
bios pilini çıkaramam garantisi var zaten kasayıdaa açamıyorum
En ufak arızada kasayı açamıyorsunuz. Belkide BIOS resetleme yeterli olacaktır. Fakat bunu bile servisin yapması gerekiyor. Serviste 1 ay kalıyor ve PC'siz kalıyorsunuz.. Bence ürün yapıldıktan sonra elden çıkarmaya bakın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme