Şimdi Ara

Onboard ekran kartı devredışı bıraktım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartını aktif etmek için onboard ı devre dışı bırakıyım dedim ekran gitti gelmiyor ne yapabilirim reset atınca boot menusude gelmiyor

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıos u açmak için pili çıkarmak gerektiğini okudum ancak pil burda hangisi ve nasıl sökücem ?

Onboard ekran kartı devredışı bıraktım??
  • baktığınız da saat piline benziyen parça var mı varsa onu yuvadan çıkarın ama benim bildiğim laptoplarda kendi pilini çıkartın ve 5 dk bekleyin ve biostan ayarları fabrika ayarlarına getirmeniz yani load yazıyla yazan bölümü aktif edin ve F10 tuşuna bas ve yes yada evet deyin ve çıkın açılacak.
  • Google'da biraz aradım bir sonuca varamadım yalnız birçok yerde klavyenin altında olduğundan ve teknik servise gitmek öneriliyor.Ben ram'in sağında kalan üzerinde tarih yazan acaba diye baktım ama emin değilim buda pillerle ilgili küçük bilgihttp://www.laptopuzmani.com/laptop-bios-cmos-rtc-pili kolay gelsin.
  •  Onboard ekran kartı devredışı bıraktım??

pili cikar adaptore takılı kalmasın.bilgisayarin pilide takılı olmasın.1 dk sonra tum işlemleri geri al =)
  • pile gerek kalmadı power kablosunu çıkarıp taktım enteresan bir şekilde bios geldi teşekkürler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.