Şimdi Ara

onboard creative ses kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte G1.Sniper M3 anakart üzerindeki Creative SoundBlaster Recon3Di ses kartının mikrofon ve line-in girişlerini kullanmayı denedim fakat sonuç hüsran . elektrogitarı gitar processore, processoru de mikrofon girişinden bilgisayara bağladığımda hoparlörden aldığım ses gecikmeli geliyor. ön ve arka girişlerin ikisinde de bu sorun var. arka line-in girişinden ise hiç ses alamıyorum . -amacım kayıt değil, bilgisayardan çaldığım bir parçaya eşlik etmek istiyorum- bu sorunu nasıl düzeltebilirim? teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hemrem

herkese merhaba
    Gigabyte G1.Sniper M3 anakart üzerindeki Creative SoundBlaster Recon3Di ses kartının mikrofon ve line-in girişlerini kullanmayı denedim fakat sonuç hüsran . elektrogitarı gitar processore, processoru de mikrofon girişinden bilgisayara bağladığımda hoparlörden aldığım ses gecikmeli geliyor. ön ve arka girişlerin ikisinde de bu sorun var. arka line-in girişinden ise hiç ses alamıyorum . -amacım kayıt değil, bilgisayardan çaldığım bir parçaya eşlik etmek istiyorum- bu sorunu nasıl düzeltebilirim? teşekkürler.

Merhaba, prosesörden gelen kabloyu mikrofona bağlarsanız çok kötü bir ses gelir ayrıca dediğiniz gibi gecikmeli gelir 5-10ms. Teller titreşince de giderek artan bir uğuldama olur tellere dokunana kadar. Aşağıda bol bol resim çekerek açıklamaya çalıştım umarım sorununuz çözülür.

Line-in girişine jackı takınca aşağıdaki pencere çıkıyor.

• ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim Amplificator . aynı konfigürasyonu yaptım. arayüz programından da gerekli ayarlamaları yaptığımı düşünüyorum aşağıdaki resimde görüldüğü gibi. fakat ne jakı takınca uyarı alıyorum ne de başka bir işaret. line-in girişinin arızalı olma ihtimali korkutuyor beni

• quote:

ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim Amplificator . aynı konfigürasyonu yaptım. arayüz programından da gerekli ayarlamaları yaptığımı düşünüyorum aşağıdaki resimde görüldüğü gibi. fakat ne jakı takınca uyarı alıyorum ne de başka bir işaret. line-in girişinin arızalı olma ihtimali korkutuyor beni

Anladığım kadarıyla ses kartında bir giriş var ve mikrofon,kulaklık ve line-in olmak üzere 3 fonksiyon için kullanılabiliyor doğru mu? Mümkünse girişlerin fotoğrafını çekip koyar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 10 Şubat 2013; 1:28:31 >

• anakart aynen resimde görüldüğü gibi on-board ses kartlı 3 hoparlör girişi (center front rear) 1 mikrofon (pembe olan) 1 optik giriş ve 1 Line-in işaretli koyu yeşil olan. ayrıca anakart üzerinden ön panel bağlantısı var 1 kulaklık 1 mikrofon girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemrem -- 10 Şubat 2013; 1:55:13 >

• quote:

anakart aynen resimde görüldüğü gibi on-board ses kartlı 3 hoparlör girişi (center front rear) 1 mikrofon (pembe olan) 1 optik giriş ve 1 Line-in işaretli koyu yeşil olan. ayrıca anakart üzerinden ön panel bağlantısı var 1 kulaklık 1 mikrofon girişi.

Anakartının marka-modelini yazabilir misin?

• Gigabyte G1.Sniper M3 rev.1.0 yılbaşından önce vatan bilgisayardan aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma konu başında yazmıştın unutmuşum. Eve gidince inceliycem anakarttaki ses kartını ondan sonra yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.