Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Benimde bi kız arkaşım vardı.Gören birisi beni hiç bırakmıcağını hep beraber olcağımızı soylerdi.1 yılı geçmiştik.ıkımızın karsılıklı hatalrı oldu tabıkıde.Bana hep derdiki "ayrıldıktan sonra bısı yapmakı tekrar bırlıkte olalım '.Her zamankı gıbı bısı yapmadım.Ama donmedı geri 1 hafta kadar kısa zaman içinde bir baska çıktığı oldunu ogrendım.İnsan başından aşağı kaynar sular dokulmus gıbı oluyor.Pc basındaydım bunu duyduğumda ınanın ellerimin titremesini durduramadım,denedim ama yapamadım.Arkadaşlarımın facebook sıfrelerını ısteyıp naptını merak edıyorum ve gormek ıstıyorum profılıne bakarak.Edindiği konustuğu bır cok erkek arkadas,.hatta eskı erkek ardaslarımın bıle nedense bi sekilde ona daha samimi davranması,Yukardaki lanet profıl bılgılerınde lanet iliskisi var yazısını gormek seven bir erkek adama çok koyuyor.Bazen bu acıdan göğüs kafesımın yırtılcanı dusnuyorum.Duygusal bı acından fiziksel acıya geciyor sankı.Bunları gordukten sonra arkdaşımdan bı söz istedim sifresini degistirmesini ve bidaha istesemde asla vermemesini..Geçirdiğimiz ayları düşününce bunları haketcek hiç bişi yapmadığımı butun arkdaşlarım soylıyor,bende buna katılıyorum,bı kızla konusup kendıımı kandırabılcemı bılıyorum,ama yapmıyorum,cocuklugumda kaldı bı tur avunmalar.Bi gün elbet geçiçek unutcağım,daha büyük aşklarımda oldu ama sadece kabullenemıyorum,içimdeki acı ve huzursuzluk geçene kadar ne çektimi bir ben bilirim ...

Gerçekten konu başlığıyla uyumlu bir anınız olmuş.Güvenmemek lazım.Güvensiz de olmuyor ama güvenmeninde dozunu iyi ayarlamak lazım.Kendimizi ona tamamen kaptırmak bazen sonucunda daha çok üzülmemize neden oluyor.

Bağlanmayacaksın...

Tabi başarabilirsen.Bağlanmadan da olmuyor ki
  • Çok seviyorduk önceleri.Bugün tam olarak 7 ay 18 gün oldu ilişkimizin başladığı.Geçmişe bakıyorum.Ne kadar da bağlıydık.Ne kadar severdik.Kısa süreli bir ayrılık yaşadık kısa bir zaman önce.2 gün kadar sürdü.Arkadaşları araya girdi.Arkadaşlarım araya girdi.Tekrar bir araya geldik.Oysaki ben ayrılmıştım.Çok seviyorum hala.Çok seviyorum.Hani dönmeyecektim de kararımdan.Ama dayanamıyorum onsuz olmaya.Bana eskisi gibi davranmıyor.Sevmiyor da galiba.Sevdiğini çok kez söyledi.Ama 2 senedir tanıyorum onu.Çok farklı artık.Bir gün iyi bir gün kötü aramız.Artık her yeni güne gözlerimi açmaya korkar oldum kötü geçecek kanısıyla.Çok farklı bir ruh hali içerisindeyim.Mutlu değilim.Onu hala çok sevdiğimi biliyorum.Ama o kadar acı çekiyorum ki tekrardan aşık olmaya korkuyorum.Onsuz yaşayamayacakmışım gibi düşünmek istemiyorum tekrarDAN.BEN İKİMİZİN ORTASINI BULABİLMEK AMACIYLA KENDİMİ KAYBEDİYORUM.YA TAMAMEN GEL YA DA GİT ARTIK.
  • Bu aşk acısını 1'den fazla yaşayanlar var mı aramızda ? Ben bir kere şiddetli bir biçimde yasadım,neredeyse okulu bırakıyordum,bu sene alttan 11 tane ders bıraktım. Ögrenci oldugumuz için psikologa da gidemedik. Baska sehirde okudugumdan dolayı burada arkadas da edinemedim. Tabi bunlar 1 yıl önce. Şimdi 3 aylık bir ilişkim, çok sayıda arkadasım, sosyal ortamlarım ve geriye baktıgımda gülümseyerek hatırladıgım anılar oldu. (Eski sevgilimin dogum gününde hediye vermek için yanına gitmem,ve onun beni polise vermesi gibi)

Su an baglandım gibi,seviyorum. Tecrübe sahibi oldugum için digerleriyle de kıyaslayabiliyorum. Mesela onlar %50 sevdiyse simdiki sevgilim %70 seviyor beni diyebiliyorum. Ama bu acıyı tattıgım için içimde sürekli bir korku bir endise var.

Sizce nasıl atlatılabilir bu ? Üniversitenin sonlarına doğru da yaklasınca evlilik düşünür olduk. Bu saatten sonra baska kızlarla ugrasamam zaten. Sevdigim ve iyi anlastıgım bir sevgilim var yanımda. Ama hep ''ya biterse'' sorusu aklımda. Çünü biliyorum, biterse ne olacagını.

Var mı 2-3 kere aşk acısı yasayan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bu aşk acısını 1'den fazla yaşayanlar var mı aramızda ? Ben bir kere şiddetli bir biçimde yasadım,neredeyse okulu bırakıyordum,bu sene alttan 11 tane ders bıraktım. Ögrenci oldugumuz için psikologa da gidemedik. Baska sehirde okudugumdan dolayı burada arkadas da edinemedim. Tabi bunlar 1 yıl önce. Şimdi 3 aylık bir ilişkim, çok sayıda arkadasım, sosyal ortamlarım ve geriye baktıgımda gülümseyerek hatırladıgım anılar oldu. (Eski sevgilimin dogum gününde hediye vermek için yanına gitmem,ve onun beni polise vermesi gibi)

Su an baglandım gibi,seviyorum. Tecrübe sahibi oldugum için digerleriyle de kıyaslayabiliyorum. Mesela onlar %50 sevdiyse simdiki sevgilim %70 seviyor beni diyebiliyorum. Ama bu acıyı tattıgım için içimde sürekli bir korku bir endise var.

Sizce nasıl atlatılabilir bu ? Üniversitenin sonlarına doğru da yaklasınca evlilik düşünür olduk. Bu saatten sonra baska kızlarla ugrasamam zaten. Sevdigim ve iyi anlastıgım bir sevgilim var yanımda. Ama hep ''ya biterse'' sorusu aklımda. Çünü biliyorum, biterse ne olacagını.

Var mı 2-3 kere aşk acısı yasayan ?

Sanırım ben bu konuda baya şanssızım.Ben 1 kere değil.2 kere tattım.Hem de çok yoğun olarak.Bu zamana kadar birçok kızla münasebetim olmuştur.Ancak sadece 3 tanesini kendime layık görüp sevgilim olabilir demiştim.1.sinde çok amatördüm.Sadece saf sevgim vardı.Çok utangaçtı.Ben de bir hayli utangaçtım.Zar zor söyleyebilmiştim sevgimi.Konuşurken sesim çatallaşmıştı.O da bunu anlamıştı.Her neyse.İlişkimiz iyi gidiyordu.Bir gün el ele yürürken uzunsaclıkeladam sana birşey söyleyeceğim dedi.Tabi,dinliyorum dedim.Biz balıkesire taşınıyoruz dedi.Önce anlayamadım,anlamak istemedim.Babamın tayini çıktı oraya dedi.O an ya ona sımsıkı sarılmalıydım,ya da tamamen uzaklaşmalıydım.Öyle hissettim.Elimi çektim ellerinden.Tamam canım,olsun dedim.Görüşürüz çok sık olmasa da,dedim.Evet bu bir ayrılık değil sonuçta,dedi.Ancak ikimizde biliyorduk yürümeyeceğini.Eve gittim,oturdum ağladım.Yalan söylemiyorum çok ağladım.O benim ilkimdi.Farklıydı.Ama şuan eski anılara bakıp gülüyorum.Keşke ağlamasaydım,yaptığım çocuklukmuş diyorum.Ama geçmişi değiştirmek ne yazık ki mümkün değil.Şimdiki sevgilimi çok çok daha fazla seviyorum.Ama onunla da kötü gidiyor.Yukarıdaki mesajımda belirtmiştim zaten şimdiki sevgilimle olan sorunlarımı.
  • Bende bu acıyı iki kere yaşamaktan korkuyorum. Bu sevgilime hiçbir zaman ''Beni bırakma,arılmayalım'' falan demedim. Çünkü biliyorum,bunu dersem güçsüz konuma düşerim.

Şimdiki sevgilim için o kadar çok şey yaptım ki,hayatımda ilk kez onun için yaptım bazı şeyleri. Ve herkes de sevgilin çok şanslı diyor. Kitap yazdım onun için ve ögleden sonra matbaa'dan gidip kitabı alcam. Ordakiler bile hayran kaldı bana, sevgilini merak ediyoruz valla,çok şanslı deyip durdular. Daha neler neler yaptım. Ve her duygusal mesaj atışımda, her yaptıgım jest'te ağlıyor kendini tutamadan.

Her şey güzel gidiyo. Bunu nispet yapmak için söylemiyorum kesinlikle ama dedigim gibi içimde hep bir korku var.

Eskiden olsa ;

Ben- Mutlu bir birlikteligim var, kavga falan ediyoruz ama seviyo beni,eminim.

Dh halkı,etrafımdaki herkes- O kızı seni sevdigi falan yok,görmüyor musun ? Yol yakınken ayrıl şundan.

Ama aşkın gözü kördür işte. Göremiyor insan o anları.

Şimdi ise ;

Etrafımdaki herkes- O kız seni gerçekten seviyor, daha ne yapsın. Şüpheye düşme artık. Hem sen hem de o son derece şanslı.

Ben- Ya tamam seviyo ama ya bırakırsa,ya tekrardan aşk acısı çekersem. Eger bu ilişkim de biterse kolay kolay çıkamam kimseyle.

İlkinde körlük varken, bu sefer paronayaklık var. Daha gerçekciyim, aşk gözümü kör etmedi, kusurlarını biliyorum ( geçen aylarda ''çok bencilsin'' demiştim tatlı bir dille) ama içimde bir korku var. Devamlı olarak yok ama 2 günde 1 geliyor aklıma.

Sonuç ; Ben şunu anladım. Gerçek aşk'ı bağlanınca yaşıyorsun. Kaybetme korkusu olmadan,hiç bırakmaz diyerek,hayatın merkezine onu koyarak aşkı yüceltiyorsun. Sokakta gördügün o yapmacık çiftler sana bu yüzden itici geliyor. O şairler,o yazarlar bu sayede eserlerini ortaya çıkarıyor. Yavas yavas bağlanıyorum elimde değil. işte bu yüzden inceden tırsıyorum ya.
  • Bağlanmadan aşk yaşamak mümkün değil zaten,güvenmeden de olmaz bu iş.Ama güvenmeninde dozunu ayarlamak lazım.Yoksa acı çektiriyor anlattıklarınız gibi...
  • quote:

Bende bu acıyı iki kere yaşamaktan korkuyorum. Bu sevgilime hiçbir zaman ''Beni bırakma,arılmayalım'' falan demedim. Çünkü biliyorum,bunu dersem güçsüz konuma düşerim.

Şimdiki sevgilim için o kadar çok şey yaptım ki,hayatımda ilk kez onun için yaptım bazı şeyleri. Ve herkes de sevgilin çok şanslı diyor. Kitap yazdım onun için ve ögleden sonra matbaa'dan gidip kitabı alcam. Ordakiler bile hayran kaldı bana, sevgilini merak ediyoruz valla,çok şanslı deyip durdular. Daha neler neler yaptım. Ve her duygusal mesaj atışımda, her yaptıgım jest'te ağlıyor kendini tutamadan.

Her şey güzel gidiyo. Bunu nispet yapmak için söylemiyorum kesinlikle ama dedigim gibi içimde hep bir korku var.

Eskiden olsa ;

Ben- Mutlu bir birlikteligim var, kavga falan ediyoruz ama seviyo beni,eminim.

Dh halkı,etrafımdaki herkes- O kızı seni sevdigi falan yok,görmüyor musun ? Yol yakınken ayrıl şundan.

Ama aşkın gözü kördür işte. Göremiyor insan o anları.

Şimdi ise ;

Etrafımdaki herkes- O kız seni gerçekten seviyor, daha ne yapsın. Şüpheye düşme artık. Hem sen hem de o son derece şanslı.

Ben- Ya tamam seviyo ama ya bırakırsa,ya tekrardan aşk acısı çekersem. Eger bu ilişkim de biterse kolay kolay çıkamam kimseyle.

İlkinde körlük varken, bu sefer paronayaklık var. Daha gerçekciyim, aşk gözümü kör etmedi, kusurlarını biliyorum ( geçen aylarda ''çok bencilsin'' demiştim tatlı bir dille) ama içimde bir korku var. Devamlı olarak yok ama 2 günde 1 geliyor aklıma.

Sonuç ; Ben şunu anladım. Gerçek aşk'ı bağlanınca yaşıyorsun. Kaybetme korkusu olmadan,hiç bırakmaz diyerek,hayatın merkezine onu koyarak aşkı yüceltiyorsun. Sokakta gördügün o yapmacık çiftler sana bu yüzden itici geliyor. O şairler,o yazarlar bu sayede eserlerini ortaya çıkarıyor. Yavas yavas bağlanıyorum elimde değil. işte bu yüzden inceden tırsıyorum ya.

Aman arkadaşım gözünü seviyim bağlanma.Bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.Ben uzun zamandır şiir yazan biriyim.Hani çok çok iyi şiirler değil belki.Ama okuyan kim varsa çok beğeniyor.Onların yorumu bilemem.Ben benim sevgilime şu zamana kadar yazdığım bütün şiirleri verdim.Hiçbiryerde kopyası falan yok.Hepsi onda.30-40 sayfa şiir verdim.Onlar benim için inanılmaz değerlilerdi.Benim için bir o kadar daha değerli olan sevgilime verdim işte.Ona doğum gününde bir video çektim.Hani bilirsiniz şu ülke ülke dolaşan adamın çektiği video tarzında.Ama o adam çekmeden önce çekmiştim.Kesinlikle fikir çalıntısı falan yapmadım o adamdan.Gittiğim farklı şehirlerde "burda da seni seviyorum" diyerek küçük küçük videolardan 7 dakikalık bir video oluşturdum.1,5-2 ay arası bir sürede hazırladım bu videoyu.Arkadaşlarım,ben baya bir uğraş gösterdik.Sonra bir de sevgilimin güzel bir resmini çekip karakalem portresini yaptırdım a3 kağıdına.Çerçevelettim.Bu 3 hediyeyi sevgilimin doğum gününde ona hediye ettim.Videoyu benim yanımda izledi.Gözleri doldu,sonrasında ağladı.Sarıldı bana.Çok mutlu olmuştum.O küçük sarılış bütün hediyelerimin karşılığı gibiydi.Sevgilimin bütün arkadaşları "BAK BÖYLE BİR İNSAN BULDUN,SAKIN KAÇIRMA,ÇOK ŞANSLISIN,SENİ BU KADAR SEVEN BİRİNİ BİR DAHA BULAMAZSIN" diyordu sürekli.Ben ona tamamen saf aşk ile yaklaşıyordum,hala da öyle.Sonuç olarak ;
    Gerçek aşkı tabiki bağlanarak yaşıyorsun.Kaybetmeyi düşünmeden,onsuzluğu düşünmeden yaşıyorsun.Hayatının merkezine onu koyuyorsun,herşeyin başında o,her yeni günde onunla hayata başlıyor,her güne gözlerini kapatırken onu rüyanda görmenin hayalini kuruyorsun.Sonunda KAYBEDİYORSUN.EMİN OL.KAYBEDİYORSUN.
  • Hep kaybedecegiz diye bir şey yok ama. Ben bir kere kaybettim,bir daha da kaybetme lüksüm yok. Eğer hep kaybedeceksek o zaman ne evlenebiliriz, ne de aile kurabiliriz degil mi ? Burada bir çelişki var.

Sen şu anda benim geçen seneki duygularım içerisindesin. Bende sürekli ''kaybedersin,mutlaka biter,elbet bitecek'' diyordum herkese. Ama o duygulardan arınınca aslında herkese aynı gözle bakmamak gerektiğini ögrendim. Hiçbir kız aynı değildir, hiçbiri. Ve hiçbir ilişkide aynı değildir. Etrafımdaki herkesin 4-5 yıllık bir ilişkisi var ve son derece mutlular. En geç 2-3 yıl içerisinde de evlenirler. Onlar kaybetmezken biz neden sürekli kaybedelim. Dedigim gibi artık kaybetme lüksüm yok benim.

Demek ki doğru insanı bulma sıkıntımız var. Ben şu anda bulduguma inanıyorum. Çünkü ilk kez birisi beni bu kadar çok seviyor. Diğerlerine nazaran en çok sevildiğim ilişkim budur.
  • quote:

Hep kaybedecegiz diye bir şey yok ama. Ben bir kere kaybettim,bir daha da kaybetme lüksüm yok. Eğer hep kaybedeceksek o zaman ne evlenebiliriz, ne de aile kurabiliriz degil mi ? Burada bir çelişki var.

Sen şu anda benim geçen seneki duygularım içerisindesin. Bende sürekli ''kaybedersin,mutlaka biter,elbet bitecek'' diyordum herkese. Ama o duygulardan arınınca aslında herkese aynı gözle bakmamak gerektiğini ögrendim. Hiçbir kız aynı değildir, hiçbiri. Ve hiçbir ilişkide aynı değildir. Etrafımdaki herkesin 4-5 yıllık bir ilişkisi var ve son derece mutlular. En geç 2-3 yıl içerisinde de evlenirler. Onlar kaybetmezken biz neden sürekli kaybedelim. Dedigim gibi artık kaybetme lüksüm yok benim.

Demek ki doğru insanı bulma sıkıntımız var. Ben şu anda bulduguma inanıyorum. Çünkü ilk kez birisi beni bu kadar çok seviyor. Diğerlerine nazaran en çok sevildiğim ilişkim budur.

Orası da öyle tabiki.Her kız farklı her ilişki farklı.Ama bilmiyorum işte.Şuana kadar beni en çok seven kişiyi buldum diyordum ben de.Ancak şimdiki durumumuz çok kötü.Umarım seninki öyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

quote:

Hep kaybedecegiz diye bir şey yok ama. Ben bir kere kaybettim,bir daha da kaybetme lüksüm yok. Eğer hep kaybedeceksek o zaman ne evlenebiliriz, ne de aile kurabiliriz degil mi ? Burada bir çelişki var.

Orası da öyle tabiki.Her kız farklı her ilişki farklı.Ama bilmiyorum işte.Şuana kadar beni en çok seven kişiyi buldum diyordum ben de.Ancak şimdiki durumumuz çok kötü.Umarım seninki öyle olmaz.

Umarım hocam,hayırlısı olur. Dedigim gibi her ilişkiye bitecek gözüyle bakarsak biz ne ara aile kurup mutlu olcaz ki ? Bundan ayrıl,ondan ayrıl,öbüründen ayrıl derken aile kuramadan ölcez. Oysa içlerinden birisi eşimiz olmalı.

Herkes ayrıldıktan sonra sevgilisinin facebook'ta ilişkisi var olarak görüldügünden bahsetmiş. Mesela benim hiçbir sevgilim facebook'u bu amaçla kullanmadı. Ve hiçbirisi beni bir başkası için bırakmadı. Hiçbir sevgilim ilişki durumunu facebook'ta göstermedi.

Hani sırf birileri dedi diye degil de, hatalarımızı görerek ilerlemeliyiz. Benim ilerde ilişkim biterse ''forumdan birisi demişti'' demek yerine hatalarımı göz önünde bulundururum. Forumdan bazıları aldatılmış mesele. Hepsi de ''bir kıza güven olmaz,hepsi aldatır'' diyor. Oysa benim başıma hiç böyle bir olay gelmedi. Demek ki bu doğru insanı seçememek ve kişinin yetersiz oluşundan kaynaklanıyor.

Eski sevgilimin bana soğuk davranması ve benim onu bırakmamdaki nedenler ; 1- Aşk acısı çektiği için bana sığındığını,eski evgilisini unutmak için benimle çıktıgını ve onu unutunca da bana soğuk davranarak ayrılmama neden oldugunu biliyorum. Ve doyumsuz oldugunu, hep daha iyiyi istedigini, azla yetinmedigini,benden daha iyisini bulamayacagını biliyorum. Çünkü tipi belli,karakteri belli.

Umarım senin içinde hayırlısı olur. Elbet bir gün bulacaksın böyle birini. Bazı kızlar mantıklı davranıyor. Teyzemin kızının 18 yaşından beri sevgilisi var ve kendisi şu anda 24 yaşında. 1-2 yıla kalmaz da evlenirler. Aşk çoktan bitmiş olabilir,heyecan da kalmamış olabilir ama mantık diye bir sey var.Bir kızın düşünmesi lazım ''Ben bundan ayrılırsam kiminle çıkarım,ne yaparım'' diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

quote:

Umarım hocam,hayırlısı olur. Dedigim gibi her ilişkiye bitecek gözüyle bakarsak biz ne ara aile kurup mutlu olcaz ki ? Bundan ayrıl,ondan ayrıl,öbüründen ayrıl derken aile kuramadan ölcez. Oysa içlerinden birisi eşimiz olmalı.

Herkes ayrıldıktan sonra sevgilisinin facebook'ta ilişkisi var olarak görüldügünden bahsetmiş. Mesela benim hiçbir sevgilim facebook'u bu amaçla kullanmadı. Ve hiçbirisi beni bir başkası için bırakmadı. Hiçbir sevgilim ilişki durumunu facebook'ta göstermedi.

Hani sırf birileri dedi diye degil de, hatalarımızı görerek ilerlemeliyiz. Benim ilerde ilişkim biterse ''forumdan birisi demişti'' demek yerine hatalarımı göz önünde bulundururum. Forumdan bazıları aldatılmış mesele. Hepsi de ''bir kıza güven olmaz,hepsi aldatır'' diyor. Oysa benim başıma hiç böyle bir olay gelmedi. Demek ki bu doğru insanı seçememek ve kişinin yetersiz oluşundan kaynaklanıyor.

Eski sevgilimin bana soğuk davranması ve benim onu bırakmamdaki nedenler ; 1- Aşk acısı çektiği için bana sığındığını,eski evgilisini unutmak için benimle çıktıgını ve onu unutunca da bana soğuk davranarak ayrılmama neden oldugunu biliyorum. Ve doyumsuz oldugunu, hep daha iyiyi istedigini, azla yetinmedigini,benden daha iyisini bulamayacagını biliyorum. Çünkü tipi belli,karakteri belli.

Umarım senin içinde hayırlısı olur. Elbet bir gün bulacaksın böyle birini. Bazı kızlar mantıklı davranıyor. Teyzemin kızının 18 yaşından beri sevgilisi var ve kendisi şu anda 24 yaşında. 1-2 yıla kalmaz da evlenirler. Aşk çoktan bitmiş olabilir,heyecan da kalmamış olabilir ama mantık diye bir sey var.Bir kızın düşünmesi lazım ''Ben bundan ayrılırsam kiminle çıkarım,ne yaparım'' diye

Hocam sen de haklısın birşey demiyorum.Sadece sürekli kaybeden olmak canımı sıkıyor.Hani bazı erkekler vardır.Menfaaatleri için sevmedikleri insanlara seni seviyorum derler.Menfaatlerini gerçekleştirdikten sonra bırakıp giderler.Ben hiçbir zaman öyle olmadım.Herşeyi akışına bıraktım.Öncelik olarak sevgiyi tuttum.Sevmediğim bir insana seni seviyorum diyerek yalan söylemedim.Kesinlikle menfaatlerimi düşünmedim.Hani dedim biri olsun ona ait olsun yaşantım.Onunla geçsin ömrüm.Atıyorum 4,5 sene sevgilim olsun,sonra nişanlım,sonra karım.Geleceği düşündüm her zaman.Benimde hiçbir sevgilim bana nispet yapmak için facebookta ilişki durumu yapmadı ya da aldatmadı.Tabiki aile kurucaz.Ama doğru insanı bulduğumuzda.Kaybetme korkusuyla tabiki mantıklı ve emin adımlar atılmaz.Ama bu da bir gerçek.Her aşk ölümü tadacak.
  • Lisede ve üniversitede pek güvenilmiyor kızlara. Etrafta kaslı,yakışıklı bir erkek gördükleri zaman ağızlarının suyu akıyor. Halbuki bende istesem güzel,fıstık gibi bir kızla çıkabilirim ama mantıklı davranıyorum. Öyle bir kızla çıkmak zordur. Para ister,yolda herkes bakar,aldatma potansiyeli yüksek vsvs. O yüzden de hep orta halli,tatlı,kültürlü,güzel giyinen kızlarla sevgili oldum. Neden bu kızlar da bunu kıstas almıyor merak ediyorum.

Benim sevgilim şu an 22 yaşına girdi,ve üniversiteyi bitirdi. Üniversite mezunu olması ilişkiyi o kadar güzel kılıyor ki,daha olgun,daha oturaklı daha mantıklı davranıyor. Gereksiz yere kavga etmedik hiç. Her ikimizde birbirimize güveniyoruz. Hani herkes diyor ya 24-25 yaşından sonra bir kız mantıklı ve ciddi düşünür diye. Aslında o üniversite mezunu bir kız mantıklı ve ciddi düşünür olacak. Üniversiteyi bitirme yaşı da ortalama 23-24 olduğundan dolayı bir nevi doğru sayılır. Üniversite mezunu bir kız master yapmak,iş bulmak ve bir ale kurmak ister. Sora da anne olmak. Sevgilimle henüz tanışma sırasında ''Ee okul bitti neler yapacaksın bakalım'' dediğimde ''Bilmem. 2 yıl master yaparım,iş bulurum daha sonra da evlenirim'' demişti.

Nasıl ki biz evlenilecek kadın arıyorsak onlar da evlenilecek koca arıyorlar. Sadık bir eş bulmak da zor çünkü onlar için. Çocukları sevecek,fedakar olacak, koruyup kollayacak, evin reisi olacak, sadık olacak, aile babası olacak vsvs. Bir evde baba varsa o evdekiler hiçbir şeyden korkmaz. Ama baba olmayan bir evde hem anne hem de çocuklar korkudan tir tir titrer. Günümüzde erkeklerin çoğu evlenmeyi,bağlanmayı ve çocuk sahibi olmak istemiyor. Sen istiyorsun, o yüzden hayatının eşini bulacagına eminim.

Bende öyle istiyorum çünkü. Çıkmak gereksizdir bana göre. Şu andaki sevgilimle 3-4 yıl sonra nişanlanmak,ondan 1-2 yıl sonra da evlenmek istiyorum. Ben de saf seviyorum. Sadece onun mutluluğunu düşünüyorum. Tutup da üniversitede olmama rağmen barlarda takılıp,oralardan kız kaldırmak bana saçma geliyo. Gerçek aşkın peşindeyim belki de. Ve bunu üniversite mezunu bir kıza göstermek gerekir. Biz gittik lise zamanlarında bu duygular içerisine girdk ve üzülen taraf olduk.

Ben bulduğuma inanıyorum dostum. Umarım sende bulursun. Şu andaki sevgilinle tartışmaların olumsuzsa,yani yürümeyecek gibiyse pek zorlama. Bazı tartışmalar masum ve tatlı oluyor,bazıları ise şiddetli ve sancılı. Doğru olanı yap.
  • quote:

Lisede ve üniversitede pek güvenilmiyor kızlara. Etrafta kaslı,yakışıklı bir erkek gördükleri zaman ağızlarının suyu akıyor. Halbuki bende istesem güzel,fıstık gibi bir kızla çıkabilirim ama mantıklı davranıyorum. Öyle bir kızla çıkmak zordur. Para ister,yolda herkes bakar,aldatma potansiyeli yüksek vsvs. O yüzden de hep orta halli,tatlı,kültürlü,güzel giyinen kızlarla sevgili oldum. Neden bu kızlar da bunu kıstas almıyor merak ediyorum.

Benim sevgilim şu an 22 yaşına girdi,ve üniversiteyi bitirdi. Üniversite mezunu olması ilişkiyi o kadar güzel kılıyor ki,daha olgun,daha oturaklı daha mantıklı davranıyor. Gereksiz yere kavga etmedik hiç. Her ikimizde birbirimize güveniyoruz. Hani herkes diyor ya 24-25 yaşından sonra bir kız mantıklı ve ciddi düşünür diye. Aslında o üniversite mezunu bir kız mantıklı ve ciddi düşünür olacak. Üniversiteyi bitirme yaşı da ortalama 23-24 olduğundan dolayı bir nevi doğru sayılır. Üniversite mezunu bir kız master yapmak,iş bulmak ve bir ale kurmak ister. Sora da anne olmak. Sevgilimle henüz tanışma sırasında ''Ee okul bitti neler yapacaksın bakalım'' dediğimde ''Bilmem. 2 yıl master yaparım,iş bulurum daha sonra da evlenirim'' demişti.

Nasıl ki biz evlenilecek kadın arıyorsak onlar da evlenilecek koca arıyorlar. Sadık bir eş bulmak da zor çünkü onlar için. Çocukları sevecek,fedakar olacak, koruyup kollayacak, evin reisi olacak, sadık olacak, aile babası olacak vsvs. Bir evde baba varsa o evdekiler hiçbir şeyden korkmaz. Ama baba olmayan bir evde hem anne hem de çocuklar korkudan tir tir titrer. Günümüzde erkeklerin çoğu evlenmeyi,bağlanmayı ve çocuk sahibi olmak istemiyor. Sen istiyorsun, o yüzden hayatının eşini bulacagına eminim.

Bende öyle istiyorum çünkü. Çıkmak gereksizdir bana göre. Şu andaki sevgilimle 3-4 yıl sonra nişanlanmak,ondan 1-2 yıl sonra da evlenmek istiyorum. Ben de saf seviyorum. Sadece onun mutluluğunu düşünüyorum. Tutup da üniversitede olmama rağmen barlarda takılıp,oralardan kız kaldırmak bana saçma geliyo. Gerçek aşkın peşindeyim belki de. Ve bunu üniversite mezunu bir kıza göstermek gerekir. Biz gittik lise zamanlarında bu duygular içerisine girdk ve üzülen taraf olduk.

Ben bulduğuma inanıyorum dostum. Umarım sende bulursun. Şu andaki sevgilinle tartışmaların olumsuzsa,yani yürümeyecek gibiyse pek zorlama. Bazı tartışmalar masum ve tatlı oluyor,bazıları ise şiddetli ve sancılı. Doğru olanı yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 17 Ağustos 2011; 14:03:07 >
  • quote:

Lisede ve üniversitede pek güvenilmiyor kızlara. Etrafta kaslı,yakışıklı bir erkek gördükleri zaman ağızlarının suyu akıyor. Halbuki bende istesem güzel,fıstık gibi bir kızla çıkabilirim ama mantıklı davranıyorum. Öyle bir kızla çıkmak zordur. Para ister,yolda herkes bakar,aldatma potansiyeli yüksek vsvs. O yüzden de hep orta halli,tatlı,kültürlü,güzel giyinen kızlarla sevgili oldum. Neden bu kızlar da bunu kıstas almıyor merak ediyorum.

Haklısın sanırım.Ben çok karamsar yaklaşıyorum olaylara
  • quote:

çok güzel yazmışsın gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Evet ben hep üsteliyorum neden niçin diye.Sorguluyorum öğrenmek bilmek istiyorum.Bu yüzden iyice zorlaşıyor.Face'te silik zaten msn de de yok.Face'te engelli değil hep açıp bakıyorum profiline.Engellemem lazım hiç görmem için.

ooo ne sorular gelir aklına ne sorular. neden niçin nasıl ne şekilde daha dün bunu dedi daha dün bunu yaptı. olmaz imkansız edemez. kavgaları hep o başlattı ben alttan aldım. şöyle böyle öyle.

unutmak için gidiceksin annenin babanın yanına. onlardan başka herkes terkeder seni. 1.5 ay öncesinden tecrübeyle sabittir. herşeyi yaparsın sırtından vurulmak kadar koyan bir şey yoktur insana. yaptığı onlarca oyunu farkedemezsin neden ararsın aradıkça batarsın.

rahat ol lan meydanda kız mı yok. milyonlarca. gez dolaş anadan babadan gerisi yalan
  • okuyorum başıma gelenleri başınzıa gelenleri. lan eskiden kızlar bahsederdi bunları şimdi erkekler...

kızlar erkek erkekler kız mı oldu ? toparlanalım eski gücümüze dönelim.

vuralım kırbacı sezercikteki o haylaz velet gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Evet ben hep üsteliyorum neden niçin diye.Sorguluyorum öğrenmek bilmek istiyorum.Bu yüzden iyice zorlaşıyor.Face'te silik zaten msn de de yok.Face'te engelli değil hep açıp bakıyorum profiline.Engellemem lazım hiç görmem için.

ooo ne sorular gelir aklına ne sorular. neden niçin nasıl ne şekilde daha dün bunu dedi daha dün bunu yaptı. olmaz imkansız edemez. kavgaları hep o başlattı ben alttan aldım. şöyle böyle öyle.

unutmak için gidiceksin annenin babanın yanına. onlardan başka herkes terkeder seni. 1.5 ay öncesinden tecrübeyle sabittir. herşeyi yaparsın sırtından vurulmak kadar koyan bir şey yoktur insana. yaptığı onlarca oyunu farkedemezsin neden ararsın aradıkça batarsın.

rahat ol lan meydanda kız mı yok. milyonlarca. gez dolaş anadan babadan gerisi yalan

Bak bu arkadaş uyanmış, ne olduğunun farkında. Sen de uyan @ultraslan_34 bana o kadar imkansız geliyorduki, özellikle beni öyle severken tek nedeni olabilir diyordum; o da başka biri olma ihtimaliydi ve öyle oldu. Bana neler neler söyledi, yok öyle bir şey için rahat olsun dedi, ben o kadar kalleş değilim dedi, 3. de bizi rahat bırak dedi, yeni sevgilisi telefon açtı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 21 Ağustos 2011; 2:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Bak bu arkadaş uyanmış, ne olduğunun farkında. Sen de uyan @ultraslan_34 bana o kadar imkansız geliyorduki, özellikle beni öyle severken tek nedeni olabilir diyordum; o da başka biri olma ihtimaliydi ve öyle oldu. Bana neler neler söyledi, yok öyle bir şey için rahat olsun dedi, ben o kadar kalleş değilim dedi, 3. de bizi rahat bırak dedi, yeni sevgilisi telefon açtı bana.

zor dostum çok zor. bana arkadaşlar direk dedi artık hayır gelmez falan.
    insan düşünüyor güvenin kırılmış doğru. bir daha nasıl güvenebilirsin ki seni seviyorum dediğinde. nasıl akl-ı selim gelir yaptıkları
    en ufak bir normal hareketinde başlar paranoya hareketler" acaba sevmiyor mu acaba yine bitti mi"

bu bir anda olur. anında atlatacaksın. 1 ay üzül. eyvallah. ama 3-4 ay kusura bakma enayilik olur.

kim için ? seni aldatan için ? yada seni sevmeyen seni kandıran için..

aldatmak illa bir başkasıyla olacak diye birşey yok.
    seni sevdiğini söylerken sevmiyorsa da aldatmaktır bu.

giderken hakkını helal et sözcüğü. lan biz vicdansız mıyız. biz yürekten sevmişiz. bir çıkarımız olmamış herhalde helal ederiz. sen sırtımızdan vururken hançeri biz helal olsun diye bağırmış adamlarız ;) boş koy dolsun. kimsede hakkımız olmasın. evelallah biz bize yeteriz.
  • @BLooD_STaiN
    İlk neden diye sorduğumda bana cevabı: ''Nedeni yok, hakkını helal et.'' demek olmuştu. Demekki bunlar kopya üretim. Birini çözersen diğerlerini de çözüyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.