Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
127
Favori
77.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.V.

S..lecek kizi severseniz daha sonra s..len siz olursunuz.

abi laf budur işte ya
    o ayrımı yapabilmek önemli
  • Evet beyler, bu gece kocaman bi hikayenin sonuna geldik. Emeği geçen ve eski de olsa "sevgilim" demeye dilim varmayan insana burdan sevgilierimi sunuyorum. Hikayemin içerde şahit olduğum ve normal birinin başına gelebilecek tipteki özeti;

Önce sen kızla çıkmaya başlıcaksın kız senin için Ankaradan İstanbula gelecek falan buralar iyi, kız gereksiz triplere girecek, aranızda mesafeler olacak belki, sonra kıskançlıklar başlayacak, her kıza senin onu aldattığınu düşünerek yaklaşacak, ve bi gün kavga edip ayrılacaksınız. Daha doğrusu terk edecek. Kız size telefonlara açacak canının acısıyla, hem terk edecek hem canınızı yakacak hem de kendi canı acıyacak. Sonra siz kızı üzdüğünüz için kendinizi berbat hissederken aynı anda kız 10. günden yeni bi sevgili yapacak. Siz gururunuzu ayaklar altına alıp hadi bi daha diyeceksiniz. Ve kızla ufak tefek diyalog çabalarına gireceksiniz. Başaracaksınız. Ve sonra öğreneceksiniz ki oracıkta duran masum zannettiğiniz sevgilinizin aslında sizin olmadığını farkedeceksiniz. Gecenin bi körü midenize kramplar girecek hesap soracaksınız saatlerce, masallar uyduracak senin gibi değildi ben seni çok sevdim diye. İnanmayacaksınız, inanmayı isteyecek kadar düşeceksiniz, ama inanamayacaksınız. Oracıkta duran o kız size ömrünüzdeki en yabancı kişi gibi gelecek. Ve sonra girip böyle forum köşelerinde derdinizi anlatacaksınız, sizin zannettiiniz kız bi de sinirlenince pişkin pişkin sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak. "İntikam" adı altında.

Bir insan düşünün, sizin için uğraşan, seven ve sizden 10 gün sonra yeni sevgili bulan, bunu bi de intikam aracı olarak karşılaştırmalı anlatan. İnsanları anlamak zor, ama mutlu olamayacağından adım gibi eminim, bana masal anlatmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 6 Ekim 2011; 2:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Evet beyler, bu gece kocaman bi hikayenin sonuna geldik. Emeği geçen ve eski de olsa "sevgilim" demeye dilim varmayan insana burdan sevgilierimi sunuyorum. Hikayemin içerde şahit olduğum ve normal birinin başına gelebilecek tipteki özeti;

Önce sen kızla çıkmaya başlıcaksın kız senin için Ankaradan İstanbula gelecek falan buralar iyi, kız gereksiz triplere girecek, aranızda mesafeler olacak belki, sonra kıskançlıklar başlayacak, her kıza senin onu aldattığınu düşünerek yaklaşacak, ve bi gün kavga edip ayrılacaksınız. Daha doğrusu terk edecek. Kız size telefonlara açacak canının acısıyla, hem terk edecek hem canınızı yakacak hem de kendi canı acıyacak. Sonra siz kızı üzdüğünüz için kendinizi berbat hissederken aynı anda kız 10. günden yeni bi sevgili yapacak. Siz gururunuzu ayaklar altına alıp hadi bi daha diyeceksiniz. Ve kızla ufak tefek diyalog çabalarına gireceksiniz. Başaracaksınız. Ve sonra öğreneceksiniz ki oracıkta duran masum zannettiğiniz sevgilinizin aslında sizin olmadığını farkedeceksiniz. Gecenin bi körü midenize kramplar girecek hesap soracaksınız saatlerce, masallar uyduracak senin gibi değildi ben seni çok sevdim diye. İnanmayacaksınız, inanmayı isteyecek kadar düşeceksiniz, ama inanamayacaksınız. Oracıkta duran o kız size ömrünüzdeki en yabancı kişi gibi gelecek. Ve sonra girip böyle forum köşelerinde derdinizi anlatacaksınız, sizin zannettiiniz kız bi de sinirlenince pişkin pişkin sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak. "İntikam" adı altında.

Bir insan düşünün, sizin için uğraşan, seven ve sizden 10 gün sonra yeni sevgili bulan, bunu bi de intikam aracı olarak karşılaştırmalı anlatan. İnsanları anlamak zor, ama mutlu olamayacağından adım gibi eminim, bana masal anlatmasın.

Yazınızı okudum, yazacak bir şey bulamadım.

Allah sabır, kolaylık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Evet beyler, bu gece kocaman bi hikayenin sonuna geldik. Emeği geçen ve eski de olsa "sevgilim" demeye dilim varmayan insana burdan sevgilierimi sunuyorum. Hikayemin içerde şahit olduğum ve normal birinin başına gelebilecek tipteki özeti;

Yazınızı okudum, yazacak bir şey bulamadım.

Allah sabır, kolaylık versin.

Hala inanamadım, ya bu kadar kolay mı abi aklım almıyor, aşk sevgi umrumda değil, ben şu konudaki her mesajı yok ya işte bu kız yapmaz diye yorumlardım, bok yapmaz, hepsi aynı bokmuş abicim. Hepsi aynı bok. Ben hayatımda böyle bi adilik görmedim, ben en yakın arkadaşların tarafından satıldım, ama bu başka, bu babaşka, bi de biraz damarına basınca o senin gibi değil işte o bana sadık, çok iyi anlaşıyoruz vs diyor ama dün kavga edip ayrılmışlar, ama bu inadıma gider barışır. Neyse abicim, biz dersimizi çıkardık; Hepsi Aynı BOK.
  • Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum bu mesajı. Ama siz siz olun hiçbir zaman güvenmeyin. Sonra giderken yalnızca kendilerini değil tüm insanlara olan güveninizi de yanlarında götürüyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

Hüngür hüngür ağlayarak yazıyorum bu mesajı. Ama siz siz olun hiçbir zaman güvenmeyin. Sonra giderken yalnızca kendilerini değil tüm insanlara olan güveninizi de yanlarında götürüyorlar..

Kalk hadi kalk, saçmalama, bak yalnız değilsin, 1 saati geçmedi hala, arkadaş kalcakmışız, hadi kalk, saçmalam git elini yüzünü yıka hayat devam ediyor bak bu adamın daha yarın lab sınavı var bi yandan Pilli Bebek dinliyor öte yandan dersine çalışıyor, herşeyi silip ona geri dönmüştüm bak üstü oku, ama arkadaş kalmamızın daha sağlıklı olduğunu saçmaladı, kalk hadi topla kendini.
  • Aslında her ilişki başlarda bu videodaki gibi oluyor.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150544258409657

Ama nedense çoğu ilişkinin bir sonu oluyor.Başlarda sanki hiç bitmeyecek gibi başlıyor oysa ki...
  • iyi halt ettim herşeyi maf ettim..
    "bence biraz zamana ihtiyacımız var"
    tamam sakinim..
    biri bana bunu açıklasın.
  • hayır arkadaş niye kaşınıyorsun.. ne güzel kendi ayarında bir insanım. ne diye kalkışırım gönül adamlığına anlamış değilim.
    yok yok.. bundan sonra benden kötüsü yok. bak gör ulan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

iyi halt ettim herşeyi maf ettim..
    tamam sakinim..

Manası;
    "ilişkimizi gözden geçireceğim. Gerekirse başka adayları değerlendirebilirim."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

tamam sakinim..

Manası;

ortada bir ilişki yoktu ama bir ilişki olmaması için hiçbir neden yoktu. uzun süredir görüştüğüm konuştuğum paylaştığım birisine ondan hoşlandığımı söyledim..
  • quote:

quote:

quote:

tamam sakinim..

Manası;

ortada bir ilişki yoktu ama bir ilişki olmaması için hiçbir neden yoktu. uzun süredir görüştüğüm konuştuğum paylaştığım birisine ondan hoşlandığımı söyledim..

O zaman Kibarca red etmiş yada düşünmek için biraz zaman istemiş.
    İkisi birbirinden çok farklı şeyler biliyorum ama iki manayada yorumlanabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tamam sakinim..

Manası;

O zaman Kibarca red etmiş yada düşünmek için biraz zaman istemiş.
    İkisi birbirinden çok farklı şeyler biliyorum ama iki manayada yorumlanabilir.

teşekkürler cevabın için. Bu da hanımların kaçak cümlesi. "zaman"..
  • http://soundcloud.com/efegei/efe-lekel-olsun

Dinlemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 14 Ekim 2011; 22:41:50 >
  • Artık hiçbir kıza güvenmediğimi belirtmek isterim, hem de hiç ve hem çok olmuştu beyaz bi sayfa açmayalı, çok. Gün gelecek biri gelip bu görüşümü değiştirecek, buna inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tango-1 -- 14 Ekim 2011; 22:53:29 >
  • quote:

Artık hiçbir kıza güvenmediğimi belirtmek isterim, hem de hiç ve hem çok olmuştu beyaz bi sayfa açmayalı, çok. Gün gelecek biri gelip bu görüşümü değiştirecek, buna inanıyorum.

inanıyordum düne kadar..
    allaha dua ediyorum güzel gelişmeler olsun yanılayım.. aktarıcam..
  • quote:

quote:

Artık hiçbir kıza güvenmediğimi belirtmek isterim, hem de hiç ve hem çok olmuştu beyaz bi sayfa açmayalı, çok. Gün gelecek biri gelip bu görüşümü değiştirecek, buna inanıyorum.

inanıyordum düne kadar..
    allaha dua ediyorum güzel gelişmeler olsun yanılayım.. aktarıcam..

4S abi 4S, benle barışıp sonra sana güvenmiyorum diye gitti, elin apaçisine vardı kız ankarada çocuk orduda, şimdi bi de gözüme gözüme sokuyo, şimdi burda bişeyler yazardım ama o kepaze için 6 senelik üyeliğimi yakmaya değmez, Allah'ından bulsun birgün mutlaka karşılaşacağız. O sıfatında bi gün hiç beklemediği bi tokat patlayacak. Bu bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak.
  • Evlilik programlarında zaten kızların neye önem verdiğini rahatça görebilirsiniz.Tek istedikleri mal ve varlık.Senden iyisini bulursa bırakıp başkasına gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Gençler ayrıyetten gözden ırak gönüldende ırak gerçeğini unutmamak gerekiyo. Yahu şehir dışına okumaya gittikten tamı tamına 3 hafta sonra olan oldu yani. Tabii bundan önceside aramız pek iyi değildi biraz nanemollaydı. Ben oraya gittikten sonra baktım ne mesaj ne telefon hiç bir şey yapmıyodu. Bende işte garibim arada arıyodum felan ama resmen aşırı soğuk bir biçimde konuşuyodu. Sonra 3. hafta bi arkadaştan gelen haberle karnıma resmen bıçak saplandı ekıramp girdi soğuk soğuk terler atmaya başladım. Gerçekten iğrenç bir duygu yaşamayan bilemez yani. Gelen haberse kızın gazi üniversitesinin ülkücü barzolarından birisiyle çıkıyomuş olduğuydu 1 haftadır.

Meduzz dostum sana gelirsek senin olayıda şöyle açıklamak istiyorum ben. Şimdi kız seni baştan arkadaşı gibi görmüşse zaten bitmişsindir demek. Derdini tasasını anlatıyodu sende dinliyo muydun yani senle bi kanka gibi mi konuşuyodu napıyodu biraz açıkla kızla olan ilişkilerini.
    Olmaması için hiçbir neden yoktu diyosun fakat kız işte senden olarak bir elektrik alamadıysa katti surette olmaz yani.
    Sonuç olarak sen bize kızla olan ilişkini daha ayrıntılı bir şekilde anlatırsan yardımcı olabiliriz sana.

1 sene öncesine kadar bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Neyse sonraları internet üzerinden görüştük. Derken yüz yüze görüşmeye buluşmaya başladık. Yedik, içtik birbirimizi dinledik. müzik dinlerken bile ne dinleyelim diyen bir kız. Hani özledim seni diye mesaj attığımda gecenin bir yarısı "bende seni özledim" diye karşılık veren bir kız. İnternette olmadığımda ve ya ortalıkta gözükmediğimde "yoksun yine" diye mesaj bırakan kız. Hep bu şekilde. Hayır arkadaşlık ayrıdır ya da bir yere kadardır. Aldığım elektrik hiçte gidişat olarak arkadaşlığa bürünecek gibi değildi. Sabahlara kadar her konuda konuşurduk. Ne bileyim ya halen daha çocuğum herhalde tüküreyim böyle işe..

Ha birde bu zaman olayını söylediğinde epey kızdım. Sonra unut gitsin söylediklerimi demiştim. Bana şöyle dedi. Söylediklerinin arkasında değilsin sen.
    Sonra arkasındayım deyip tekrar ondan hoşlandığımı söyledim. Amacı ne?

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 15 Ekim 2011; 18:35:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.